KUCHARZ Janów oferta pracy P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
Data publikacji: 2016-10-20
Lokalizacja: Janów (lubelskie)
Pracodawca: P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lubelska 1, 22-151 Janów, powiat: chełmski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto (do uzgodnienia)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Janów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chełmski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chełm
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka zdrowia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kucharskie
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_3: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_4: średnie zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
-miejsce wykonywania pracy: Zajazd "TRZY DĘBY", 22-151 Staw, Janów, ul. Lubelska 1,-zmianowość: dwie zmiany,-wynagrodzenie: od 2600,00 zł brutto ( do uzgodnienia),-kontakt osobisty+CV: 22-151 Staw, Janów, ul. Lubelska 1, w godz. 08.00-09.00
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chełmie
Adres pracodawcy:
Lubelska 1, 22-151 Janów, powiat: chełmski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : 08.00-09.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: chełmski
Gmina pracodawcy: Chełm
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Janów
Ulica pracodawcy: Lubelska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: hotele i podobne obiekty zakwaterewonia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chełmie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.10.2016
Oferta pracy ważna do: 20.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Konserwator części / sprzętu
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2017-05-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej
Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 16 - 2017-09-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie dań
ALARM STUDIO MARIUSZ PIECHOTA - 2016-06-29 - Rudna (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Opieki "Spokojna Przystań II" Bożena Maćko - 2016-07-05 - Baborów (opolskie)
przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych, samodzielne wykonywanie obowiązków na stanowisku pracy
Centrum Usług Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2016-12-05 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej.
FOOD PLANET SP. Z O.O. - 2016-09-23 - Gdańsk (pomorskie)
odpowiednio do stanowiska
TAROTT - DARIUSZ WRÓBEL - 2017-05-11 - Golęczewo (wielkopolskie)
aktywne poszukiwanie i nawiązywanie kontaktów handlowych z klientami na terenie Polski i Europy, budowanie relacji z klientem, utrzymywanie koresondencji mailowych, marketing telefoniczny, podpisywanie kontraktów
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Zielona Góra (lubuskie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej zgodnych z karta dań, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 13,09 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 rok, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub inna szkoła gastronomiczna. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana umiejętność samodzielnej pracy na stanowisku, umiejętność pracy zespołowej, znajomość podstawowych zasad sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Katowice (śląskie)
- gotowanie / przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 7-18 lat- wymagane wykształcenie gastronomiczne lub osoby po kursie- praca w godz. 06:00 - 16:00
DOM DZIECKA NR.8 - 2018-06-26 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie wyrobów garmażeryjnych
TOTU GARMAŻERKA Stanisław Święcicki - 2016-05-04 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków w szkole i przedszkolu
IGUANA CATERING SPÓŁKA CYWILNA - 2017-08-14 - Mosty (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2015-12-15 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków tureckich.
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Bramki (mazowieckie)
obróbka wstepna surowców, przygotowywanie dań zimnych i gorących, deeserów, wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Ruda Śląska (śląskie)
PRACE REMONTOWO-BUDOWLANE; PRACE PORZĄDKOWE I PIELĘGNACYJNE TERENÓW ZIELENI MIEJSKIEJ; ZAMIATANIE ULIC, PLACÓW, CHODNIKÓW, SCHODÓW ITP. PRACE PRZY SPRZATANIU I WYWOZIE ŚMIECI
ZAKŁAD GOSPODARKI KOMUNALNEJ I MIESZKANIOWEJ - 2016-09-22 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowywanie towaru dla klientów, przyjmowanie dostaw.
BIURPAP J.M.G.FIGIŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-04-28 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o zachowanie najwyższej jakości potraw, utrzymywanie określonych standardów jakości smakowej, kontrola stanów magazynowych (zapasów), dbanie o czystość stanowiska pracy.
P.P.U.H. "CHOMBUD" Import- Export - 2017-06-08 - Przemyśl (podkarpackie)
Praca z dziećmi w przedszkolu w wieku od 2,5 do 3 lat.
PRZEDSZKOLE DWUJĘZYCZNE MAŁY EUROPEJCZYK - 2018-03-08 - Szerokie (lubelskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich i wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań: Gyros, Falafel, Tortilla i inne dania orientalne. Miejsce pracy: Wrocław ul. Igielna 16Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny. Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Bieżące utrzymanie czystości i porzątku w budynku uczelni i wokół budynku. Pielęgnacja roślin i terenów zielonych.
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. St. Pigonia w Krośnie - 2016-08-19 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, obsługa klienta
LIFE LINE Krystyna Klepacz - 2016-01-27 - Dobiegniew (lubuskie)
Bieżąca obsługa klientów, praca biurowa, odbieranie pism, realizacja projektów biznesowych, obsługa poczty elektronicznej, obsługa projektów międzynarodowych.Praca w godz. 8-16.
ABMmedia INFOrmacje FACHOWE Marek RĘBISZ - 2016-08-05 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie i pieczenie potraw, przygotowywanie posiłków, przygotowywanie listy zakupów, wprowadzanie nowych pozycji menu
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Bełchatów (łódzkie)
Obsługa kuchni bankietowej, wynagrodzenie 2500 zł netto
WĘDLINKA sp.jawna Teresa i Jan Kordus - 2017-07-31 - Łódź (łódzkie)
Organizowanie sieci sprzedaży, utrzymanie kontaktów handlowych, dbałość o dostępność wyrobów, doradzanie potencjalnym klientom, rozpowszechnianie materiałów informacyjnych. Praca na pełny etat, 5 dni w tygodniu w godzinach 8-16.
LIU WANG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCI - 2017-03-03 - Raszyn (mazowieckie)