KUCHARZ Rybnik oferta pracy SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
Data publikacji: 2018-08-27
Lokalizacja: Rybnik (śląskie)
Pracodawca: SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gliwicka 33, 44-201 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rybnik
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rybnik
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rybnik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: ksiażeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Gliwicka 33, 44-201 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Gliwicka
Numer budynku pracodawcy: 33
Profil działalności pracodawcy: Działalność szpitali
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.08.2018
Oferta pracy ważna do: 27.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie potraw azjatyckich, wietnamskich w barze orientalnym-kuchnia wietnamska
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Ostrołęka (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Piaseczno (mazowieckie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Lubin (dolnośląskie)
Praca na kuchni.Wymagane minimum 2 lata doświadczenia zawodowego, wykształcenie zawodowe i aktualna książeczka zdrowia.Kontakt z pracodawcą telefoniczny: 512085809, e-mail: handel (at) zmtrzebownisko.pl
JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Trzebownisko (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Parczew (lubelskie)
Przygotowanie posiłków dla klientów indywidualnych i grup zorganizowanych. Praca: CENTRUM BROWAR Strzelce Op.
IGA IRENEUSZ GOLISZEWSKI - 2017-08-11 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Prace stolarskie przy renowacji okien.
Svedpol Nieruchomości Sp. z o. o. - 2016-10-25 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Jadłospisy dekadowe.
Przedszkole Miejskie Nr 86 - 2017-05-02 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków
ZAJAZD POD DĘBAMI Grzegorz Switek, Piotr Meszek, Grzegorz Hyla - 2017-09-21 - Zawidza (świętokrzyskie)
Według stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas określony (do końca 04.2018r.)Miejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 10-18, 14-22 pn-ndz.(system pracy równoważny).
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Orzesze (śląskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ - 2018-03-27 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków i dań gorących.
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2017-05-23 - Paary (lubelskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, sprzątanie, zmywanie, obieranie, warzyw, pomoc w innych pracach gospodarczych
Gościniec Stara Kuźnia - 2017-04-26 - Dębska Kuźnia (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PLANOWANIE I ORGANIZOWANIE SWOJEGO STANOWISKA PRACY I PRACOWNIKÓW PODLEGŁYCH, DOBRA ZNAJOMOŚĆ PRZEPISÓW BHP, SANITARNYCH, P. POŻ, WSPÓŁPRACA Z DOSTAWCAMI I KLIENTAMI, WSPÓŁPRACA Z KIEROWNICTWEM HOTELU, WPROWADZANIE RECEPTUR GASTRONOMICZNYCH; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA I NADZOROWANIA PERSONELEM I PRACĄ CAŁEJ KUCHNI, MILE WIDZIANE REFERENCJE, ZNAJOMOŚĆ OBSŁUGI KOMPUTERA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LAT DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 07.0015.00 LUB 12.00-24.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zabezpieczanie surowców, półproduktów przed zepsuciem, sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast, deserów, obróbka wstepna surowców.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserówWYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe, 6 miesięczne doświadczenie zawodoweKONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL. 604 182 448
FIRMA USŁUGOWA "ALEX-POL" S.C. JANINA BACZA, ADAM BACZA, BEATA BACZA - 2017-05-18 - Radymno (podkarpackie)
Przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Łódź (łódzkie)
Obróbka wstępna surowców, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie, sporządzanie potraw w kuchni regionalnych, przygotowanie potraw, deserów.
kontakt przez OHP - 2017-10-25 - Sosnowiec (śląskie)
Prace związane z działalnością zakładu gastronomicznego: przyrządzanie potraw, obsługa klientów.
kontakt przez OHP - 2016-04-26 - Terka (podkarpackie)
sporządzanie posiłków dla mieszkanek DPS
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Tolkmicko (warmińsko-mazurskie)
umiejętność gotowanie, doświadczenie mile widziane
ANDRZEJ BILIŃSKI Restauracja "BLISS" - 2018-03-07 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, nadzór jnad jakością żywności, przestrzeganie przepisów BHP
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW WG OPRACOWANYCH RECEPTUR, ZAMAWIANIE TOWARU, OBRÓBKA WSTĘPNA MIĘS
P.P.H.U. Paweł Borowski - 2017-06-07 - Brzeźno (wielkopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw.
Usługi Gastronomiczne Wynajem pokoi dla firm - 2016-04-25 - Cekanowo (mazowieckie)
Praca w magazynie z instrumentami i akcesoriami muzycznymi: przygotowywanie wysyłek, odbiory towaru, prowadzenie dokumentacji magazynowej, dbanie o porządek, nadzór nad pracownikami. Praca jednozmianowa w godz. 10.00-18.00 w Bielsku-Białej.
SILESIA MUSIC CENTER SP. Z O. O. - 2016-02-01 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym
PUH "MDJ" MAŁGORZATA DURA-JEDLIŃSKA - 2017-08-28 - Poznań (wielkopolskie)
Telefoniczny kontakt z klientem w celu zaprezentowania walorów usług i towaru firmy HERBAFIT.Pracodawca zapewnia dojazd do pracy.
"HERBAFIT" Przemysław Nawrocki - 2017-05-12 - Lwówek (wielkopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klientów-stoisko mięsne
"Dino Polska" Spółka Akcyjna - 2017-10-19 - Skoki (wielkopolskie)