KUCHARZ Zamość oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowe LUZAM Wójtowicz Lucjan
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań, nadzór nad pracą w kuchni.Samodzielne stanowisko.
Data publikacji: 2019-05-13
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowe LUZAM Wójtowicz Lucjan
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Koszary 11, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań, nadzór nad pracą w kuchni.Samodzielne stanowisko.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętności gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: osoba samodzielna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowe LUZAM Wójtowicz Lucjan
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, inny - Spotkanie z pracodawcą 20.05.19r. godz. 10.00 ul. Orlicz-Dreszera 36
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.05.2019
Data dodania oferty pracy: 13.05.2019
Oferta pracy ważna do: 31.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1f6ba084ba2412ce4124f50673f979ff
Podobne oferty pracy
Obróbka wstepna produktów, przygotowywanie i podeawanie potraw. Praca na pełny etat, 7 dni/tydz., w godzinach 9-22.
KHAN Sp. z o .o - 2016-10-19 - Janki (mazowieckie)
- Zakres zadań: 1. Codzienny przydział obowiązków pomocy kuchennej.2. Ustalanie z intendentką i wicedyrektorem tygodniowych jadłospisów z uwzględnieniem zasad racjonalnego żywienia.3. Przygotowanie posiłków wg ustalonego jadłospisu.4. Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi normami żywienia dzieci w placówkach oświatowych.5. Przestrzeganie gramatury wydawanych posiłków.6. Codzienna dbałość o czystość stanowisk pracy, urządzeń kuchennych i miejsca wydawania posiłków.7. W czasie ferii dokładne i gruntowne sprzątanie kuchni i zaplecza, mycie okien, glazury kuchennej, sprzętów AGD.8. Stosowanie w pracy przepisów HACCP oraz przepisów BHP.9. Ponadto zobowiązuje się kucharkę do zastosowania się do zakazu wnoszenia na teren Zespołu prywatnych produktów żywnościowych. Wszelkie produkty ujawnione w czasie kontroli stają się własnością Zespołu, a fakt ten będzie poważnym uchybieniem dyscyplinarnym.10. Zgłaszanie na bieżąco usterek i awarii sprzętu AGD oraz zapotrzebowania na zakup sprzętu.11. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora i wicedyrektorów Zespołu, wynikające z organizacji pracy Zespołu, zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto (2020 zł brutto + wysługa lat). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:30-14:30. Wymagania: wykształcenie zawodowe. Preferowane doświadczenie w obsłudze kuchni i stołówki szkolnej. Umiejętność pracy w zespole, radzenie sobie w sytuacjach stresogennych. Szkolenie HCCP. Kontakt osobisty (ul. Grażyńskiego 17, 40-126 Katowice).
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY DLA DZIECI NIESŁYSZĄCYCH I SŁABOSŁYSZĄCYCH - 2018-06-27 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Rzeszów (podkarpackie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2018-04-17 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Brok (mazowieckie)
Prace związane z działalnością zakładu gastronomicznego: przyrządzanie potraw, obsługa klientów.
kontakt przez OHP - 2016-04-26 - Terka (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie półproduktów, dbałość o zachowanie czystosci i higieny w miejscu pracy
"Biały Dom" Jolanta Kiwerska - 2017-01-12 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Gotowanie obiadów
Zakład Gastronomiczny Mała Gastronomia Agnieszka Jaskólska - 2017-01-13 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości i przygotowywanie zamówień surowców
JOANNA KRASICKA HANDEL-USŁUGI - 2018-01-05 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw do obiadów szkolnych
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2017-08-01 - Rędziny (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków w restauracjiwynagrodzenie brutto: 15 zł/godz.
PHU Jan ANTONIUK - 2017-02-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Libusza (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
Zgłaszanie towarów do odpraw celnych, przygotowywanie właściwej dokumentacji, sporządzanie odpowiednich raportów celnych, nadzór podatkowy, prowadzenie rejestrów towarowych, dokumentowanie rozliczeń procedur celnych.
OMEGA INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-03 - Hrubieszów (lubelskie)
wybór naczyń, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, racjonalne zarządzanie składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP, rozdzielanie i nadzór nad przygotowaniem dań
Dom Architekta SARP Aneta Marciniak, Restauracja "KWADRANS" - 2019-03-05 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Prace porządkowe (utrzymanie dróg i chodników, odśnieżanie). Prace przy pielęgnacji zieleni. Praca na terenie woj. pomorskiego.
FIRMA WIELOBRANŻOWA VIP - 2018-01-10 - Wejherowo (pomorskie)
praca na kuchni, przygotowanie posiłków
F.H.U. Wiesław Brzeźnicki - 2015-12-07 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
wykonywanie prac biurowych
Sąd Okręgowy w Ostrołęce - 2016-02-12 - Ostrołęka (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Nicwałd (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
Hotel BRISTOL Tadeusz Nosek - 2016-12-02 - Tarnów (małopolskie)
kucharz
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2016-11-25 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepisów i produktów
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Sieradz (łódzkie)
Praca w piekarni i cukierni.
Anita Ewa Fede - Chreścionko - Firma Handlowo-Usługowa PATI - 2015-11-27 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw, sprzątanie działu żywienia.
kontakt przez PUP - 2018-12-10 - Piła (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 05.00-17.00
"Społem" PSS W Słupsku - 2016-12-09 - Słupsk (pomorskie)
jw
HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA - 2019-01-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
"GALIMATIAS K.DĘBOWSKA , M.TORBA SPÓŁKA CYWILNA" - 2016-09-28 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
SHANGHAI Olimpia Kozłowska - 2018-11-02 - Władysławowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków na kuchniWymagania: min. 2 miesiące doświadczenia na oferowanym stanowisku, aktualna książeczka zdrowia
HOTEL RACIBOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-07 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o estetykę potraw, przygotowywanie produktów i ich obróbka, znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów i HACCP
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Krzesimów (lubelskie)