KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Data publikacji: 2019-01-02
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Powsta艅c贸w Warszawy 2, 00-030 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.01.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: po偶膮dane wykszta艂cenie zawodowe (gastronomiczne), po偶膮dana ksi膮偶eczka sanepid, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe w kuchni hotelowej. Obowi膮zki: przygotowywanie produkcji gastronomicznej, opracowywanie ofert kulinarnych zgodnie z oczekiwaniami klient贸w, gospodarowanie powierzonym surowcem. Wynagrodzenie do negocjacji, ustalane indywidualnie w zale偶no艣ci od kwalifikacji kandydata. Wa偶ne: pracodawca umo偶liwia zakwaterowanie w Hotelu. [Spos贸b aplikowania: CV na e-mail: sekretariat.centrum (at) gromada.pl - istnieje mo偶liwo艣膰 przeprowadzenia wst臋pnej rozmowy z pracodawc膮 przed wys艂aniem dokument贸w aplikacyjnych zawieraj膮cych dane osobowe]
Nazwa pracodawcy: HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Powsta艅c贸w Warszawy 2, 00-030 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Powsta艅c贸w Warszawy
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.01.2019
Oferta pracy wa偶na do: 02.02.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.01.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie wyrob贸w garma偶eryjnych . Obs艂uga pieca elektrycznego, piecyka gazowego. Praca przy sklepie spo偶ywczym.
ZPUH "W艂adys艂aw" - 2017-01-23 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
wg stanowiska
Marta G艂owacka - 2018-07-23 - Czernich贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji, organizacja pracy kuchni oraz us艂ug kateringowych, nadz贸r nad pracownikami kuchni.
Us艂ugi Gastronomiczno-Kateringowe Maria Li艅czowska - 2016-02-05 - K臋dzierzynka (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej i arabskiej, nadz贸r nad innymi kucharzami
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 obiadowych. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe.
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe OAZA s.c. - 2018-07-02 - K臋pno (wielkopolskie)
Przygotowanie produkcji, kontrola jako艣ci da艅, Przygotowanie da艅 na zam贸wienie i wydawanie. Kontrola porz膮dku na miejscu pracy, zamawianie brakuj膮cego towaru. Szkolenie i pilnowanie pracownik贸w kuchni. Uk艂adanie nowego menu w miar臋 zapotrzebowania. Obs艂uga ze strony kuchni imprez okoliczno艣ciowych. Wyb贸r naczy艅 do przygotowanych da艅. Znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w do potraw.
Restauracja S艂owia艅skie Smaki Julia Budzisz - 2017-05-25 - Gda艅sk (pomorskie)
wg programu sta偶u POWER (6/3)
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w.
Przedsi臋biorstwo AWIX OIL Ko艅czalski Andrzej - 2018-07-09 - Ko艅czyce (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w regionalnej kuchni ukrai艅skiej, planowanie menu, tworzenie listy zam贸wie艅 produkt贸w oparty o menu tygodniowe.
