KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
Data publikacji: 2017-09-13
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.09.2017
Data zakończenia pracy: 13.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące, inne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.09.2017
Data dodania oferty pracy: 11.09.2017
Oferta pracy ważna do: 13.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potrwa kuchni wietnamskiej , koordynowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Rzeszów (podkarpackie)
obsługa kasy fiskalnej - sklep spożywczy
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Strzałków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego.Umowa o pracę na czas nieokreślony.Wynagrodzenie 2100,00 zł brutto
CZARDA-GRILL RENATA GABRYŚ - 2018-02-22 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń gastronomicznych, wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Zawiercie (śląskie)
Przedstawiciel handlowy- realizacja celów sprzedażowych, przygotowywanie ofert sprzedaży, aktywne pozyskiwanie nowych klientów, współpraca z obecnymi klientami firmy. Praca na terenie powiatu kolbuszowskiego.
AGENCJA WYDAWNICZO-REKLAMOWA "KORSO" - 2016-02-25 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu dań
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Poniatowa (lubelskie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Zielona Góra (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw dla restauracji i baru, współpraca przy tworzeniu menu, przestrzeganie przepisów HACCP, pozyskiwanie surowców i dostawców zgodnie z filozofią obiektu i restauracji, kontrola i nadzór nad kosztami, dbałość o stany magazynowe oraz ich inwentaryzacja, dbanie o higienę i estetykę kuchni, restauracji, serwowanych dań.
Folwark Łękuk, Przyłuccy SJ - 2017-03-27 - Łękuk Mały (warmińsko-mazurskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskie
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-22 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
obróbka i przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-08-23 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
praca w Sekcji żywienia w szpitaluzakres:Przygotowywanie produktów żywnościowych zgodnie z kalkulacją żywnościową, przydzielanie pracy pomocom kuchennym ,sprawowanie nadzoru nad własciwym wykonywaniem pracy przez pomoce kuchenneUmowa na czas określony, nastepnie na czas nieokreślony.sala GKontakt kandydatów z pracodawcą: .tel.713349528,529,564email:d.erdmanska (at) dcchp.pl, i.wlosik (at) dcchp.pl, g.dabrowska (at) dcchp.pl, s.paszkowska (at) dcchp.pl
Dolnośląskie Centrum Chorób Płuc we Wrocławiu - 2018-11-15 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań dla gości hotelu i restauracjiI zmiana 7:00-15:00II zmiana 15:00-23:00
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Mielec (podkarpackie)
sporządza potraw dla gości Pensjonatu Michelin
GOSPODARSTWO ROLNE HODOWLA KONI I AGROTURYSTYKA "MICHELIN" TOMASZ GAWROŃSKI - 2017-11-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Zgodne ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Dębnica Kaszubska (pomorskie)
prace pomocnicze w kuchni
AMW Hotele Sp.z o.o. - 2018-04-24 - Sucha (dolnośląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla dzieci z przedszkola i żłobka, dbanie o porządek.Miejsce pracy: KiełczówKontakt kandydatów z pracodawcą: 501-508-578Oferta pracy znajduje się w sali: Gb,Ga
MARTA NOWAK ALTO - 2015-12-01 - Kiełczów (dolnośląskie)
-przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość
kontakt przez OHP - 2016-08-02 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2017-09-11 - Rozewie (pomorskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
kucharz / kucharka
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j. - 2017-06-01 - Końskie (świętokrzyskie)
obróbka wstępna potraw, przygotowanie i strojenie posiłków, przygotowywanie dań w formie cateringowej
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Dziadowa Kłoda (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej regionalnej ukraińskiej, takich jak: solianka, borgacz, barszcz ukraiński, kołduny.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zduńska Wola (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Słubice (lubuskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci przedszkolnych, wydanie posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchennych, zachowanie standardów haccp
Niepubliczne Przedszkole "Fasolka" - 2018-02-16 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ POD NADZOREM WIETNAMSKIEGO SZEFA KUCHNI
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)