KUCHARZ Rydu艂towy oferta pracy Dolib贸g Agata Restauracja Parys
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽900 - 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie i sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, prace przygotowawcze, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy
Data publikacji: 2016-10-27
Lokalizacja: Rydu艂towy (艣l膮skie)
Pracodawca: Dolib贸g Agata Restauracja Parys
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Stanis艂awa Ligonia 7, 44-280 Rydu艂towy, powiat: wodzis艂awski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Gotowanie i sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, prace przygotowawcze, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽900 - 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rydu艂towy
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wodzis艂awski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rydu艂towy
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽900 - 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.11.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
umiej臋tno艣ci kulinarne, 12 miesi臋cy do艣wiadczenia w gastronomii
Nazwa pracodawcy: Dolib贸g Agata Restauracja Parys
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wodzis艂awiu 艢l膮skim
Adres pracodawcy:
Stanis艂awa Ligonia 7, 44-280 Rydu艂towy, powiat: wodzis艂awski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: wodzis艂awski
Gmina pracodawcy: Rydu艂towy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rydu艂towy
Ulica pracodawcy: Stanis艂awa Ligonia
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wodzis艂awiu 艢l膮skim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.10.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.10.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
Mariusz Jab艂o艅ski Consulting Group Mariusz Jab艂o艅ski ALUMNAT - 2018-01-03 - Tykocin (podlaskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i ukrai艅skiej. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy Wroc艂awska Akademia Kulinarna we Wroc艂awiu.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Cateringowa "LE艢NIK" - 2017-09-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Brak danych
RZESZOWSKIE ZAK艁ADY DROBIARSKIE " RES-DROB" SP. Z O.O. - 2018-01-24 - Rzesz贸w (podkarpackie)
kucharz
SHERATON Pozna艅 Hotel "CENTRUM OBS艁UGI BIZNESU" Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Pozna艅 (wielkopolskie)
-
Kompleks Handlowo-Gastronomiczno-Hotelowy JANTA Maria Janta - 2017-10-18 - Dziemiany (pomorskie)
Przygotowywanie da艅
F.H.U. " SZCZE艢NIAK" Restauracja LA VENTA - 2016-03-23 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
-
KRISTONE -KRYSTIAN SUDA - 2017-08-04 - Karczewie (zachodniopomorskie)
Relizowanie zm贸wie艅, wykonywanie cateringu
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Kucharz
S. C. AGAWA G. KUMOREK A. SMAGA - 2017-04-27 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, mycie, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie pokaz贸w kulinarnych na grillu teppanyaki,znajomo艣膰 kuchni azjatyckiej,flambirowanie potraw w stylu orientalnym do nowej karty menu
GRUPA 艁APAJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA JAWNA - 2015-12-15 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie 3 posi艂k贸w ( 艣niadanie , obiad, podwieczorek) dla ok 170 dzieci w wieku od 1-6 roku 偶ycia. Prowadzenie dokumentacji niezb臋dnej na danym stanowsisku. Oferta przeznaczona r贸wnie偶 dla os贸b z orzeczeniem niepe艂nosprawno艣ci
呕艂obek A KUKU! Przedszkole ABC Ewa Stec-Dobrzy艅ska - 2016-10-21 - Tychy (艣l膮skie)
Gotowanie da艅, sos贸w i farszy z menu,przygotowywanie da艅 typu placki ziemniaczane, go艂膮bki, zapiekanki, robienie sur贸wek - kuchnia wegetaria艅ska
JR Company sp. z o.o. - 2016-07-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw (sa艂atki, zapiekanki, desery, koktaile).
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
DANIA KUCHNI POLSKIEJ - SPRZ膭DZANIE POSI艁K脫W W RESTAURACJI ZGODNIE Z TECHNOLOGI膭 呕YWIENIA ZBIOROWEGO, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLEWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫 SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STA呕 PRACY MIN. 5 LATGODZINY PRACY 09:00-17:00, 14:00-22:00
KARCZMA POLSKA S.C. JAROS艁AW BIA艁KOWSKI, DARIUSZ GOLEMA - 2018-01-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla podopiecznych o艣rodka (艣niadania, obiady i kolacje), nadz贸r nad w艂a艣ciwym przechowywaniem 偶ywno艣ci oraz przestrzeganiem zasad BHP. Utrzymywanie porz膮dku w kuchni.
SPECJALNY O艢RODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I M艁ODZIE呕Y NIEPE艁NOSPRAWNYCH - 2017-08-18 - Lublin (lubelskie)
znajomo艣膰 stosowania przypraw, czytanie przepis贸w, uk艂adanie manu, przyrz膮dzanie sa艂atek, peklowanie mi臋s, grillowanie mi臋s oraz warzyw, wypiek baklawy, koordynacja i wsp贸艂praca z personelem pomocniczym
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sa艂atek, zup itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅, seser贸w, ciast, napoj贸w. Tworzenie nowych potraw do menu
HURT- BAR-TRANS Zbigniew N臋dza - 2016-01-21 - Kroczyce (艣l膮skie)
obs艂uga kasy fiskalnej, przyj臋cie i obs艂uga klienta, rozliczanie 艣rodk贸w finansowych
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Kucharz
Sanatorium Uzdrowiskowe "PLON" Sp. z o.o. NZOZ - 2017-04-11 - Pola艅czyk (podkarpackie)
Przygotowywanie i wykonywanie produkt贸w gastronomicznych-
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Chocian贸w (dolno艣l膮skie)
PRZYRZ膭DZANIE POTRAW, WYKONYWANIE INNYCH CZYNNO艢CI ZWI膭ZANYCH Z OBS艁UG膭 BARU. PO 1 MIESI膭CU UMOWA O PRAC臉.
SP脫艁DZIELNIA PRODUKCYJNO - HANDLOWA "MESTWIN" - 2017-06-28 - Kartuzy (pomorskie)
prace biurowe
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)