KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy DWOREK FAMILIJNY Usługi Gastronomiczno-Hotelarskie Adela Anna Kwiecińska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 19 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 12-20 lub 8-16 w Kołobrzegu, czasami w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2018-10-12
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: DWOREK FAMILIJNY Usługi Gastronomiczno-Hotelarskie Adela Anna Kwiecińska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Perłowa 54, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 12-20 lub 8-16 w Kołobrzegu, czasami w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 19 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godzinowa
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 19 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
DWOREK FAMILIJNY Usługi Gastronomiczno-Hotelarskie Adela Anna Kwiecińska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Perłowa 54, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, inny - kontakt osobisty po telef.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Perłowa
Numer budynku pracodawcy: 54
Profil działalności pracodawcy: hotel
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.10.2018
Oferta pracy ważna do: 12.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie dań, sosów i farszy z menu,przygotowywanie dań typu placki ziemniaczane, gołąbki, zapiekanki, robienie surówek - kuchnia wegetariańska
JR Company sp. z o.o. - 2016-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
organizacja biura(odbieranie lelefonów, e-mail, przyjmowanie klientówselekcjonowanie dokumentów)obsługa logistyczna wysyłekwspółpraca w drobnych sprawach z księgowością
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ OBIADOWYCH
ZAJAZD MALINOWY SCHEWIOR DOROTA - 2017-01-17 - Wielotów (lubuskie)
Samodzielne robienie surówek, obieranie warzyw, krojenie i rozbijanie mięsa, gotowanie przede wszystkim potraw kuchni ukraińskiej zgodnie przepisów tradycyjnej kuchni ukraińskiej oraz staropolskiej, obsluga klientów z Ukrainy, praca w ruchu ciągłym, wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Wrocław (dolnośląskie)
sortowanie paczek, przygotowywanie towaru do wysyłki
kontakt przez OHP - 2016-05-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni filipińskiej z regionu Leyte.Zatrudnienie na umowę zlecenie, 5 godzin tygodniowo - wynagrodzenie 13,70 zł brutto.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej; kebab, pizza
Serhat Kebab Vakkas Polat - 2016-12-20 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej - 2018-04-27 - Radzymin (mazowieckie)
Sporządzanie i przygotowywanie potraw i dań na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, wschodniej (wieczorki tematyczne w hotelu).
DOM INWEST T.iE. Japtok Sp.Jawna - 2017-03-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2016-02-02 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłkówPrzygotowywanie i organizowanie imprez okolicznościowych
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szczęsna - 2017-07-31 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań, przygotowywanie pizzy.
HANDEL ART.SPOŻYWCZYMI I GASTRONOMIA DARIUSZ GRELA, Pizzeria Ontario - 2016-01-20 - Zamość (lubelskie)
PRZYJMOWANIE ORAZ WYDAWANIE ŚRODKÓW, MATERIAŁÓW I TOWARÓW, UKŁADANIE TOWARÓW NA WYZNACZONEJ POWIERZCHNI MAGAZYNOWEJ ORAZ ZABEZPIECZENIE DOKUMENTACJI MAGAZYNOWEJ;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE, MILE WIDZIANA OBSŁUGA SZTAPLARKI, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE;KONTAKT TELEFONICZNY LUB CV PRZESŁAĆ NA E-MAIL: praca (at) elwiko.pl
ZAKŁAD USŁUGOWO-HANDLOWY ELWIKO STANISŁAW DROPIK - 2018-04-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków typu kebabobsługa gościutrzymanie miejsca pracy w czystości
DONER KING Andrzej Burczyk - 2016-07-26 - Starogard Gdański (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Sieraków (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
PPHU i Turystyczne MAGDA Jadwiga Grabowska - 2016-03-07 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Radom (mazowieckie)
obróbka wstępna surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Dominikowice (małopolskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi:obróbka wstepna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zamówienia, wycena posiłków itp.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA SĄDECKA - 2017-09-20 - Łososina Dolna (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłkówPraca w godzinach od 07:00-19:00 (12 godz co drugi dzień),
"Korona" Ośrodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2018-09-18 - Muszyna (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 8-16, 14-22
Bar Pod Kasztanem Joanna Juzyszyn-Tuziak - 2016-01-20 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej - kulfi, samosy, koste, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Żyrardów (mazowieckie)
Praca w kuchni cateringowej, przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym standardem.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Jedlicze A (łódzkie)
Wg stanowiska
Produkcja-Handel-Usługi "ABA" Adam Brzeziński - 2018-08-13 - Sieraków (wielkopolskie)
Przygotowywanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania posiłkówobieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom
ZBIGNIEW OLENKOWICZ FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "KUBA" - 2017-03-03 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
praca na kuchni
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-27 - Radziejowice (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw według receptur, kontrola jakości produktów spożywczych.
New Kansai Sushi Bar - 2017-02-01 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukrainskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
praca w kuchni, przygotowanie dań restauracji
kontakt przez OHP - 2016-01-04 - Pelplin (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Żłobizna (opolskie)