KUCHARZ/KUCHARKA Brzoz贸w oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w pizzy i kebab贸w
Data publikacji: 2017-03-02
Lokalizacja: Brzoz贸w (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Brzoz贸w, powiat: brzozowski, woj: podkarpackieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w pizzy i kebab贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Brzoz贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: brzozowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 27.02.2017
Data zako艅czenia pracy: 22.06.2017
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: do艣wiadczenie w pracy w gastronomii
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: M艂odzie偶owe Centrum Kariery Brzoz贸w
Adres pracodawcy:
Armii Krajowej 3, 36-200 Brzoz贸w, powiat: brzozowski, woj: podkarpackie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: brzozowski
Gmina pracodawcy: Brzoz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Brzoz贸w
Ulica pracodawcy: Armii Krajowej
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: M艂odzie偶owe Centrum Kariery Brzoz贸w
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.03.2017
Data dodania oferty pracy: 02.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 22.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie i przygotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Duchnice (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie da艅 kuchni poskiej
DARIUSZ KUNA PHU AGMA - 2016-11-14 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Wsp贸艂praca z kierownikiem rob贸t, sk艂adanie zam贸wie艅. Praca na terenie wojew贸dztwa 艣l膮skiego, 艣wi臋tokrzyskiego, opolskiego oraz ma艂opolskiego.
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Technicznych"GROTEX" Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Zawiercie (艣l膮skie)
codzienne sprz膮tanie pomieszcze艅, utrzymanie porz膮ku na basenie i w biurze OSiR, wykonywanie drobnych prac naprawczych
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Samodzielne prace na stanowisku fryzjera
SALON FRYZJERSKI "JOANNA" Joanna Szramka - 2017-09-04 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni z wdro偶onym HCCP.produkcja 呕ywno艣ci od podstaw do finalnego produktu.Obr贸bka wst臋pna warzyw i mi臋sa,praca w kuchni przy produkcji wyrob贸w macznych.sprzatanie pomieszcze艅 kuchennych
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2018-08-22 - Sulbiny (mazowieckie)
KucharzDwie zmiany:I zmiana 8:00-16:00II zmiana 15:00-23:00Restauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2017-12-01 - Mielec (podkarpackie)
KUCHARZ
HOTEL PIEKARNIA RESTAURACJA "CAMPARI" ROMAN FERENC - 2017-03-02 - G贸ra Motyczna (podkarpackie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 wg. receptury azjatyckiej, arabskiej: falafel, samosa, kebab, masala chicken, chapat, nann, rotii, serwowanie potraw, pomoc przy tworzeniu menu, obr贸bka termiczna
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw z p贸艂produkt贸w,sur贸wek,sa艂atek,sos贸w,obs艂uga go艣ci.
Patrycja Ogrzebacz - 2018-05-08 - Sochaczew (mazowieckie)
zgodny, praca na terenie kraju
FHU SHARIFBAY YAKUBOV - 2018-03-20 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w,dbanie o czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Skawina (ma艂opolskie)
zapoznanie si臋 z menu lokalu, nauka obs艂ugi maszyn i urz膮dze艅 kuchennych, zapoznanie si臋 ze sposobem przygotowywania potraworaz da艅 serwowanych w lokalu, dekorowanie potraw i da艅, sporz膮dzanie list zakup贸w produkt贸w spo偶ywczych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Gostynin (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Produkcja odzie偶y, wykrawanie wzor贸w z dzianin na okre艣lonym typie maszyny,
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - 艢wi臋tosz贸w (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie
PPHU Anna Wojas Kopecka - 2018-01-23 - Wi臋kszyce (opolskie)
wykonywanie masa偶u, zabieg贸w fizykoterapeutycznych, prowadzenie 膰wicze艅 rehabilitacyjnych. Praca 20h w tygodniu.
Re-Vita Agnieszka Adamiak - 2016-12-27 - Opole (opolskie)
- praca na samodzielnym stanowisku,- przygotowywanie da艅 m膮cznych, mi臋snych, bezmi臋snych, deser贸w, pizzy
TOM-AS GROTA ANDRZEJ SIKORSKI - 2018-02-16 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
okre艣lono we wniosku
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - 艁obez (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 zamawianych w restauracji.
P.W. i T. S艂awomir Weremczuk - Kr臋gielnia Balaboom Bowling & More - 2015-12-07 - Zamo艣膰 (lubelskie)
gotowanie posi艂k贸w
CANBUSZ Miros艂aw Andrukonis & Zofia Andrukonis - 2015-11-13 - Namys艂贸w (opolskie)
艢cis艂a wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisa贸w BHP, w艂a艣ciciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, udzia艂 w planowaniu menu i przygotowaniu wed艂ug niego racjonalnego 偶ywienia, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 oferowanych posi艂k贸w itp. I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-03-24 - Mielec (podkarpackie)
wykonywanie da艅 przyjmowanych przez system POSNET, przyrz膮dzanie da艅 zgodnie ze standardami i receptur膮 restauracji, wydawanie gotowych da艅 do strefy odbioru, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych. m.im.: frytkownicy , marynatora, grilla komtaktowego oraz pozosta艂ych urz膮dze艅 gaastronomicznych, obs艂uga bonownika, dbanie o maszyny i urz膮dzenia gastronomiczne oraz o czysto艣膰 na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad BHP, regulaminu pracy oraz wewn臋trzych procedur restauracji. Praca pn-pt w godz. 10.00 - 18.00 , oraz w soboty, niedziele i swi臋ta 10.00-18.00 (jednak nie wi臋cej ni偶 8 godz. dziennie/ 40 godz. tygodniowo)
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Kartuzy (pomorskie)
x
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
BAR "SMACZEK" KATARZYNA SZTURGULEWSKA - 2017-05-30 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
przyrz膮dzanie:hamos, falafel i kebab
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy
Savona Janusz Mazur - 2016-04-07 - Bia艂ystok (podlaskie)