KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Wędrzyn oferta pracy Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków wg receptur regionalnych kuchni ukraińskiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie ujętych w podręcznikach. Zakup składników niezbędnych do przygotowywania posiłków regionalnej kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie min. podstawowe, znajomość przepisów kuchni ukraińskiej, 3-miesięczne praktyki z przygotowywania dań kuchni ukraińskiej.
Data publikacji: 2018-03-02
Lokalizacja: Wędrzyn (lubuskie)
Pracodawca: Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WĘDRZYN 40, 69-211 Wędrzyn, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków wg receptur regionalnych kuchni ukraińskiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie ujętych w podręcznikach. Zakup składników niezbędnych do przygotowywania posiłków regionalnej kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie min. podstawowe, znajomość przepisów kuchni ukraińskiej, 3-miesięczne praktyki z przygotowywania dań kuchni ukraińskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wędrzyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sulęciński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sulęcin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej,3-miesięczne praktyki z przygotowywania dań kuchni ukraińskiej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy:
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Adres pracodawcy:
WĘDRZYN 15b/3, 69-211 Wędrzyn, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: sulęciński
Gmina pracodawcy: Sulęcin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wędrzyn
Ulica pracodawcy: WĘDRZYN
Numer budynku pracodawcy: 15b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.03.2018
Oferta pracy ważna do: 02.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie, kręcenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb.- Wynagrodzenie: 1200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane doświadczenie zawodowe 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność kręcenia SUSHI minimum 2 lata. Aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Katowice (śląskie)
jw.
Szkoła Podstawowa im. C.K. Norwida w Zakręcie - 2018-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań typu kebab, obsługa kasy fiskalnej
Firma Handlowo-Usługowa Monika Wawrzyniak - 2018-03-26 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
rozwożenie przesyłek kurierskichzatrudnienie na umowę zlecenie około 160 godzin w miesiącu, proponowany okres wykonywania pracy - 3 lata, dyspozycyjność w godzinach 7:00-16:00oferta dostępnan w sali F
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Nowa Wieś Wrocławska (dolnośląskie)
Pomoc przy produkcji pączków,drożdżówek.Układanie towaru na tacy.Prace porządkowe.
Zakład Piekarniczo-Cukierniczy T.D.J. Ozdowscy - 2017-08-31 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie i wydawanie dań, utrzymywanie porządku - dbanie o schludność lokalu i estetykę miejsca pracy, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta;Praca: Galeria Biała (ul. Miłosza 2) oraz Auchan (ul. Hetmańska 16).
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Białystok (podlaskie)
Obróbka wstępna produktów, gotowanie i przygotowywanie posiłków, wydawanie przygotowanych potraw.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2016-04-29 - Śmiłowo (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"AS" S.C. SIEMIENIAKO & SOBIECKI - 2019-03-14 - Nowogard (zachodniopomorskie)
wg. stanowiska
Prywatne Przedszkole KREDKA - 2016-10-13 - Legnica (dolnośląskie)
Samodzielna produkcja wyrobów garmażeryjnych.Praca w godz. 8-16 w Kołobrzegu.
SPOŁEM KOŁOBRZEG S p. z o.o. - 2016-03-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
obsługa klientów, obrót i rozliczanie pieniędzy, zamawianie towarów i składanie raportów w języku chińskim
DAYDAYUP SP. Z O.O. - 2019-02-11 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni indyjskiej i bengalskiej.
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-09-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonych receptur, organizacja pracy kuchni, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Tychy (śląskie)
Obowiązki pielęgniarki szkolnej
NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ ARMED PRZYCHODNIA LEKARSKA ANNA ZOCHNIAK-ŚWIDERSKA -SKRÓT NZOZ ARMED - 2018-08-28 - Bełchatów (łódzkie)
Praca w kuchni DPS: przygotowanie i podanie posiłków mieszkańcom
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "POD DĘBEM" - 2019-02-14 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma "Cichy Kącik", Dariusz Mikulski - 2016-03-14 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; doświadczenie zawodowe min. 2 lata; montaż szalunków, szalowanie, zbrojenie konstrukcji betonowych; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Gliwice (śląskie)
prace biurowe, przygotowywanie ofert
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie dań i deserów w restauracji
DELIKATESY MIĘSNE " PROSIACZEK" HALINA OLSZEWSKA - 2016-01-19 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
według stanowiska
"Country Holiday" Sp. z o.o. - 2016-02-04 - Kosewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie pizzy
KAMIL WAŁĘGA PUB K2; HERBACIARNIA CZARTORYSKA; XERO-DRUK, PROSECO - 2018-01-04 - Puławy (lubelskie)
Wysokiej jakości przygotowanie i prezentacja dań (a la carte), bufetów, według menu i obsługa bieżących przyjęć. Kreatywna współpraca w planowaniu żywności. Wsparcie procesu zarządzania kuchnią przy zakupie i zamawianiach. Kontrola zapasów zamawianych towarów.
kontakt przez OHP - 2018-11-15 - Niemcy (Niemcy)
przygptowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Kraśnik (lubelskie)
KUCHARZ
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2018-04-11 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie potraw - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania- nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania
JOB ON TIME SP. Z O.O. - 2018-07-25 - Mielno (zachodniopomorskie)