"Niebanalna Pracownia Kulinarna" Andrejs Stepanenko - 2017-09-27 - Gda艅sk (pomorskie)
Kucharz ma艂ej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe lub 艣rednie gastronomiczne, min. 2 lata do艣wiadczenia na podobnym stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: 偶ywienie zbiorowe w Domu Pomocy Spo艂ecznej.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ DLA OS脫B NIEPE艁NOSPRAWNYCH FIZYCZNIE - 2015-12-03 - Lublin (lubelskie)
Obs艂uga maszyn skrawaj膮cych konwencjonalnych ( typu szlifierki, tokarki, frezarki ) wykonywanie cz臋艣ci na podstawie rys technicznego, kontrola jako艣ciowa produkt贸w
PRIMA SA FABRYKA PIER艢CIENI T艁OKOWYCH - 2017-09-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej oraz kreowanie karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Krak贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW W MA艁YM LOKALU GASTRONOMICZNYM, G艁脫WNIE PIZZY
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Legnica (dolno艣l膮skie)
OFERUJEMY:- STABILNE WARUNKI ZATRUDNIENIA- MO呕LIWO艢膯 ROZWOJU, ZDOBYCIA DO艢WIADCZENIA- PRZYJAZN膭 ATMOSFER臉 PRACY- PRAC臉 W DO艢WIADCZONYM ZESPOLE- PRAC臉 ZMIANOW膭OSOBY ZAINTERESOWANE PROSIMY O PRZES艁ANIE CV ORAZ LISTU MOTYWACYJNEGO NA ADRES: REKRUTACJA (at) SPORTSBARBQ.PL Z DOPISKIEM W TYTULE KUCHARZ. NA ZG艁OSZENIA CZEKAMY DO 5 grudnia 2018 R.UPRZEJMIE INFORMUJEMY, 呕E SKONTAKTUJEMY SI臉 JEDYNIE Z WYBRANYMI KANDYDATAMI.PROSIMY O DOPISANIE W DOKUMENTACJI APLIKACYJNEJ NAST臉P UJ膭CEJ KLAUZULI: WYRA呕AM ZGOD臉 NA PRZETWARZANIE MOICH DANYCH OSOBOWYCH DLA POTRZEB NIEZB臉DNYCH DO REALIZACJI PROCESU REKRUTACJI (ZGODNIE Z USTAW膭 Z DNIA 29.08.1997 ROKU O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH; (TEKST JEDNOLITY: DZ. U. 2016 R. POZ. 922).
ALEGRIA SP. Z O.O. - 2018-11-06 - Rzesz贸w (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW REGIONALNEJ KUCHNI INDYJSKIEJ, PODAWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2019-01-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w wg receptur regionalnych kuchni ukrai艅skiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie uj臋tych w podr臋cznikach. Zakup sk艂adnik贸w niezb臋dnych do przygotowywania posi艂k贸w regionalnej kuchni ukrai艅skiej. Wymagane: wykszta艂cenie min. podstawowe, znajomo艣膰 przepis贸w kuchni ukrai艅skiej, 3-miesi臋czne praktyki z przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej.
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Us艂ugowa W臋drzyn - 2018-03-02 - W臋drzyn (lubuskie)
przygotowywanie sali konsumpcyjnej do obs艂ugi kelnerskiej, tj.: przygotowanie (polerowanie) sztu膰c贸w, szk艂a, porcelany oraz naczy艅 do wydawania potraw i napoj贸w, nakrywanie sto艂贸w do konsumpcji z uwzgl臋dnieniem pory dnia i sk艂adanego zam贸wienia;serwowanie potraw i napoj贸w;utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Piast贸w (mazowieckie)
Obs艂uga klienta i sprzeda偶 produtk贸w bankowych.Obs艂uga kasowa
Mazurski Bank Sp贸艂dzielczy w Gi偶ycku - 2019-01-08 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
ZNAKOWANIE WAGON脫W TOWAROWYCH
TABOR D臉BICA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-22 - D臋bica (podkarpackie)
Zgodny z program sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Kucharz
TAKS OIL Sp. z o.o. - 2016-05-02 - 艁ukanowice (ma艂opolskie)
przygotowanie i produkcja wyrob贸w oraz p贸艂produkt贸w kulinarnych jak rownie偶 sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju ciasat , napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi , maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
CHRIS TURYSTYKA I REKREACJA - 2019-02-25 - S膮p艂aty (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
UMC CATERING SERVICES Restauracja Osetia - 2017-03-08 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
PAPROCKA AGNIESZKA WADAN - 2018-04-10 - Lublin (lubelskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze mlecznym
P.H.U. PAWE艁 SZARKOWICZ - 2016-02-03 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci
PERSONA SYLWIA KRUCZY艃SKA - 2017-07-12 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)