KUCHARZ Ruda Śląska oferta pracy Pizzeria "Pod Drewnianym Bocianem" Jakub Przepłata
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie dań
Data publikacji: 2017-10-09
Lokalizacja: Ruda Śląska (śląskie)
Pracodawca: Pizzeria "Pod Drewnianym Bocianem" Jakub Przepłata
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-705 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przyrządzanie dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godzinach: 12.00-23.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Ruda Śląska
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.10.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
p, Mile widziane doświadczenie osoba do przyuczenia
Nazwa pracodawcy:
Pizzeria "Pod Drewnianym Bocianem" Jakub Przepłata
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
ZMP, 41-705 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Ruda Śląska
Gmina pracodawcy: Ruda Śląska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ruda Śląska
Ulica pracodawcy: ZMP
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.10.2017
Oferta pracy ważna do: 09.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, mile widziana książeczka sanitarno- epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Lublin (lubelskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku Kucharza będzie odpowiedzialna za przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnością Kucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
Elbest sp. z o.o. - Hotel Solina SPA w Myczkowcach - 2017-06-14 - Myczkowce (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie dań dla grup zoorganizowanych i gości indywidualnych
B & D Hotels S.A. Hotel Park - 2016-05-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
obróbka świeżego mięsa
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie potraw dla dużej ilości osób. umiejętność samodzielnego gotowania dla co najmniej 100 osób
SANATORIUM UZDROWISKOWE "CHEMIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie dań, gotowanie
Powiatowe Centrum Rozwoju Sp. z o.o. - 2017-03-28 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-08-21 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań według receptur.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2017-07-14 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-03-21 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Powidz (wielkopolskie)
zapwenienie transportu właścicielowi firmy
Marek Foksiński M.J.M. Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe - 2017-06-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie zleconych prac brukarskich.
kontakt przez OHP - 2016-05-06 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej CARITAS Archidiecezji Krakowskiej w Zatorze - 2015-12-22 - Zator (małopolskie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków, przygotowanie surówek, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Obsługa klienta w sklepie Delikatesy Centrum. Praca w godz.: 6-22. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - Zbigniew Różycki, tel.: 511 518 115.
ZBIGNIEW RÓŻYCKI INGENIEURBURO - 2017-01-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Częstochowa (śląskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Restauracja Finezja Smaku Renata Goniewicz - 2016-12-27 - Sławków (śląskie)
przygotowywanie potraw dla stołówki szkolnej
Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych w Cieszynie - 2015-12-08 - Cieszyn (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Zduńska Wola (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
BERLIN KEBAB Nuh Bozkurt - 2016-06-01 - Gostyń (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Świdnica (dolnośląskie)
X
USŁUGI I HANDEL ANDRZEJ ZĄBEK BAR TAWERNA - 2017-08-02 - Łukawiec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami sieci Chicken Expres.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
OBSŁUGA JADALNI I ZMYWALNI NACZYŃ-MASZYNA MYJĄCO - WYPARZAJĄCA , UTRZYMYWANIE NALEŻYTEJ CZYSTOŚCI,ROZKŁADANIE NACZYŃ DO POSIŁKÓW DLA DZIECI,Miejsce pracy: ul. Chojnowska 4, 53-617 WrocławKontakt z pracodawcą : tel. 501-713-491Sala G
Niepubliczne Przedszkole Mały Twórca - 2017-11-29 - Wrocław (dolnośląskie)
- praca w kuchni
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-04-30 - Karpacz (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw według ustalonych norm i receptur, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
MALINOWY OGRÓD Sp. z o.o. - 2017-05-16 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, zmywanie i dezynfekcja zgodnie z instrukcjami HACCP
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Poraj (śląskie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, dbanie o bezpieczeństwo żywności, ścisła współpraca z szefem kuchni i pozostałym zespołem, zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności, zapewnienie zadowolenia klienta i konsumenta
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2017-05-26 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)