KUCHARZ Płatkownica oferta pracy Niegowski Zdzisław "AGROLA" Zakład Handlowo- Produkcyjny
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów.
Data publikacji: 2019-03-25
Lokalizacja: Płatkownica (mazowieckie)
Pracodawca: Niegowski Zdzisław "AGROLA" Zakład Handlowo- Produkcyjny
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:07-140 Płatkownica 84, powiat: węgrowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 14,70 zł / godz.
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płatkownica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: węgrowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sadowne
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.05.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Niegowski Zdzisław "AGROLA" Zakład Handlowo- Produkcyjny
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Węgrowie
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 23, 07-100 Węgrów, powiat: węgrowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy, życiorys zawodowy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: węgrowski
Gmina pracodawcy: Węgrów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Węgrów
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 23
Nazwisko osoby zgłaszającej: Aneta Koroś
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Węgrowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.03.2019
Data dodania oferty pracy: 25.03.2019
Oferta pracy ważna do: 25.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, gruzińskiej, rosyjskiej; organizacja cateringów i eventów, opracowywanie menu
"UGOTOWANY" Leszek Krawczak - 2018-01-23 - Osówiec (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Świdnica (dolnośląskie)
Przyrządzanie dań
Pizzeria "Pod Drewnianym Bocianem" Jakub Przepłata - 2017-10-09 - Ruda Śląska (śląskie)
- Organizacja pracy na kuchni, przygotowanie potraw wysokiej jakości zgodnie z ustalonym menu, pomoc w robieniu zamówień. - Wynagrodzenie: 2800 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe. - Praca: 6:00-14:00, 7:00-15:00 - wg grafiku. Wykształcenie min. zawodowe - kierunkowe - gastronomiczne. Wymagane min. 1 rok doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Kontakt wyłącznie telefoniczny (tel.: 22-577-42-03) w godz.: 9:00-17:00.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Katowice (śląskie)
Zapisywanie przepływu komponentów i wyrobów gotowych pomiędzy poszczególnymi loklacjami; Dostarczanie komponentów i opakowań produkcji
AUTOLIV POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-25 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY
FIRMA CATERINGOWA W PÓŁ DROGI - 2017-03-30 - Skierniewice (łódzkie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie wg ustalonej receptury i wydawanie posiłków dla dzieciplacówki opiekuńczo-wychowawczej. Praca w godz. 7-15
CENTRUM OBSŁUGI ADMINISTRACYJNEJ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO WYCHOWAWCZYCH W OPOLU - 2018-07-06 - Opole (opolskie)
zg z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłkoów, obsługa klientów
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Handlowe Rólkiewicz Wanda - 2016-05-06 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Szlifowanie detali aluminiowych przy pomocy ręcznych szlifierek kątowych i urządzeń do piaskowania. Śrutowanie detali aluminiowych.
"Thoni Alutec" Sp. z o. o. - 2016-04-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Szarów (małopolskie)
wykonywanie dań kuchni polskiej i wloskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2018-08-01 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
• współpraca z Szefem Kuchni i innymi pracownikami kuchni, • przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem Hotelu, • dbanie o estetykę potraw, • dbanie o porządek w miejscu pracy, • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
Collis spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Olchowiec (podkarpackie)
Osoba zatrudniona na powyższym stanowisku odpowiedzialna będzie za przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami firmy Sodexo, przestrzeganie zasad higieny oraz ścisłą współpracę z Szefem Kuchni.
Sodexo Polska - 2016-07-14 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie potraw, przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie półproduktów oraz wyrobów kulinarnych, planowanie posiłków itp.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Sobieszyn (lubelskie)
kucharz (polska regionalna kuchnia)
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2018-11-26 - Białystok (podlaskie)
organizowanie pracy na zajmowanym stanowisku, przyjmowanie ilościowe towarów handlowych, surowców, półproduktów i wyrobów kulinarnych do baru, przygotowywanie i serwowanie prostych potraw, sporządzanie i serwowanie napojów bezalkoholowych
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Góra (dolnośląskie)
obsługa ksay fikslanej, wagi, terminalaobsługa klientaekspozyjca towaru
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Dziewierzewo (kujawsko-pomorskie)
praca w restauracji
NAT - MAT Natalia Sroczyńska - 2016-08-18 - Wolsztyn (wielkopolskie)
obsługa im prez zamkniętych
MARILYN PUB AGNIESZKA WIŚNIEWSKA - 2016-03-01 - Głogów (dolnośląskie)
prowadzenie uproszczonej księgowości na KPiR
Biuro Podatkowe KONSULTANT - 2017-05-25 - Chrzanów (małopolskie)
- Prace w dziale księgowości związane z księgowaniem dokumentów, prace biurowe o charakterze administracyjnym, prace z zakresu obsługi sekretariatu. - Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo: 21.03.2017r. - 31.10.2018r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:30-15:30 + średnio jedna sobota w miesiącu. Wykształcenie min. średnie, mile widziane ekonomiczne. Mile widziane doświadczenia zawodowego, ale nie wymagane -istnieje możliwość przyuczenia. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: kadry (at) makar.pl
MAKAR BAKALIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-22 - Katowice (śląskie)
prowadzenie warsztatów kulinarnych, uczestnictwo w akcjach społecznościowych
FUNDACJA BANK ŻYWNOŚCI - 2016-11-25 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Baboszewo (mazowieckie)
Spawanie i szlifowanie, praca na produkcji bram i ogrodzeń, murowanie.
STAL BUD ZAKŁAD ŚLUSARSKO BUDOWLANY GRZEGORZ KŁOS - 2018-04-20 - Wieliszew (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Samodzielny Publiczny Psychiatryczny Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Celejowie - 2018-07-20 - Celejów (lubelskie)
przygotowywanie gotowych posiłków, porządek w miejscu pracy
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2017-03-30 - Białka (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. średnie, umiejętność wykonywania potraw kuchni kaukaskiej, umiejętność dekorowania i estetycznego wydawania wyrobów kulinarnych doświadczenie zawodowe: mile widziane, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni kaukaskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Lublin (lubelskie)