KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw bengalskich
Data publikacji: 2016-09-28
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw bengalskich
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość kuchni bengalskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.09.2016
Oferta pracy ważna do: 12.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w programie stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Milicz (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
- Gotowanie dań kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 5:00-13:00 + sobota, niedziela - według grafiku. Wymagana wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Wymaganie doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-721-11-11) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Bytkowska 1 A, 40-147 Katowice) lub kontakt pocztowy lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-27 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie dań zgodnych ze standardem restauracji
Central Jakob Kicerman - 2017-07-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
pielęgnacja i utrzymanie koni, prace polowe
Gospodarstwo Rolne Stefan i Danuta Szymczyk - 2016-11-23 - Skrzyszów (świętokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Przyrządzanie polskich potraw, pierogi.Wykształcenie min. średnie. Książeczka SANEPID do celów sanitarno-epidemiologicznych. Umiejętność gotowania polskich potraw i lepienia pierogów. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.
POLHOLDING ANNA POL - 2016-01-20 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
Jacek Demiańczuk WYNAJEM, KATERING, GASTRONOMIA "POD ŻABĄ" - 2016-09-06 - Lubin (dolnośląskie)
sporządzanie posiłków kuchni wschodniej i ukraińskiej.....
MAR-ROM M.JANISZEK I WSPÓLNICY. - 2016-09-21 - Dobrut (mazowieckie)
- zarządzanie kuchnią- planowanie wspólnie z intendentem jadłospisów- przygotowywanie 3 posiłków dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- wymagane wykształcenie kierunkowe - gastronomiczne- praca w godz. 07:00 - 15:00 lub 06:30 -14:30- wstępne zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas określony z możliowścią przedłużenia umowy i jej zawarcia na czas nieokreślony
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-07-20 - Łódź (łódzkie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Stanisławów (mazowieckie)
roboty dekarsko-blacharskie
Izotech Józef Modrzyk - 2017-04-05 - Sulechów (lubuskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie ze "schematami blokowymi procesu produkcji" oraz "opisem grup potraw", porcjowanie przyrządzanych potraw,wydawanie posiłków;Praca w godz.4-12,8-16,12.30-20.30;Kontakt z pracodawcą osobisty oraz tel w godz.8.00-14.00
Szkoła Policji w Słupsku - 2016-05-20 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2018-07-26 - Kluki (łódzkie)
wykonywanie prac murarskich
APS Marek Kantonowicz - 2017-02-03 - Chorzów (śląskie)
Kucharz
F.H.U. "LIGARA" Andrzej Ligara - 2018-01-10 - Tarnów (małopolskie)
- przygotowywanie potraw z karty menu- znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Łódź (łódzkie)
Wykształcenie dowolne, osoba do przyuczenia, chęci do pracy. Praca w Restauracji DON MARTINEZ. Kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny.
UNION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-03 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej typu kebab.
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
sporządzanie posiłków
Cisi Pracownicy Krzyża - 2018-01-30 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Restauracja "MEGA" Grzegorz Filipowski - 2017-12-20 - Suchoraba (małopolskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER KOMPLEKS Sp. z o o - 2016-12-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ. obowiązujących w zakładach zbiorowego żywienia
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wąsosz Górny (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2017-11-14 - Daszyna (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, dań, deserówdbanie o czystość i higienę w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Cieszyn (śląskie)
Kucharzprzygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu na restauracji
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Jarosław (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wyrób pizzy
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "ANTARES" Borczyński Jacek - 2017-04-26 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-12 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków na potrzeby podanych receptur
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Kajew (łódzkie)