KUCHARZ Dar艂owo oferta pracy Go艣ciniec Zamkowy Emilia Buller
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽840 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wg stanowiska
Data publikacji: 2017-08-29
Lokalizacja: Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Go艣ciniec Zamkowy Emilia Buller
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:M. C. Sk艂odowskiej 23, 76-150 Dar艂owo, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽840 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Dar艂owo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂awie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Dar艂owo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽840 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 29.08.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Go艣ciniec Zamkowy Emilia Buller
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Adres pracodawcy:
M. C. Sk艂odowskiej 23, 76-150 Dar艂owo, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: s艂awie艅ski
Gmina pracodawcy: Dar艂owo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Dar艂owo
Ulica pracodawcy: M. C. Sk艂odowskiej
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 28.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, GOTOWANIE.
El偶bieta Szumska Us艂ugi Turystyczne "AURUM" - 2017-01-25 - Z艂oty Stok (dolno艣l膮skie)
produkcja pieczywa kuchnii arabskiej, produkcja tortilii, zamawioanie produkt贸w od producenta kraj贸w arabskich
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Oro艅sko (mazowieckie)
Wykszta艂cenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; ksi膮偶eczka sanepidowska; ch臋膰 do podj臋cia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" P艁OWIEC RENATA - 2017-04-04 - Rachowice (艣l膮skie)
Prace budowlane, umiej臋tno艣膰 zag臋szczania betonu, obs艂uga niwelatora, gotowo艣膰 do wyjazd贸w w delegacjeWymiar etatu: 20 godz.tygodniowo
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Andrespol (艂贸dzkie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - D臋b贸wko (warmi艅sko-mazurskie)
praca na kuchni
PPUH MIZERA SC / 123 - 2016-11-14 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Zielona G贸ra (lubuskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Cz艂opa (zachodniopomorskie)
Dbanie o porz膮dek na miejscu pracy, przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej.
Us艂ugi Gastronomiczne HORYZONTALNA 4A Magdalena Ryznar - 2017-09-15 - Legnica (dolno艣l膮skie)
przepalanie element贸w stalowych na kawa艂ki
Auto-Kass Stacja Demonta偶u Pojazd贸w - 2018-05-09 - Z臋gwirt (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Daniszew (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, zw艂aszsza bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Piaseczno (mazowieckie)
wg. stanowiska
SPACJA S.C. A.S艁UPSKA, M.MI臉TUS, S.BATKIEWICZ - 2016-06-02 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie ciasta i wypiek pizzy.Praca w godz.10.00-21.00 co dugi dzie艅
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Obs艂uga konsumenta, przyjmowanie zam贸wie艅. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli 12:00 do 23:00 w tym dwa dni wolne. Wynagrodzenie podane netto 2000 do 3500 NETTO - wysoko艣膰 wynagrodzenia uzale偶niona od do艣wiadczenia i kwalifikacji.
