KUCHARZ/KUCHARKA (2) Magdeburg oferta pracy ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA (2)
Wynagrodzenie: od 8,5 EUR
Zakres obowiązków: * Przygotowanie, wykończenie i serwowania dań na ciepło i zimno* Domowe potrawy z kuchni turyńskiej oraz dania kuchni międzynarodowej * Tworzenie i przygotowanie dań w formie bufetu* Obsługa śniadań
Data publikacji: 2015-07-20
Lokalizacja: Magdeburg ()
Pracodawca: ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Hohepfortestraße 37, 39104 Magdeburg , NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
* Przygotowanie, wykończenie i serwowania dań na ciepło i zimno* Domowe potrawy z kuchni turyńskiej oraz dania kuchni międzynarodowej * Tworzenie i przygotowanie dań w formie bufetu* Obsługa śniadań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 8,5 EUR
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA (2)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Magdeburg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 8,5 EUR/godz
warunkiPracyIPlacy_powodOddelegowania: .
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Pracodawca wymaga prawa jazdy kat.B i samochodu.Względnie pomaga w znalezieniu zakwaterowania w miejscu pracy. Pracodawca pomaga we wszystkich sprawach administracyjnych. Pracodawca poszukuje więcej osób wykwalifikowanych do kuchni i restauracji, dokumenty można składać samodzielnie lub wspólnie ze znajomymi.
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Praca na zmiany w przedziale pomiędzy 9:00-23:00 od poniedziałku do niedzieli.
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: Hotel 3-gwiazdkowy w regionie Turyngii.
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy kat. B i własny samochód
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie: wymagane wykształcenie w zawodzie kucharz.Doświadczenie nie jest wymagane, mile widziani również absolwenci szkół kształcących w zawodzie kucharza.Wymagana aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna.Umiejętność pracy samodzielnej, elastyczność, zaangażowanie, motywacja do pracy. Przygotowanie do pracy na zmianę i w weekendy.
Nazwa pracodawcy:
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z EOG
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
zav-ips-sachsen-anhalt-thueringen (at) arbeitsagentur.de
Język aplikacji o pracę: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwa szkoły/pracy (jeżeli są)
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy: Nazwa pracodawcy i dokładny adres do wiedzy ZAV
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania: w tytule emaila wpisać „325P Polen”
Oferta zgłoszona przez:
Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Filia we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.07.2015
Data dodania oferty pracy: 13.07.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 10.07.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
PROGRAM STAŻU
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Dębica (podkarpackie)
przyrządzanie potraw
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-08-29 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne, mile widziane doświadczenie na ww stanowisku
DOM OPIEKI HANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-26 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz jest odpowiedzialny za przygotowywanie dań a'la carte i innych dań w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2017-12-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze - kuchnia ukraińska, przyrządzanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie i sprzedaż dań małej gastronomii
TRAFART KIESZKOWSKI OKTAWIAN - 2016-07-28 - Konin (wielkopolskie)
wg. stanowiska
FHU Ratuszowa Robert Sitek - 2017-08-25 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Praca na stanowisku kucharz
Pracownia Geodezyjna Rafał Buzun - 2015-12-15 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-15, 12-20
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "MAX" BEATA GRONKIEWICZ - 2016-03-31 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi:obróbka wstepna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zamówienia, wycena posiłków itp.
"RESTAURACJA SĄDECKA", Marcin Salamon - 2016-09-13 - Łososina Dolna (małopolskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji pensjonatu oraz na imprezy okolicznościowe. Praca w godzianch 13:00 - 21:00.
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "DOWBUD" Józef Downarowicz - 2015-12-03 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Składanie zamówień. Planowanie jadłospisów. Praca na kuchni. Koordynowanie pracy na kuchni.Praca w Stalowej Woli.
PPH-U "Kasia" Sp. z o.o. - 2017-10-26 - Stalowa Wola (podkarpackie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Lubań (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywać stanowiska kuchni do otwarcia restauracji, przyrządzanie potraw, przyjmowanie dostaw
kontakt przez OHP - 2017-10-03 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
sprzedaż wyrobów mleczarskich, spożywczych, alkoholu i AGD
EKO-MLEKO S.C.BOGUSŁAW NOWACKI, MATEUSZ PAJOR - 2017-01-25 - Bralin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków według norm dietetycznych. Dbanie o czystość i higienę stanowiska pracy
Krzysztof Czarnocki - 2017-12-01 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
Przygotowanie dań z menu, obsługa gości.
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2017-01-05 - Baboszewo (mazowieckie)
Obowiązki:kopanie grobów, dyżury sanitarne- zgłoszenia do osób zmarłych, przewiezienie z domu lub szpitala do chłodni, asysta przy pogrzebach- niesienie trumny lub urny z prochami. Kontakt z pracodawcą osobisty: STYKS, Wrocław, ul. Włodkowica 27, po wcześniejszym kontakcie telefonicznym - 530 -055-750.
Zakład Pogrzebowy Styks I.M.Wojtuś Spółka Jawna - 2015-12-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązujacymi standardami, ścisła współpraca z szefem kuchni oraz z innymi pracodawcami, przekazywanie oraz nadzór nad stanami magazynowymi ,dbałość o estetykę i utrzymywanie czystości stanowiska pracy.
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-03-14 - Kielce (świętokrzyskie)
Brak danych
LECH Garmażeria Staropolska Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-03-13 - Kleosin (podlaskie)
praca w kuchni
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-02-03 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej i indyjskiej. Obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie czystości w lokalu. Serwowanie potraw, przyjmowanie dostaw.
LPS KEBAB LOVE PREET SINGH - 2017-08-03 - Biłgoraj (lubelskie)
obsługa klienta w barze, przyjmowanie i realizacja zamówień, dbanie o estetykę miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Łosice (mazowieckie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Łódź (łódzkie)
przyrządzanie dań w restauracji
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-27 - Karczowiska (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Krzyż Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA POD RYBKĄ SZKATULSKA HELENA - 2017-11-20 - Pakość (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw i napojów dla gości obecnych w hotelu,catering i na przyjęcia okolicznościowe,wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie posiłków,utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
HOTEL STACJA KUTNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Kutno (łódzkie)