KUCHARZ Bytom Odrzański oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-05-20
Lokalizacja: Bytom Odrzański (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bytom Odrzański, powiat: nowosolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bytom Odrzański
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Data zakończenia pracy: 31.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
UmRefDo30/16/0022 w sprawie refundacji części kosztów wynagrodzenia oraz składki na ubezpieczenie społeczne skierowanych bezrobotnych do 30 roku życia
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowej Soli
Adres pracodawcy:
Staszica 1c, 67-100 Nowa Sól, powiat: nowosolski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: nowosolski
Gmina pracodawcy: Nowa Sól
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowa Sól
Ulica pracodawcy: Staszica
Numer budynku pracodawcy: 1c
Profil działalności pracodawcy: catering w szkołach
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowej Soli
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.05.2016
Oferta pracy ważna do: 23.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
DO UZGODNIENIA
ADAM RAJZER - 2017-11-28 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
SARGUS Gabriela Kuchnowska - 2016-03-01 - Władysławowo (pomorskie)
jw
Miś Łasuch/ catering - 2016-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji i przy przyjęciach bankietowych.Wymagana jest kreatywność w tworzeniu nowych potraw i używaniu orientalnych przypraw oraz dobra znajomość tradycyjnej kuchni polskiej
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2016-07-13 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw (obiady kuchni polskiej)
Kuchnia u Pysiaczka Mateusz Bobek - 2017-09-28 - Skawina (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handl.-Prod.- Usług. Gastronomiczna Olszar Jan Urszula - 2016-09-12 - Brenna (śląskie)
Przeprowadzanie procesu sterylizacji
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Spółdzielnia Socjalna "NA WSPÓLNEJ" - 2016-08-23 - Ostrołęka (mazowieckie)
sprzedaż art. papierniczych
P.H.U. "ROMA" Janusz Goraj - 2017-02-10 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca również w weekendy. Doświadczenie zawodowe mile widziane.
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN" - 2016-06-15 - Słupia pod Kępnem (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
BROWAR LUBICZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-04 - Kraków (małopolskie)
organizacja pracy w kuchni z jednoczesnym wykonywaniem obowiązków na stanowisku kucharza; praca w godz.7.00-22.00
Sklep Spożywczy "PIOTRUŚ' , Michał Pelc - Restauracja FAMILIA - 2018-04-11 - Ustka (pomorskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów.
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Kęty (małopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej; praca od czwartku do niedzieli, godz. 10.00-18.00
"2 BROTHERS SOBCZAK I SOBCZAK" SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Według zawodu
Centrum Mateusz Pohl - 2018-01-29 - Bieniów (lubuskie)
praca w Lunch Bar w Centrum Krakowa, poszukuje docelowo na ETAT: SAMODZIELNEGO KUCHARZ
U JĘDRUSIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-06 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
PHU Małgorzata Osuchowska - 2016-04-19 - Malbork (pomorskie)
przygotowanie posiłków,obróbka wstępna warzyw i owoców,wydawanie posiłków,sprzatanie pomieszczeń kuchni.
Zespół Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie - 2016-06-22 - Sochaczew (mazowieckie)
-konserwacja instalacji elektrycznej, wodno-kamnalizacyjnej-prace rzemieślnicze-przeglądy-usuwanie usterek
"LEASINGTEAM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-25 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600
Waldemar Nadolski - ROLAND Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - 2016-01-11 - Tczew (pomorskie)
1) Pomoc w przygotowywaniu dokumentów o charakterze protokolarnym2) Udział i pomoc przy organizacji przedsięwzięć (spotkań, recepcji, konferencji, wizyty) organizowanych przez placówkę3) Monitorowanie Internetu pod kątem aktualizacji danych istotnych z protokolarnego punktu widzenia
MINISTERSTWO SPRAW ZAGRANICZNYCH - 2015-10-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni europejskiej. Praca wg grafiku (w godz. 9-22).
Izabella Wiśniowska - 2018-05-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Wiejska Giełda Spółka z o.o. Pustelnik Jan - 2016-04-28 - Wisła Mała (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
''FACH - Instytut'' - 2018-02-01 - Bolków (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość procesów technologicznych, dbanie o wysoki standard i jakość przygotowywanych posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy i maszyn.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2018-01-24 - Mielec (podkarpackie)
Proste prace monterskie we wnętrzach pojazdów sznowych
INVENTUS Sp. z o.o. - 2015-11-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie obiadów
Bistro - Cafe - Pub - "City" Bogusław Jan Góralczyk - 2018-02-06 - Karlino (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Doświadczenie zawodowe mile widziane.
DOMOWE SPECJAŁY Katarzyna Rońda - 2018-05-15 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)