KUCHARZ Krosno Odrzańskie oferta pracy JARDO JAROSŁAW KAŁEK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji
Data publikacji: 2016-04-28
Lokalizacja: Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Pracodawca: JARDO JAROSŁAW KAŁEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BOHATRÓW W.P. 42, 66-600 Krosno Odrzańskie, powiat: krośnieński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krosno Odrzańskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krośnieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krosno Odrzańskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: JARDO JAROSŁAW KAŁEK
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie Odrzańskim
Adres pracodawcy:
Piastów 10B, 66-600 Krosno Odrzańskie, powiat: krośnieński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cvskierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: krośnieński
Gmina pracodawcy: Krosno Odrzańskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krosno Odrzańskie
Ulica pracodawcy: Piastów
Numer budynku pracodawcy: 10B
Nazwisko osoby zgłaszającej: Jarosław Kałek
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie Odrzańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.04.2016
Oferta pracy ważna do: 27.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej.
PabCreative Paweł Piłatowski Firma Handlowa - 2018-07-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-przepakowywanie towaru na magazynie;-wsparcie w obowiązkach pracowników zatrudnionych w pełnym etacie;-prace porządkowe;-prace manualne przy obsłudze komponentów produkcyjnych
kontakt przez OHP - 2017-04-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
MILA TOMASZ LUDERA - 2017-01-23 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWO- USŁUGOWA "TSS" S.C. - 2017-01-10 - Lubin (dolnośląskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posilków, przygotowywanie pizzy i kebaba, obsługa kasy fiskalnej i terminala
IMPERRO Emilia Piszczatowska - 2015-11-20 - Białystok (podlaskie)
Praca w kuchni zakładu gastronomicznego
Bar "UNIWERSALNY" Zofia Kocznur - 2015-12-07 - Opatów (świętokrzyskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, przygotowywanie posiłków, pobieranie produków spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą, utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny, troska o utrzymanie w czystości pomieszczeń i sprzętów.
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Zabrze (śląskie)
sporzadzanie potraw kuchnii wietnamskiej i orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-07-14 - Gliwice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Tychowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Grzegorz Pawełczyk - 2018-03-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Lutomiersk (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-10-05 - Mierzęcice (śląskie)
- praca ze świeżymi produktami,- instruowanie innych pracowników (demi chef de partie, commis-chef i stażystów), w tym rozdzielanie pracy,- szeroki nadzór nad przydzielonymi stanowiskami,- zapewnienie najwyżej jakości posiłków,- opieka nad towarem oraz chłodniami, nadzór nad zamówieniami,- codzienne przygotowywanie posiłków w restauracji á la carte oraz na bankiety,- udział w naradach dotyczących karty menu, prezentacje towaru,- prowadzenie comiesięcznych inwentaryzacji, wykonywanie raportów
HOTEL BEI SCHUMANN, RESTAURANTS & SPA-TEMPEL GmbH - 2014-04-02 - Niemcy (Niemcy)
przyrządzanie potraw kuchni zimnej i gorącej, prace porządkowe na stanowisku pracy
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2015-11-16 - Tarnowo Podgórne (wielkopolskie)
samodzielna praca na stanowisku
TAMADA Sp. z o.o. - 2016-02-19 - Ozorków (łódzkie)
praca w restauracji na stanowisku kucharz, przygotowanie i podawanie posiłków ciepłych i zimnych - kuchani ukraińska i gruzińskapraca na umowę zlecenie 150 godzin w miesiącu, praca jednozmianowa w godzinach 12:00-20:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne gotowanie obiadów
kontakt przez OHP - 2016-07-19 - Kępno (wielkopolskie)
przygotowywanie i podawanie posiłków; praca dwuzmianowa w godzinach od 08.00-16.00 i od 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Kraków (małopolskie)
prowadzenie kuchni
"SCAN II" Zbigniew Sadowski - 2018-04-25 - Krzewie Wielkie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw w oparciu o receptury kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Murzasichle (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Białystok (podlaskie)
Kucharz kuchni tureckiej, sprzedawca
Berlin Dőner Irfan Demir - 2017-04-04 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie posiłków według standardów firmy
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Żabno (małopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw
AGP Pękala Galiński S.J - 2016-06-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)