KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Kraków oferta pracy DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM. L.A. HELCLÓW
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie zup, dań mięsnych oraz garmażeryjnych zgodnie z recepturami i jadłospisem, porcjowanie oraz wydawanie posiłków, dbanie o jakość przygotowywanych potraw. Praca między godz. 5:00 a 18:00
Data publikacji: 2018-04-12
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM. L.A. HELCLÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Helclów 2, 31-148 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie zup, dań mięsnych oraz garmażeryjnych zgodnie z recepturami i jadłospisem, porcjowanie oraz wydawanie posiłków, dbanie o jakość przygotowywanych potraw. Praca między godz. 5:00 a 18:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + wysługa lat + dodatek motywacyjny
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Data rozpoczęcia pracy: 13.04.2018
Data zakończenia pracy: 12.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane doświadczenie w gastronomii - zbiorowym żywieniu oraz przy przygotowywaniu potraw, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, komunikatywność oraz umiejętność pracy w zespole.
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data dodania oferty pracy: 12.04.2018
Oferta pracy ważna do: 12.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.04.2018
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Powiercie (wielkopolskie)
wg stanowiska
F.G.H.U. EDEN Teresa Woźniak - 2016-11-03 - Limanowa (małopolskie)
Przygotowanie półproduktów do wyrobu pierogów, produkcja pierogów.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
"PUCHALSKI" Sp. z o.o. w Ciechanowie - 2017-11-18 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
JAMUNA SP. Z O.O. - 2017-01-09 - Piaseczno (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw tureckich, nadzór nad jakością zamawianej żywniości, nadzorowanie świeżości składników spożywczych, wymahane min. 3 miesiące doświadczenia
FHU Małgorzata Kurt, Mehmet Kurt - 2017-06-23 - Wolsztyn (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Do zadań na stanowisku Kucharz będzie należało: •Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów,•Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez,•Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, •Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą,•Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,•Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami,•Utrzymanie porządku w miejscu pracy,•Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,•Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.
Hotele Diament S.A. - 2017-07-31 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW GŁÓWNIE KUCHNI POLSKIEJ , DBANIE O JAKOŚĆ I ESTETYKĘ PODAWANYCH POSIŁKÓW.UTRZYMANIE PORZĄDKU I CZYSTOŚĆ W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH , KREATYWNOŚĆ W KUCHNI.
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2017-10-27 - Rzeszów (podkarpackie)
j.w.
OPS Dzielnicy Praga Południe m. st. Warszawy - 2015-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia- praca dodatkowa
Stacja Paliw ZAKOLE; Złoty Pałac Grażyna Orłowska - 2017-08-31 - Rudna Mała (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2016-12-02 - Bochnia (małopolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Warszawa (mazowieckie)
Formowanie ciasta, wyrób ciast, wypiek ciast
Adam Gros Firma Handlowo Produkcyjna ADMAX - 2017-05-11 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Kucharz
HEYRO Edyta Królikowska - 2016-04-11 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Praca polegająca na wprowadzaniu danych do rejestrów VAT, książki przychodów i rozchodówWymiar etatu: 1/2 etatu
Prywatne Biuro Rachunkowe Ewa Muszkiewicz - 2017-09-01 - Rzgów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Brdów (wielkopolskie)
zaopatrzenie kuchni w produkty,obsługa urządzeń kuchennych, wstępna obróbka surowców: jarzyn, mięs, ryb, cieplna
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Libusza (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Nowogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań w hotelu, restauracji,
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2016-03-31 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej i hinduskiej wg tradycyjnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni nepalskiej i hinduskiej wg tradycyjnych receptur, zamawianie składników w sklepach z orientalną żywnością prowadzonych przez przedsiębiorców z Indii i Nepalu
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, dbanie o porządek stanowiska pracy, dbanieo prawidłowe magazynowanie produktów. Praca w godzinach 11-22
ITALIA s.c. - 2017-05-23 - Opole (opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, wyrobów cukierniczych
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2018-04-27 - Zygry (łódzkie)
Zgodne ze stanowiskiem.
Restauracja "Bistro nad Radunią" Kategoria I - 2017-02-06 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia zamknięta.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Wynagrodzenie od 10 zł/godz. netto - do ustalenia w zależności od kwalifikacji
Rybarczyk Arkadiusz F. H.U. Cafe "KAMELEON" - 2016-07-13 - Spytkowice (małopolskie)