KUCHARZ/KUCHARKA Warszawa oferta pracy Szko艂a Podstawowa im. C.K. Norwida w Zakr臋cie
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2018-10-05
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Szko艂a Podstawowa im. C.K. Norwida w Zakr臋cie
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szkolna 11, 05-077 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Dodatek sta偶owy
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.10.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe gastronomiczne. Mile widziana ksi膮偶eczka sanepidu. Do艣wiadczenie zawodoowe: 5 lat.Zakres obow膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w dla uczni贸w szko艂y. Sumienne, staranne i terminowe wykonywanie powierzonej pracy w czasie i miejscu okre艣lonym przez prze艂o偶onych - dyrektora i specjalist臋.Zg艂oszenia: CV na adres: e.debska.spz (at) wp.pl (istnieje mo偶liwo艣膰 przeprowadzenia wst臋pnej rozmowy z pracodawc膮 przed wys艂aniem dokument贸w aplikacyjnych zawieraj膮cych dane osobowe).
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: Szko艂a Podstawowa im. C.K. Norwida w Zakr臋cie
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Szkolna 11, 05-077 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 12-20 lub 8-16 w Ko艂obrzegu, czasami w soboty i niedziele.
DWOREK FAMILIJNY Us艂ugi Gastronomiczno-Hotelarskie Adela Anna Kwieci艅ska - 2018-10-12 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Bie偶u艅 (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produkt贸w. Dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jako艣ci u偶ywanych produkt贸w, ich 艣wie偶o艣ci oraz dat przydatno艣ci do spo偶ycia. Segregacja odpad贸w.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-08-28 - Serock (mazowieckie)
G艂贸wne zadania:- planowanie i sterowanie zapasami magazynowymi,- przyjmowanie towar贸w do magazynu- kompletowanie towaru oraz jego rozsy艂ka,- wprowadzanie ulepsze艅 w systemie magazynowania,Oferujemy:- umow臋 o prac臋 po okresie pr贸bnym,- sta艂e wynagrodzenie oraz premi臋 adekwatn膮 do osi膮ganych wynik贸w,- prac臋 w systemie jednozmianowym,- 艣wiadczenia socjalne,Uprzejmie informujemy, 偶e skontaktujemy si臋 tylko z wybranymi kandydatami.
"ALPINUS CHEMIA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-02 - Solec Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, da艅, deser贸wdbanie o czysto艣膰 i higien臋 w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Cieszyn (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
INSTYTUT NAUKOWO-BADAWCZY KSI臉DZA SEBASTIANA KNEIPPA ZESP脫艁 REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2017-07-14 - Kamie艅 艢l膮ski (opolskie)
Wykszta艂cenie: min. zawodowe; min. 4 lata do艣wiadczenia w zawodzie; znajomo艣膰 rys. technicznego na poziomie dobrym; uprawnienia spawalnicze MIG, MAG, TIG; mile widziana umiej臋tno艣膰 spawania stali nierdzewnej; zakres obowi膮zk贸w: wykonywanie prac spawalniczych zgodnie z przepisami bhp; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
ZAK艁AD PRODUKCYJNO-US艁UGOWO-HANDLOWY EXPORT-IMPORT "TIM" - 2018-10-16 - Gliwice (艣l膮skie)
Pakowanie wafli w foli臋 termokurczliw膮, sprz膮tanie.
Wyr贸b Wafli "Ardej" Barbara Ardej, Mariusz Ardej - 2016-09-15 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
Kucharz - przygotowywanie posi艂k贸w wg. zasad zdrowej kuchni.
"MAMY SMAK" SP脫艁KA CYWILNA - 2016-03-18 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie zawodowe. Zainteresowane osoby z profilem II powinny zg艂osi膰 si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji koszt贸w wyposa偶enia lub doposa偶enia stanowiska pracy. Kontakt z pracodawc膮 osobisty.
GET - GRZEGORZ MENCEL - 2016-07-20 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
POWOZOWNIA KRZYSZTOF SROCZY艃SKI Wolsztyn - 2017-05-11 - Wolsztyn (wielkopolskie)
* Przygotowanie, wyko艅czenie i serwowania da艅 na ciep艂o i zimno* Domowe potrawy z kuchni tury艅skiej oraz dania kuchni mi臋dzynarodowej * Tworzenie i przygotowanie da艅 w formie bufetu* Obs艂uga 艣niada艅
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Th眉ringen - 2015-07-20 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posi艂k贸w kcuhni indyjskiej i bengalskiej
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2016-01-11 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"MAGNOLIA " KRZYSZTOF DOBRZY艃SKI - 2016-04-13 - Krobica (dolno艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, prowadzenie gospodarki magazynowej
DZIENNY DOM POMOCY W O艢WI臉CIMIU - 2018-02-12 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
praca w kuchni,przygotowywanie posi艂k贸w
"SCAN II" Zbigniew Sadowski - 2017-03-22 - Krzewie Wielkie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw dla go艣ci restauracji;
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Bytom Odrza艅ski (lubuskie)
wykonywanie przelew贸w, sporzadzanie um贸w, dokonywanie rozlicze艅 podatkowych i ubezpieczeniowych, ksi臋gowanie, rozliczanie faktur
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Drzewica (艂贸dzkie)
dystrybucja towar贸w
ATUT Nowy Dw贸r Gda艅ski - 2017-03-30 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
organizacja za艂adunk贸w, obs艂uga komputerowa gie艂d transportowych, fakturowanie, obs艂uga kierowc贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe Small Trans s.c. Kutno - 2016-04-08 - 呕urawieniec (艂贸dzkie)
przygotawanie posi艂k贸w (GCP Koniecpol)
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - K艂omnice (艣l膮skie)
Przygotowanie pizzy - produkcja, utrzymanie porz膮dku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Rawa Mazowiecka (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej, wsp贸艂praca z szefem narodowo艣ci chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W, GOTOWANIE POTRAW, SPORZ膭DZANIE SUR脫WEK, ZUP, PRZESTRZEGANIE REGULAMINU I PORZ膭DKU PRACYWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢C SPORZ膭DZANIA POTRAW, GOTOWANIE, KSI膭呕ECZKA SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNA, 5 LAT DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGOGODZINY PRACY OD 12.00 DO 16.00, PRACA R脫WNIE呕 W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygot. posi艂k贸w na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w i degustacja, w艂a艣ciwe organizowanie pracy przy produkcji posi艂k贸w, bie偶膮ce utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, pobieranie pr贸bek.Praca w godzinach 6:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, burger贸w
BISTRO U PRZYJACI脫艁 SP脫艁KA CYWILNA - 2018-06-21 - Sucha Beskidzka (ma艂opolskie)
Praca przy produkcji wyrob贸w garma偶eryjnych, przygotowywaniu potraw.Kontakt z pracodawc膮: ul. Legnicka 158, 54-206 WROC艁AW, tel.: 071-351-51-62 lub CUKIERNIAWOLAK (at) WP.PL
Cukiernia-Kawiarnia "WOLAK" s.c. - 2016-04-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)