KUCHARZ Ostrów Wielkopolski oferta pracy DOM OPIEKI HANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: wyksz. zawodowe- gastronomiczne, mile widziane doświadczenie na ww stanowisku
Data publikacji: 2017-01-26
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Pracodawca: DOM OPIEKI HANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Konopnickiej 41 A, 63-400 Ostrów Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wyksz. zawodowe- gastronomiczne, mile widziane doświadczenie na ww stanowisku
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ostrów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
DOM OPIEKI HANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Konopnickiej 41 A, 63-400 Ostrów Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt telefoniczny: 62/591-33-11email: dophanna (at) poczta.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Ostrów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrów Wielkopolski
Ulica pracodawcy: Konopnickiej
Numer budynku pracodawcy: 41 A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.01.2017
Oferta pracy ważna do: 25.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 26.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Sędziszowa (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie i pakowanie gotowych dań, przyjęcia dostaw produktów, utrzymanie czystości
Liliana Maciejewska - 2016-08-24 - Zebrzydowice (śląskie)
pomoc kuchenna, obsługa klienta, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-09-18 - Częstochowa (śląskie)
1. Pobieranie artykułów żywnościowych wydanych z magazynu, 2. Przygotowanie posiłków na podstawie jadłospisu, z zachowaniem wszystkich zaleconych norm żywieniowych i dietetycznych (zalecenia lekarskie), i zgodnie z zaleceniami szefa kuchni, 3. Prawidłowe porcjowanie potraw z uwzględnieniem właściwych ilości i gramatur, 4. Sprawne wydawanie posiłków w określonych godzinach do aneksów kuchennych, 5. Dbałość o wysoką jakość przygotowanych posiłków i o przestrzeganie zasad higieny w czasie ich przygotowywania, 6. Należyte zabezpieczenie artykułów spożywczych dostarczonych do kuchni i prawidłowe ich przechowywanie, 7. Realizowanie zasad Doberj Praktyki Produkcyjnej, Dobrej Praktyki Higienicznej, oraz zasad HACCP, 8. Przestrzeganie instrukcji obsługi wszyskich urządzeń i maszyn kuchennych oraz właściwe ich zabezpieczenie po zakończeniu pracy.
Dom Pomocy Społecznej w Łęczycy - 2018-07-24 - Łęczyca (łódzkie)
prace kuchenne
BIURO PODRÓŻY ,,SKONTO" - 2017-10-18 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2016-05-02 - Dębica (podkarpackie)
zgodnie z zawodemwymagane wykształcenie zawodowe kucharz, mile widziane doświadczenie w zawodzie
SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne - 2016-02-08 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
Fundacja Kaszubskie Słoneczniki - 2017-02-21 - Ustka (pomorskie)
....
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Koło (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dbanie o podział pracy w kuchni.
Aspen Res sp. z o. o. - 2017-03-21 - Gdańsk (pomorskie)
- obróbka wstępna warzyw, - przygotowywanie imprez- uroczystości,- dbanie o porządek i higiene na stanowisku pracy i wokół siebie.Praca w "Galerii Smaków".
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Restauracja K2 Katarzyna Langowska - 2017-10-04 - Starogard Gdański (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-02-28 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw; doświadczenie w zawodzie
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI - 2016-04-08 - Kamień Śląski (opolskie)
przygotowywanie i wypiek pizzy, wykonywanie makaronów, past z sosem;zatrudnienie w ramach umowy o pracę na 3/4 etatu na okres 15 miesięcy;
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Pabianice (łódzkie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie -posiłków kuchni tradycyjnej pakistańskiej,obsługa klienta
KEBAB HABIBA MUHAMMAD FAROOQ SARWAR - 2016-02-18 - Oława (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Kończyce Małe (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ (RYBY, DANIA Z GRILLA, MAKARONY, SAŁATKI, ZUPY); WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY LUB PRZESŁANIE CV NA e-maila:siestabar7 (at) gmail.com;MIEJSCE PRACY: MIĘDZYWODZIE;ROZKŁAD CZASU PRACY: 40 GODZIN TYGODNIOWO, PRACODAWCA GWARANTUJE ZAKWATEROWANIE + WYŻYWIENIE;
SIESTA K. KAWALERSKI - 2016-06-10 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE DANIELEWSKI KRZYSZTOF - 2017-04-07 - Radziłów (podlaskie)
POMOC W PRZYGOTOWANIU POSIŁKÓW.
PPHU "EWA" EWA KASPRZYK - 2016-03-17 - Nowogard (zachodniopomorskie)
GOTOWANIE WG. MENU KUCHNI TAJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI TAJSKIEJ, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Warszawa (mazowieckie)
-obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;-ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarownie nimi;-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);-posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narodów;-przygotowywanie potraw, napojów oraz deserów na przyjęcia okolicznościowe-utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy;-porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
- przygotowywanie potraw kuchni pakistańskiej : chioken tikkamasala,butter chicken, prawn tandoori-utrzymywanie porządku w kuchni i na sali konsumpcyjnej-kontakt z zagranicznymi dostawcami
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Jawor (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Gorlice (małopolskie)