KUCHARZ BANKIETOWY Łódź oferta pracy WĘDLINKA sp.jawna Teresa i Jan Kordus
Stanowisko: KUCHARZ BANKIETOWY
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Obsługa kuchni bankietowej, wynagrodzenie 2500 zł netto
Data publikacji: 2017-07-31
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: WĘDLINKA sp.jawna Teresa i Jan Kordus
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lodowa 94, 92-232 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obsługa kuchni bankietowej, wynagrodzenie 2500 zł netto
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: netto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ BANKIETOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidu
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: WĘDLINKA sp.jawna Teresa i Jan Kordus
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Bartoka 69, 92-531 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Bartoka
Numer budynku pracodawcy: 69
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 31.07.2017
Data dodania oferty pracy: 28.07.2017
Oferta pracy ważna do: 27.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie dań wg. standardów firmy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie pizzy, makaronów, sałatek
USŁUGI GASTRONOMICZNE RONALD MILCZAREK - 2018-07-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej i arabskiej, nadzór nad innymi kucharzami
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Uniejów (łódzkie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Kielce (świętokrzyskie)
utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, wykonywanie poleceń opiekuna stażysty i zastosowań do jego uwag, przygotowanie potraw według receptur, umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Tarnów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY
LIVINGROOM Jacek Górecki - 2016-07-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów
kontakt przez OHP - 2018-07-17 - Iława (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni na produkcji i przygotowywaniu posiłków,
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Opole (opolskie)
Remonty i budowa nawierzchni z kostki.Planowanie oraz koordynacja robót drogowych.Nadzór nad jakościa prac.Nadzór nad podleglymi pracownikami, analiza harmonogramu i postepu robót.
"MB" MIROSŁAWA STERNAL - 2017-03-03 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Praca w Restauracji hotelowej, a'la carte (kuchnia polska)Wydawanie posiłków grupowych i konferencyjnych Produkcja Przeprowadzanie inwentaryzacjimiejsce prac Wrocław, ul. Piłsudskiego, umowa zlecenie z możliwością umowy o pracę, praca w systemie 2/2 ( dwa dni wolnego , dwa dni prac)Sala G
BEMOLIKA Sp. z o.o. - 2017-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Bogumiłów (lubuskie)
przygotowywanie posiłków (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Chorzów (śląskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-09-12 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie dwudaniowych obiadów dla dzieci w stołówce szkolnej, współpraca z intendentem, zarządzanie pracownikami pomocy kuchennej.Godziny pracy: od 6.00 do 14.00
Szkoła Podstawowa nr 34 im. Józefa Malewskiego - 2018-07-16 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
W ZAWODZIE.
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2018-02-14 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw wg. receptury arabskiej, hinduskiej, orientalnej, obróbka mięsa, filetowanie, znajomość przypraw orientalnych konieczna, przygotowywanie dań na wynos, specjalne zamówienia. Praca na pół etatu na trzy zmiany od poniedziałku do niedzieli.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Raszyn (mazowieckie)
gotowanie potraw, utrzymywanie stanowiwska pracy kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Brzegi (małopolskie)
wg stanowiska
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2017-03-21 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków (dania zimne i gorące).
kontakt przez OHP - 2018-05-31 - Gorlice (małopolskie)
pełen zakres pielęgnacji: - kończyn górnych,- kończyn dolnych,- twarzy, szyi i dekoldu,- ciała
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Obsługa kasy fiskalnej; przygotowywanie potraw z półproduktów; przyjmowanie i wydawanie zamówień
Mini-gastronomia P. Kokoszanek - 2016-02-12 - Lubosz (wielkopolskie)
x
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2018-06-08 - Białystok (podlaskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków w żywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Sosnowiec (śląskie)
praca w kuchni przy przygotowywaniu posilków
HOTEL RODAN-GROKLIN - 2016-07-07 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Praca w piekarni i cukierni.
Anita Ewa Fede - Chreścionko - Firma Handlowo-Usługowa PATI - 2015-11-27 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków - Nowy Dwór Gdański
P.H.U.G. Maja - Edyta Byczyńska - 2015-12-03 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
obsługa zamówień klientów, wspólpraca za działem produkcji, planowania i logistyka w celu kontroli procesu realizacji zamówienia klienta, prowadzenie codziennej komunikacji z klientami, tworzenie indywidualnych ofert handlowych
"DALIAN TALENT POLAND" Sp. z o. o. - 2017-01-27 - Żabno (małopolskie)
przygotowanie posiłków.Oferta pracy przeznaczona dla osób zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Oświęcim (małopolskie)