KUCHARZ Wandzin oferta pracy Ośrodek Readaptacji Stowarzyszenia Solidarni "PLUS" EKO "Szkoła Życia" w Wandzinie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w kuchni zbiorowego żywienia.Wstępna obróbka produktów wykorzystywanych do przygotowywania posiłków.Podstawowa obsługa urządzeń kuchennych
Data publikacji: 2018-01-16
Lokalizacja: Wandzin (pomorskie)
Pracodawca: Ośrodek Readaptacji Stowarzyszenia Solidarni "PLUS" EKO "Szkoła Życia" w Wandzinie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:77-320 Wandzin 1, powiat: człuchowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków w kuchni zbiorowego żywienia.Wstępna obróbka produktów wykorzystywanych do przygotowywania posiłków.Podstawowa obsługa urządzeń kuchennych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 0
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wandzin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: człuchowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Przechlewo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Inne] : Stawka wynagrodzenia ustalona czasowo, podlega negocjacji, w zależności od posiadanych umiejętności zawodowych oraz zaangażowania w wypełnianiu obowiązków służbowych.Pełnienie obowiązków w Dziale Kuchennym.Wykształcenie zawodowe lub średnie.Premie uznaniowe.Rozwój zawodowy - dofinansowanie do podnoszenia kwalifikacji zawodowych.
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Readaptacji Stowarzyszenia Solidarni "PLUS" EKO "Szkoła Życia" w Wandzinie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Człuchowie
Adres pracodawcy:
77-323 Wandzin 1, powiat: człuchowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: człuchowski
Gmina pracodawcy: Przechlewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wandzin
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Działalność pozostałych organizacji członkowskich, gdzie indziej niesklasyfikowana
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Człuchowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.01.2018
Oferta pracy ważna do: 01.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
telefoniczna obsługa klienta
kontakt przez OHP - 2016-05-20 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów i dzieci przedszkolnych. Praca w godzinach 6.00-14.00.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Zabrze (śląskie)
Wg stanowiska
Gościniec Zamkowy Emilia Buller - 2017-08-29 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-10-20 - Janów (lubelskie)
Doświadczenie w przygotowywaniu potraw według menu w systemie "à la carte". Umiejętność wdrażania w kuchni indywidualnych i twórczych koncepcji w przyrządzaniu potraw regionalnych z produktów sezonowych.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
Obsługa kasy i terminala, dokładanie towaru i przyjmowanie dostaw. Obsługa LOTTO
ŻANETA WOLIŃSKA - 2017-11-28 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw, przyjmowanie towaru, kontrola stanów magazynowych, opracowanie menu
Anna Morzyszek GOLDEN EVENTS GROUP - 2016-11-25 - Karpacz (dolnośląskie)
- Przygotowanie portaw z sushi,- Obieranie warzyw,- Obieranie, czyszczenie , filetowanie ryb,- Smażeniue, pieczenie, grilowanie ryb,- Gotowanie ryżu, sosó,- Dbanie o porządek st. pracy.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni ciepłej i zimnej, prace porządkowe, kontrola magazynowa, przeprowadzanie rozmów w języku obcym z klientami. Praca na pełen etat od poniedziałku do piątku w godzinach 12-20
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Pruszków (mazowieckie)
produkcja elementów domków drewnianych i montaż, galanteria ogrodowa; wysokość wynagrodzenia 2000 zł brutto + premia; wstępnie umowa na okres próbny 2 miesiące; godziny pracy: 8.00- 16.00. Wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawca w godz. 9.00- 16.00
PPUH "DREW-GARTEN-BIS" WALDEMAR ŁEBEK - 2017-02-10 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie i wypieki pizzy. Przygotowywanie surowców do produkcji.
P.P.H.U. EISPOL Urszula Podlewska - 2018-06-14 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni wschodniej, nadzór nad jakością zamówionej żywności, nadzorowanie świeżości używanych składników przygotowywanie potraw kuchni wschodniej: czebureki, pielmieni, kreplachy, deruny.Praca od 9:00 do 24:00Miejsce wykonywania pracy: ul. Piotrkowska 77
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Łódź (łódzkie)
wykonywanie posiłków typu fast food /miejsce wykonywania pracy: Tarnowskie Góry, ul. Pokoju 1.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów
Szkoła Podstawowa w Nowicy - 2018-05-16 - Nowica (warmińsko-mazurskie)
samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2016-05-19 - Daszyna (łódzkie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
GOSPODA U WIEDŹMY Bohaczyk Włodzimierz - 2016-05-12 - Lipiny (podkarpackie)
Praca na kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Konin (wielkopolskie)
Samodzielnie przygotowywanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów zgodnie z kartą menu.Umowa zlecenie: 3 lataIlośc godzin w miesiącu około 110, dyspozycyjność w godz. od 6:00 do 17:00, przepracowywanie około 110 godzin miesiecznie według potrzebPRACA W ZESPOLE, DYSPOZYCYJNOŚĆ, UCZCIWOŚĆ,KULTURA OSOBISTA
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Wrocław (dolnośląskie)
obróbka wstępna produktów, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
praca na samodzielnym stanowisku
PIEKARNICTWO WOLSCY S.C. - 2015-11-03 - Siewierz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowe o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-19 w Chalkozynie w Kołobrzegu, również w weekendy.
Interferie S.A. - 2017-05-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posiłkówPraca 4 dni w tygodniu tj. (czwartek, piątek, sobota, niedziela)Wynagrodzenie od 1850 zł uzależnione od doświadczenie i umiejętności kandydata. Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZÓWKA"
"Kazimierzówka" Iwona Demby - 2016-04-19 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie potrwa kuchni azjatyckiej, orientalcnek. Przygotowanie posiłków i zup.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Międzybórz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Dobiegniew (lubuskie)
Krajacz pieczywa
Firma Handlowa HABURA K.F.D.A. Habura S.C. - 2018-09-24 - Wietrzychowice (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni wschodniej,
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWE ROBOTOP ANNA GREJMAN - 2016-11-04 - Gdańsk (pomorskie)
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL KLINICZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-11-15 - Kraków (małopolskie)
kucharz
ALIANNS GASTRONOMIA Małgorzata Sobieska zu Schwarzenberg - 2016-01-15 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Bogatynia (dolnośląskie)