KUCHARZ Mikołajki oferta pracy SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie z zawodemwymagane wykształcenie zawodowe kucharz, mile widziane doświadczenie w zawodzie
Data publikacji: 2016-02-08
Lokalizacja: Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Handlowy 14, 11-730 Mikołajki, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie z zawodemwymagane wykształcenie zawodowe kucharz, mile widziane doświadczenie w zawodzie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mikołajki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mikołajki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Handlowy 14, 11-730 Mikołajki, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mikołajki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mikołajki
Ulica pracodawcy: Handlowy
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy: gastromia i zakwaterowanie
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.02.2016
Oferta pracy ważna do: 29.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie i wydawanie gotowych potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
Cemo Cemal Dogan - 2018-03-16 - Drezdenko (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie miejsca pracy, obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie warzyw i owoców, przygotowywanie mięs. Przygotowanie potraw zgodnie z kartą dań i receptur. Wydawanie potraw, utrzymywanie czystości w kuchni i zapleczu, czyszczenie sprzętu kuchennego, stołów, podłóg, maszyn oraz naczyń.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Ropa (małopolskie)
DO UZGODNIENIA
"PAJ" SPÓŁKA CYWILNA JANUSZ ŚLEDZIONA, PAWEŁ WOŹNIAK - 2017-11-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie, gotowanie dań polskich, wyawanie dań klientom
"Cezar" Teresa Hruszka Bar Gastronomiczny - 2016-03-29 - Łask (łódzkie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie i serwowanie dań, dbanie o czystość na stanowisku pracy; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, chęć do pracy
P.P.H.U. AD-BUD" - Adam Pyka - 2017-02-16 - Lisów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Zamość (lubelskie)
praca samodzielna na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Wykonywanie prac instalacyjnych związanych z montażem tras kablowych, bruzdowanie, montaż osprzętu urządzeń elektrycznych, bez podłączania instalacji. Wykształcenie zas. zawodowe. Praca na terenie Mysłowic w godz. 7-15.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Mysłowice (śląskie)
wykształcenie zawodowedoswiadczenie - mile widzianeprofil II, osoba z art.49art. 49
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Gnojewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ, UKŁADANIE MENU.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Płock (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa zlecenie na 3 miesiące, następnie umowa o pracę; równoważny system czasu pracy- do uzgodnienia z pracodawcą; praca od godz. 9.00
BYBLOS PIERRE KAREH - 2018-08-22 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie zup, dań mięsnych oraz garmażeryjnych zgodnie z recepturami i jadłospisem, porcjowanie oraz wydawanie posiłków, dbanie o jakość przygotowywanych potraw. Praca między godz. 5:00 a 18:00
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM. L.A. HELCLÓW - 2018-04-12 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-05-09 - Głuchołazy (opolskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-08-14 - Perzyce (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z recepturami oraz przy uwzględnieniu kosztów produkcji
Ośrodek Narciarsko-Rekreacyjny PRZYŁĘKÓW Sp. z o.o. - 2015-11-26 - Przyłęków (śląskie)
wykonywanie obowiązków kucharza lub pomocy kuchennej
Linter Tour S.A. - 2016-09-01 - Istebna (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2018-01-02 - Wardzyn (łódzkie)
przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi proceduramii zasadami, dbałość o jakość przyrządzonych potraw oraz ich estetykę podania
PROGRESS XXIX Sp. z o.o. - 2016-08-19 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków/ dań kuchni indyjskiej z oryginalnych receptur, używanie oryginalnych indyjskich przypraw, tworzenie własnych przepisów na bazie ww. kuchni; umowa na 3 lata;
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM FOOD GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, sprzątanie kuchni i zaplecza
"PENTUR " s.c Warszawa - Pensjonat " SŁONECZNA WILLA " - Międzygórze M. Sporek, Sz. Zioniecki - 2016-01-11 - Międzygórze (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia włoska. Praca na 2 zmiany w godz. 14-22.00 (poniedziałek - czwartek) lub 16-24.00 (weekend) w Bielsku-Białej.Oferta skierowana dla osób bezrobotnych poniżej 30 roku zycia, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Bielsko-Biała (śląskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-04-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie dań, menu, znajomość przepisów kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Strzyżenie, farbowanie, fryzury okolicznościowe, modelowanie
E.V.E. - STUDIO Agata Fedycka - 2017-08-17 - Legnica (dolnośląskie)