KUCHARZ / GARMAŻER Słońsk oferta pracy Dubik Alicja FIRMA Alicja
Stanowisko: KUCHARZ / GARMAŻER
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji Programu obejmującego aktywizację osób bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
Data publikacji: 2016-12-16
Lokalizacja: Słońsk (lubuskie)
Pracodawca: Dubik Alicja FIRMA Alicja
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PLAC WOLNOŚCI 7, 66-436 Słońsk, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji Programu obejmującego aktywizację osób bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / GARMAŻER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słońsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sulęciński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słońsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.12.2016
Data zakończenia pracy: 16.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: Dubik Alicja FIRMA Alicja
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Adres pracodawcy:
PLAC WOLNOŚCI 7, 66-436 Słońsk, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: sulęciński
Gmina pracodawcy: Słońsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słońsk
Ulica pracodawcy: PLAC WOLNOŚCI
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.12.2016
Oferta pracy ważna do: 06.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pon- pt 6-14
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Opole (opolskie)
Praca na kuchni.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na okres próbny 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: Mikołów -BujakówPraca w godzinach: 8-16 pn-ndz.
CELINA MACHURA USŁUGI GASTRONOMICZNE , CATERING "MAR-CEL" - 2016-11-09 - Bujaków (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
WYSPA WISŁA (Towarzystwo Przyjaciół Stężycy) - 2017-12-01 - Stężyca (lubelskie)
Praca w kuchni hotelowej polegająca na przygotowywaniu dań dla klientów indywidualnych i grupowych
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2016-04-21 - Wronki (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Opatów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Zamość (lubelskie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków wydawanie posiłków, zmywanie i sprzątanie w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Klecza Dolna (małopolskie)
kucharz - pizzer
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Zielona Góra (lubuskie)
przyrządzanie posiłków, gotowanie
A.E.T. sp. z o.o. - 2016-04-21 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
MARCELI JAGUSIAK Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "MARCELI" - 2018-07-25 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
-
,,EURO BAŁTYK" SUROWIECKI WIESŁAW - 2016-02-09 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
PHU Małgorzata Osuchowska - 2016-02-25 - Malbork (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz.6.00-19.00
Baltic Rehabilitacja i Wypoczynek - 2017-06-01 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
JARDO JAROSŁAW KAŁEK - 2016-04-28 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
gotowanie dań kuchnii wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
NOVBAU BIS ŁUKASZ NOWICKI - 2016-01-27 - Grabownica (dolnośląskie)
Wykonywanie prac związanych z budową dróg szynowych i trakcji kolejowych.Wymagania: wykształcenie średnie mile widziane, kierunek techniczne, mile widziany staż pracy 6m-cy, mile widziane prawo jazdy kat B, punktualność, chęci do pracy, poczucie obowiązku, umiejętność pracy w grupie jak i w pojedynkę, znajomość prac i umiejętność obsługi narzędzi używanych przy pracach związanych z budową dróg szynowych i tworzeniem trakcji kolejowych. Praca na terenie całej Polski, głównie Woj. Pomorskie..
COMPANY-KOLEJ SP. Z O.O. - 2017-10-10 - Orle (pomorskie)
w/g stanowiska
FEEL BETTER Katarzyna Sławska - 2016-10-14 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
Beata Michulec BAR JAGODA - 2015-12-29 - Skoczów (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-01-12 - Serock (mazowieckie)
Uwaga! Oferta na stanowisko refundowane przez PUP, dla osób bezrobotnych w wieku do 30 lat, zarejestrowanych w PUP.Zakres obowiązków:przygotowywanie potraw, utzrymywanie czystości, układaanie karty dań.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)
Wg załącznika
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych. Praca w Płocku od poniedziałku do piątku. Godziny pracy do uzgodnienia.
MULTISERVICE Sp. z o.o. - 2018-03-27 - Płock (mazowieckie)
Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych, przygotowanie imprez okolicznościowych, kręcenie pizzy; możliwość współpracy na czas nieokreślony
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE DOROTA DUŁAK - 2017-09-22 - Wysoka (wielkopolskie)
Transport towarów na terenie Niemiec, Danii, Holandii i Belgii.
M.Albers Intern. Spedition & Transporte - 2018-04-04 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw według ustalonych receptur, organizacja pracy kuchni, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie potraw oferowanych w lokalu. Dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych dań. Współpraca ze współwłaścicielem.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Płock (mazowieckie)