KUCHARZ Strzelce Opolskie oferta pracy IGA IRENEUSZ GOLISZEWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków dla klientów indywidualnych i grup zorganizowanych. Praca: CENTRUM BROWAR Strzelce Op.
Data publikacji: 2017-08-11
Lokalizacja: Strzelce Opolskie (opolskie)
Pracodawca: IGA IRENEUSZ GOLISZEWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:TADEUSZA KOŚCIUSZKI, 47-100 Strzelce Opolskie, powiat: strzelecki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków dla klientów indywidualnych i grup zorganizowanych. Praca: CENTRUM BROWAR Strzelce Op.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Strzelce Opolskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: strzelecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Strzelce Opolskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
doświadczenie, umiejętność gotowania, planowania
Nazwa pracodawcy: IGA IRENEUSZ GOLISZEWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Strzelcach Opolskich
Adres pracodawcy:
TADEUSZA KOŚCIUSZKI, 47-100 Strzelce Opolskie, powiat: strzelecki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV. KONTAKT TELEFONICZNY PO GODZ. 18.00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: strzelecki
Gmina pracodawcy: Strzelce Opolskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Strzelce Opolskie
Ulica pracodawcy: TADEUSZA KOŚCIUSZKI
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Strzelcach Opolskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.08.2017
Data dodania oferty pracy: 09.08.2017
Oferta pracy ważna do: 31.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Czarny Dunajec (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Tel.: 501 439 308 Adam Milc. Adres e-mail: Laguna (at) laguna-ow.pl
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY LAGUNA ADAM MILC - 2016-06-16 - Lubniewice (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2018-02-27 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Praca w żywieniu zbiorowym
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2017-09-11 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków,wynagrodzenie 15,00 zł./h. Praca w systemie 12-to godzinnym -godz.5-17 lub 7-19.
Uzdrowisko Połczyn Grupa PGU S.A. - 2016-07-26 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw wg karty dań,utrzymywanie bieżącego stanu magazynowego w zakładzie, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, wykonywanie i przestrzeganie instrukcji sanitarnych oraz obsługa kasy fiskalnej
Mała Gastronomia "Zatoka" Barbara Czeszyk - 2016-03-30 - Trzebież (zachodniopomorskie)
żywienie zbiorowe
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Spała (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Kępno (wielkopolskie)
Organizacja imprez, produkcja potraw, znajomość menu-przygotowywanie i wydawanie, Cateringi. Wynagrodzenie po okresie próbnym -1 miesiąca wzrasta do wysokości 3500 zł. Praca w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne
Trio Kia Sp. z o.o. - 2016-12-05 - Opole (opolskie)
-
Expres Serwis Sławomir Tomala - 2016-06-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Zakres obowiązków dla kucharza. Kontakt tel. 41 315 10 72
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Podzamczu - 2018-02-21 - Chęciny (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Piotr Rębisz - 2016-10-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Zgodnie z załączonym do wniosku Programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Żywiec (śląskie)
gotowanie, utrzymywanie czystości w kuchni, porcjowanie, przygotowywanie dań, dekoracja dań, zabezpieczenie potraw przed zepsuciem, gospodarowanie produktami spozywczymi, praca w restauracji Layali Shisha Club przy ul. Piotrkowskiej 79
ROYAL INGREDIENTS Sp. z o.o. - 2016-06-13 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa , ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
.
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2016-12-12 - Augustów (podlaskie)
przyrządzanie posiłków, wydawanie potraw, sprawdzanie dat ważności produktów, obróbka wstepna półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Pszczyna (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca sezonowa; wynagrodzenie 2300,00 zł brutto
LARSEN S.C. - 2016-06-14 - Ustka (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-19 - Zblewo (pomorskie)
Sprzedaż materiałów z oferty firmy , negocjacje dotyczące sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Poznań (wielkopolskie)
wykonywanie dań kuchni polskiej i wloskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2018-08-01 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców
Dom Spokojnej Starości " Św. Barbara" w Kamionku - 2018-07-18 - Kamionek (opolskie)
Przygotowywanie zimnej płyty, stawka od 14zł brutto/godz. w zależności od kwalifikacji, pracodawca zapewnia wyżywienie
Paśnik Janina Restauracja "Dworek Mikołaj" - 2017-02-27 - Wadowice (małopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
• zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami• dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur• dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług• utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Strzelinko (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wojanów (dolnośląskie)
rozwożenie towaru w regionie
PRALNIA TIP TOP HALINA SIŃCZAK - 2015-12-08 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
Wg. stanowiska
Sanatorium Uzdrowiskowe Dukat Medical Spa Sp. z o.o. - 2016-04-08 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny. Wynagrodzenia do uzgodnienia podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2017-12-08 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej, język turecki jest wymagany w celu prawidłowej komunikacji z właścicielem firmy, który jest obywatelem Turcji
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Strzelce Opolskie (opolskie)