MAMMAMIA SP脫艁KA Z O.O. - 2017-06-27 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, kontakt tel. lub e-mail: vitalia (at) hotelvitalia.pl
HOTEL VITALIA SP. ZO.O. - 2018-01-15 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Pogwizd贸w (艣l膮skie)
przestrzeganie przepis贸w BHP, znajomo艣膰 podstawowych potraw kuchni, obs艂uga klient贸w, planowanie jad艂ospis贸w, zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w spo偶ywczych
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w; przygotowywanie da艅 i receptur oraz menu; przygotowywanie indywidualnych zam贸wie艅 na imprezy okoliczno艣ciowe oraz ich wst臋pna kalkulacja; dbanie o jako艣膰 potraw i gramatur臋.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
1. Wsp贸艂praca z pracownikami obs艂ugi kuchni, wykonywanie czynno艣ci poleconych przez szefa kuchni.2. Dba艂o艣膰 o dobr膮 jako艣膰 produkt贸w.3. Obr贸bka wst臋pna owoc贸w, warzyw oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w (mycie, obieranie, krojenie).4. Rozdrabianie warzyw, owoc贸w i innych surowc贸w z uwzgl臋dnieniem wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi maszyn.5. Utrzymywanie w nale偶ytym porz膮dku i czysto艣ci stanowiska pracy, przestrzeganie zasad higieny, bhp i p.po偶..6. Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, oszcz臋dne gospodarowanie art. spo偶ywczymi.7. Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w (zgodnie z nomami).8. Umiej臋tne pos艂ugiwanie si臋 sprz臋tem mechaniczno-elektrycznym, zgodnie z instrukcj膮 u偶ytkowania.9. Mycie i wyparzanie naczy艅 i sprz臋tu kuchennego, utrzymywanie w czysto艣ci kuchni i innych pomieszcze艅 kuchennych.10. Wykonywanie innych prac zleconych przez prze艂o偶onych, zwi膮zanych organizacj膮 pracy plac贸wki.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - 艁opo艅 (ma艂opolskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Sierak贸w (wielkopolskie)
PAKOWANIE I SEGREGOWANIE CZ臉艢CI SAMOCHODOWYCH ZGODNIE Z INTRUKCJ膭 I PRZYJ臉TYMI PROCEDURAMI
WORK & PEOPLE Sp. z o.o - 2016-10-17 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
czyszczenie maszyn produkcyjnych
kontakt przez OHP - 2017-07-19 - Tychy (艣l膮skie)
przygotowywanie sushi, potraw kuchni japo艅skiej i fusion
"AniMiko" Adam Cie艣lewicz - 2016-01-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zamawianie,przyjmowanie towar贸w, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Witnica (lubuskie)
Transport walc贸wki oraz przygotowanie walc贸wki do ci膮gnienia, obs艂uga przewrotnicy do stojak贸w/szpul, bie偶膮ca obs艂uga i nadz贸r nad prac膮 maszyn ci膮garskich , sprawdzanie sprawno艣ci maszyn, sprawdzanie i realizacja zlecenia produkcyjnego, SPC - czynno艣ci z zakresu statystycznej kontroli procesu, wype艂nianie kart produkcyjnych, ustawianie / przestawianie maszyn zgodnie z metodologi膮 SMED, korekta ustawie艅 maszyn, monta偶 i demonta偶 cz臋艣ci wewn膮trz maszyny, zaci膮ganie drutu na b臋bny, przeci膮ganie drutu przez kielich, sprawdzanie czysto艣ci drutu, obs艂uga pikowarki i zgrzewarki przewo藕nej, wymiana stojak贸w/szpul, wa偶enie, przetaczanie szpul, przeci膮ganie stojak贸w/ szpul na w贸zkach r臋cznych, obs艂uga 偶urawik贸w r臋cznych, obs艂uga 艂uszczarki, obs艂uga ci膮garki do drutu spiralnego, obs艂uga wci膮gnika, obs艂uga maszyny do odzysku myd艂a, przetaczanie beczek z myd艂em, obs艂uga w贸zka jezdniowego, transport materia艂贸w, wyw贸z zu偶ytego myd艂a na ramp臋, wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z prewencyjnym utrzymaniem sprawno艣ci maszyn, udzia艂 w ko艂ach jako艣ci, rozwi膮zywanie problem贸w technicznych / technologicznych, uczestnictwo w szkoleniach operacyjnych.Na pocz膮tek umowa na okres pr贸bny, umowa na czas okre艣lony.
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchani.Od poniedzia艂ku do piatku w godzinach 9:00-17 :00
Irena Kotowicz Bar "CASINO" - 2018-07-12 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Dbanie o porz膮dek i utrzymywanie czysto艣ci na terenie szko艂y.
Szko艂a Podstawowa im. M. Konopnickiej - 2017-08-22 - Boruja Ko艣cielna (wielkopolskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w- przygotowywanie catering贸w- kierowanie zespo艂em- organizacja pracyUmowa na 3 miesi膮ce, godziny pracy: 8.00- 16.00
Firma Gastronomiczna s.c. "Maja" Szadzik Ewa, Sienkiewicz Janusz - 2017-10-20 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, kontakt z dostawcami i kontrahentami wietnamskimi oraz z UE
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)