KUCHARZ/GARMAŻER Ruda Śląska oferta pracy kontakt przez PUP
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ/GARMAŻER
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: produkcja wyrobów, pakowanie, odpowiedzialność za surowce w magazynie
Data publikacji: 2016-05-24
Lokalizacja: Ruda Śląska (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
produkcja wyrobów, pakowanie, odpowiedzialność za surowce w magazynie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/GARMAŻER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Ruda Śląska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: garmażer
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chorzowie
Adres pracodawcy:
Opolska 19, 41-500 Chorzów, powiat: m. Chorzów, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Chorzów
Gmina pracodawcy: Chorzów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chorzów
Ulica pracodawcy: Opolska
Numer budynku pracodawcy: 19
Profil działalności pracodawcy:
WYNAJEM I DZIERŻAWA SAMOCHODÓW OSOBOWYCH I FURGONETEK
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chorzowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: garmażer
Data dodania oferty pracy: 24.05.2016
Oferta pracy ważna do: 23.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie posiłków dla mieszkanek DPS I zmiana Umowa na zastępstwo Wynagrodzenie 2000 zł brutto
Dom Pomocy Społecznej w Rangórach - 2017-07-04 - Tolkmicko (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur, praca w godz. 10-16 lub 15-21
PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-18 - Janki (mazowieckie)
Asystowanie uczniowi podczas zajęć, pomoc i wspieranie nauczyciela.Wymiar czasu pracy 1/2 etatu.
Szkoła Podstawowa im. Kawalerów Orderu Uśmiechu w Marcinkowicach - 2017-09-07 - Marcinkowice (dolnośląskie)
praca w kuchni , dbanie o czystość i porządek miejsce pracy ,
kontakt przez OHP - 2016-03-17 - Rumia (pomorskie)
praca kucharza
"SWOJAK" Haramus Wojciech - 2018-03-12 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2016-03-10 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw, dań obiadowych, dbanie o czystość kuchni
ALFA Jan Majewski w Malborku - 2017-09-01 - Malbork (pomorskie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod kątem zasad HACCP, BHP i P. POŻ., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania żywności, chłodzeniem zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem. obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcja, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp. sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów. Sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np: zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomiędzy 8 -16.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
gotowanie, smażenie, pieczenie, obsługa urządzeń do obróbki termicznej potraw oraz urzadzeń wytwarzających produkty żywnościowe do konsumpcji typu pierogi, kopytka itp. samodzielne przygotowywanie potraw, imprez masowych.
KASYNO SARA - 2017-02-08 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowywanie i wypiekanie pizzy zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, deserów, ciast oraz napojów z zastosowaniem narzędzi, maszyn znajdujących się w zakładach gastronomicznych.
STOWARZYSZENIE "DOBRY DOM" - 2018-07-18 - Leżajsk (podkarpackie)
- Przygotowywanie posiłków dla osób starszych i niepełnosprawnych.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do jednego miesięca. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne w zawodzie kucharza. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na podobnym stanowisku. Wymagana aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych lub badań. Mile widziane osoby z terenu Katowic. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-202-13-15) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Świdnika 35a, 40-711 Katowice) lub e-mail: opoka.ddps5 (at) gmail.com
KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB STARSZYCH, NIEPEŁNOSPRAWNYCH I OCZEKUJĄCYCH WSPARCIA "OPOKA" - 2016-04-20 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw na podstawie wyznaczonych standardów. Praca w grupie kucharzy a'la carte. Ciągłe polepszanie standardów pracy oraz dbanie o czystość i higienę swojego miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Radom (mazowieckie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginanych receptur, praca od poniedziałku do piątku w godz. 10-18
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Janki (mazowieckie)
Tynkowanie za pomoca agregatu
Firma Budowlano - Usługowa "ELEKTROTECH" Jacek Faliszek - 2016-08-11 - Tarnów (małopolskie)
umawianie spotkań, aktywne promowanie produktów i usług wśród stałych klientów banku, dbanie o wysoki poziom jakości obsługi klientów, wspieranie klientów w zakresie obsługi produktów bankowych
TELEINVENTION SP. Z.O.O. - 2016-01-18 - Kraków (małopolskie)
sprzedaż towaru w sklepie
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Wisła (śląskie)
praca zmianowa w kuchni, gotowanie posiłków i dań z karty
Piotr i Krystyna Bagińscy Spółka Cywilna Pizzeria - Galeria Rozmarino - 2016-04-21 - Suwałki (podlaskie)
- sporządzanie różnego rodzaju potraw
Firma Handlowa "ABC" Dariusz Blicharz - 2016-06-02 - Biłgoraj (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
LEK-POL Leszek Famulok - 2017-04-04 - Pszczyna (śląskie)
PRZEPROWADZANIE PROCESU WYBORU KANDYDATÓW, STEROWANIE PROCESAMI ADAPTACJI NOWYCH PRACOWNIKÓW, STOSOWANIE WŁAŚCIWYCH TECHNIK, INSTRUMENTÓW ORAZ PROCEDUR WYBORU I DOBORU PRACOWNIKÓW WYKORZYSTUJĄC ICH ZALETY I OGRANICZENIA
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Różankowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Ksawerów (łódzkie)
wg stanowiska
F.G.H.U. EDEN Teresa Woźniak - 2016-05-04 - Limanowa (małopolskie)
gotowanie na kuchni w szkole plus zlecone usługi
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2016-12-28 - Wola Krzysztoporska (łódzkie)
Przygotowywanie ciasta na pizze, przygotowanie kebabów, surówek.
Mezopotamia Gökhan Yoldaș - 2017-11-03 - Namysłów (opolskie)
Przeprowadzanie przeglądów rejestracyjnych. Praca jednozmianowa w godz.: 9:00-18:00. Zatrudnienie: koniec I kwartału 2016r. Kontakt z pracodawcą: tel.: 505 175 112.
Multicar Piotr Więckiewicz - 2015-11-26 - Kiełczów (dolnośląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-04-12 - Tczew (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
ANCORA SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-13 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
I zmiana 10:00-17:00II zmiana 17:00-24:00
Doner Tomasz Hudy - 2015-12-07 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie dań zg. z menu baru, przestrzeganie zasad BHP, PPOŻ, zasad higieniczno-sanitarnych, utrzymywanie czystości na st. pracy, zachowanie tajemnicy informacji dla dobra firmy, przygotowanych posiłków, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem, wykonywanie poleceń przełożonego.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Bramki (mazowieckie)