KUCHARZ Świeradów-Zdrój oferta pracy JOANNA KRASICKA HANDEL-USŁUGI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla gości i przygotowywanie zamówień surowców
Data publikacji: 2018-01-05
Lokalizacja: Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: JOANNA KRASICKA HANDEL-USŁUGI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sienkiewicza, 59-850 Świeradów-Zdrój, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla gości i przygotowywanie zamówień surowców
Forma zatrudnienia: Umowa na czas wyk. określonej pracy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świeradów-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świeradów-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.01.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: JOANNA KRASICKA HANDEL-USŁUGI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Adres pracodawcy:
Przedmieście 2, 59-630 Mirsk, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lwówecki
Gmina pracodawcy: Mirsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mirsk
Ulica pracodawcy: Przedmieście
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.01.2018
Data dodania oferty pracy: 02.01.2018
Oferta pracy ważna do: 19.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
1. Przygotowywanie smacznych posiłków zgodnie z jadłospisem, gramaturą i liczbą osób zaprowiantowanych,2. Przestrzeganie obowiązujących przepisów związanych z żywieniem zbiorowym, 3. Prowadzenie podręcznego magazynu żywnościowego,3. Przyjmowanie produktów z magazynu, kwitowanie ich odbioru i dbanie o ich racjonalne i terminowe zużycie.
Centrum Administracyjne Nr 2 w Łodzi - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
AG-GAZ Adam Głowienka - 2018-10-05 - Dęblin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Wadowice (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2016-05-02 - Dębica (podkarpackie)
Zapewnienie ochrony informacji niejawnych w tym stosowania środków bezpieczeństwa fizycznego, zapewnienie ochrony systemów teleinformatycznych, zarządzanie ryzykiem bezpieczeństwa informacji niejawnych, przeprowadzanie kontroli informacji niejawnych, opracowywanie i aktualizowani planu ochrony informacji niejawnych, prowadzenie zwykłych i kontrolnych postępowań sprawdzających, współpraca z Służbą Wywiadu Wojskowego, organizowanie i prowadzenie szkoleń z zakresu ochrony informacji niejawnych.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2018-09-28 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Pracownik przygotowujacy posiłki na stołówce pracowniczej
AGAT Adam Szmyt - 2017-11-03 - Jaworzno (śląskie)
praca w kuchni restauracji "Zajazd pod Zamkiem"
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
praca polega na sporządzaniu różnego rodzaju potraw, coast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i ptodukcją wyrobów i półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Kąkolewo (wielkopolskie)
jw.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021 - 2017-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Katowice (śląskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii,
EDEN Paweł Bielecki - 2018-04-20 - Ławki (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość i smak posiłków, porcjowanie, wydawanie posiłków.
DERSŁAW Sp. z o.o. - 2018-11-27 - Rytwiany (świętokrzyskie)
Wykształcenie minimum gimnazjalne, mile widziane gastronomiczne, roczny staż pracy, chęci do pracy. Przygotowywanie potraw, pomoc w kuchni, obsługa urzadzeń kuchennych. Kontakt osobisty z pracodawcą.
RESTAURACJA KIBIC IWONA PIETRZAK - 2017-06-22 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
WG. STANOWISKA
P.H.U. PAWEŁ SZARKOWICZ - 2016-08-09 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Pracownik ochrony
SIMPLE WORK GROUP Sp.z o.o. - 2018-08-01 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, prowadzenie kuchni meksykańskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Chorzów (śląskie)
krepowanie i montaż wymaganych obróbek blacharskich, montaż podkładów pod obróbki ze sklejki lub płyt OSB
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Nowa Iwiczna (mazowieckie)
Nadzór nad pracą podległych pracowników.Pobieranie art. spożywczych z magazynu żywnościowego. Przygotowanie posiłków. Wydawanie gotowych posiłków na oddziały szpitala. Pobieranie prób pokarmowych.
Wojewódzki Szpital Psychiatryczny - 2016-12-22 - Gdańsk (pomorskie)
Wykształcenie średnie lub zawodowe, kierunek: kucharz, umiejętność współpracy w zespole. Przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu od surowca do pełnego dania. Uczestniczenie w tworzeniu nowych przepisów, racjonalne zarządanie produktami, dbałość o jakość podawanych posiłków. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STODOŁY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-29 - Rybnik (śląskie)
Obsługa klientów indywidualnych w placówce bankowej Alior Banku tj. obsługa kasowa, obsługa kredytowa, odpowiedzialność za sprzedaż produktów i usług bankowych w oddziale Alior Banku, realizacja zadań przy zachowaniu procedur bankowych oraz wysokich standardów jakości pracy, aktywne pozyskiwanie klientów.
Alior Bank Usługi Bankowe Paweł Cieśla - 2017-06-23 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji
AUTO PORT Renice Spółka JawnaWiesława Bogusławska, Urszula Malinowicz - 2016-07-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków pizzy i kebabów
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Brzozów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-11 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
gotowanie kuchni Egipskiej; sporządzanie sosów według receptur Egipskich; znajomość kuchni Arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Gliwice (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Jarosław (podkarpackie)
żywienie zbiorowe, przygotowywanie posiłków dla 5-60 osób, magazynowanie art. spożywczych
VITA MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-28 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
EURO KONSORCJUM - 2017-05-04 - Pokrzywna (opolskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z jadłopisem dla szpitali
VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej,obsługa pieca Tantdoor
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków- śniadania, obiad, kolacja, dbanie o czystość w kuchni.
GLOBAL TRAVEL EXCELLENCE Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-02-16 - Piaski (warmińsko-mazurskie)