KUCHARZ Radziłów oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE DANIELEWSKI KRZYSZTOF
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2017-04-07
Lokalizacja: Radziłów (podlaskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE DANIELEWSKI KRZYSZTOF
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SPORTOWA, 19-213 Radziłów, powiat: grajewski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radziłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: grajewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radziłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE DANIELEWSKI KRZYSZTOF
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grajewie
Adres pracodawcy:
ŁOMŻYŃSKA 1, 19-213 Radziłów, powiat: grajewski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: grajewski
Gmina pracodawcy: Radziłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radziłów
Ulica pracodawcy: ŁOMŻYŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Działalność gastronomiczna(katering).
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grajewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.04.2017
Oferta pracy ważna do: 06.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw.
"VHB INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-25 - Studzianki (łódzkie)
...
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Koło (wielkopolskie)
.
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2016-03-22 - Starogard Gdański (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Witnica (lubuskie)
Wypiek pizzy i dowóz do klienta.
JARNIS JAROSŁAW MACIEJAK - 2016-04-26 - Nisko (podkarpackie)
Praca w kuchni jako kucharz-instruktor pracy osób niepełnosprawnych. Przygotowywanie posiłków obiadowych i dań cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Data rozpoczęcia zatrudnienia: styczeń-luty 2016 r. Kontakt z pracodawcą: telefoniczny w celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną - tel.: 71 354 64 25.
Wrocławski Zakład Aktywności Zawodowej - 2015-11-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Staż dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanieposiłków,utrzymanie należnej czystości i porządku naczyń,sprzętu ipomieszczeń kuchennych. Praca na trzy zmiany w godz: 6-14 / 7-15 / 11-19
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2018-03-22 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni zbiorowego żywienia.Wstępna obróbka produktów wykorzystywanych do przygotowywania posiłków.Podstawowa obsługa urządzeń kuchennych
Ośrodek Readaptacji Stowarzyszenia Solidarni "PLUS" EKO "Szkoła Życia" w Wandzinie - 2018-01-16 - Wandzin (pomorskie)
produkcja wyrobów, pakowanie, odpowiedzialność za surowce w magazynie
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Ruda Śląska (śląskie)
obsługa pokoi hotelowych, części hotelowych, nadzór nad galanterią hotelową
AVANGARD SYSTEM ELŻBIETA PAZIEWSKA - 2016-05-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji Programu obejmującego aktywizację osób bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
Dubik Alicja FIRMA Alicja - 2016-12-16 - Słońsk (lubuskie)
kontakt z klientem, przygotowywanie posiłków z menu lokalu,dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków gorących (obiadów) w ramach cateringu.
FT Sp. z o.o. - 2016-04-15 - Celestynów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w systemie dwunastogodzinnym od poniedziałku do niedzieli co drugi dzień w godz. 10.00-22.00 w Szczyrku.
NA BRZEGU S. C. JOLANTA MAGDZIARZ,ZBIGNIEW WAWRZUTA - 2017-03-21 - Szczyrk (śląskie)
przygotowywanie potraw, opracowywanie receptur dań.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Zebrzydowice (śląskie)
Kuchnia polska, umiejetność pracy w kuchni otwartej
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie potraw od surowca do gotowych dań, obsluga urządzeń i narzędzi kuchennych, właściwe przechowywanie surowców i posiłków, dbałość o prządek oraz przestrzeganie przepisów sanitarnychkuchnia polska i włoska - pizza
PIZZERIA - RESTAURACJA "ARTMAR" ARTUR GARNCAREK, MARIUSZ GARNCAREK S.C. - 2018-05-07 - Chorzów (śląskie)
Przygotowanie paczek i towaru do załadunku na palety oraz załadunek i rozaładunek
Landmann Polska spółka z o.o. - 2016-11-18 - Jawor (dolnośląskie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.Przewidziana data zatrudnienia na połowę czerwca.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Zabrze (śląskie)
projektowanie, przygotowywanie różnych materiałów reklamowych
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Wałbrzych (dolnośląskie)
przyrządzanie kebaba, surówek, praca II zmiany godz. 9.00-17.00, 17.00-24.00
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Kliczków (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość na miejscu pracy, serwowanie posiłkówz linii serwisowej
Eurest Poland Spółka z o.o. - 2016-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Słońsk (lubuskie)
praca w pizzerii i restauracji PIRI PIRI, pracodawca zapewnia wyżywienie w trakcie pracy
JACIOW DAWID Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2016-04-21 - Godów (śląskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2018-07-06 - Głogów (dolnośląskie)