KUCHARZ Karczowiska oferta pracy "CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 800 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie dań w restauracji
Data publikacji: 2017-12-27
Lokalizacja: Karczowiska (dolnośląskie)
Pracodawca: "CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-323 Karczowiska 4, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie dań w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 800 - 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Karczowiska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 800 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w zawodzie, własny środek transportu lub zamieszkanie w pobliskich miejscowościach
Nazwa pracodawcy:
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
59-323 Karczowiska 4, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Karczowiska
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.12.2017
Oferta pracy ważna do: 10.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
MARS Marcin Raczyński - 2017-03-28 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pom. kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Bolesławice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-07-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i dbałość o stanowisko pracy, przygotowywanie potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków, mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego.
Kicyk Dorota - 2018-01-03 - Zamość (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie homos, kebab, falafel. Przygotowywanie surówek.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Białobrzegi (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA CHUDZIŃSKI PIOTR - 2018-06-28 - Tereszewo (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie posiłków i napojów do bufetu szpitalnego
Catermed S.A. - 2017-03-14 - Chrzanów (małopolskie)
jw.
STOŁECZNE CENTRUM OPIEKUŃCZO-LECZNICZE Sp. z o.o. - 2018-05-04 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie dań wg receptur; praca w godzinach od 14.00-22.00
Firma "PROTEA" Niechajczyk Spółka Jawna - 2018-04-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Gotowanie i sporządzanie różnego rodzaju potraw, prace przygotowawcze, dbanie o porządek w miejscu pracy
Dolibóg Agata Restauracja Parys - 2016-10-27 - Rydułtowy (śląskie)
.Przygotowanie posiłków
RR s.c. Andrzej Rozalewicz Grzegorz Rozalewicz - 2016-09-06 - Gdańsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i napojów
PBM Południe Tour sp. z o.o. Hotel "Perła Południa" - 2016-04-04 - Rytro (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Prudnik (opolskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "U Sławka" Sławomir Liczbik - 2017-09-27 - Dziemionna (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie pizzy
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Niepołomice (małopolskie)
Obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków
Apiherba dr Edward Kałużny - 2016-04-11 - Witosław (wielkopolskie)
1. Utrzymywanie w należytej czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.2. Przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydawanych do kuchni.3. Dbanie o jakość i smak wydawanych potraw.4. Porcjowanie posiłków.5. Wykonywanie innych czynności służbowych zlecanych przez kierownika.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Podlesie Dębowe (małopolskie)
przyrządzanie potraw według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
KANG KAI SP.ZO.O. - 2018-11-02 - Magdalenka (mazowieckie)
Kucharz do wypieku pizzy.
EMKA s.c. Magdalena Liss, Kinga Kowal - 2015-12-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2016-01-20 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowanie sałat, sosów, mięs i innych dań
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz. 6-18 lub 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, ul. Rafińskiego 3 (Szpital Uzdrowiskowy Willa Fortuna).
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna) - 2015-12-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Piaseczno (mazowieckie)
- przygotowanie posiłków,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw,-utrzymanie w czystości kuchni,- przestrzeganie przepisów BHP
Zajazd "Ostęp" Jolanta Otocka Gorzyń - 2017-03-27 - Gorzyń (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejętności: gotowania potraw ukraińskich, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół i innych produktów stosowanych w kuchni ukraińskiej, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Lublin (lubelskie)
prace przygotowawcze przy układaniu kostki, układanie kostki brukowej
F.U.H. " STOLBRUK" - 2018-03-28 - Mysłowice (śląskie)
przyrzadzanie posiłków od podstaw, składanie zamówień ( kuchnia specjalistyczna dla osób wymagających - śródziemnomorska)
SZYSZKA Natalia Szyszkiewicz - 2016-06-30 - Gubin (lubuskie)
WYDAWANIE POSIŁKÓW I OBSŁUGA KASY FISKALNEJ
BAR "FRYKAS" S.C. CECYLIA NOWAK, STANISŁAW NOWAK - 2017-01-05 - Rzeszów (podkarpackie)