KUCHARZ Wrocław oferta pracy Dolnośląskie Centrum Chorób Płuc we Wrocławiu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 450 PLN
Zakres obowiązków: praca w Sekcji żywienia w szpitaluzakres:Przygotowywanie produktów żywnościowych zgodnie z kalkulacją żywnościową, przydzielanie pracy pomocom kuchennym ,sprawowanie nadzoru nad własciwym wykonywaniem pracy przez pomoce kuchenneUmowa na czas określony, nastepnie na czas nieokreślony.sala GKontakt kandydatów z pracodawcą: .tel.713349528,529,564email:d.erdmanska (at) dcchp.pl, i.wlosik (at) dcchp.pl, g.dabrowska (at) dcchp.pl, s.paszkowska (at) dcchp.pl
Data publikacji: 2018-11-15
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: Dolnośląskie Centrum Chorób Płuc we Wrocławiu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grabiszyńska 105, 53-439 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w Sekcji żywienia w szpitaluzakres:Przygotowywanie produktów żywnościowych zgodnie z kalkulacją żywnościową, przydzielanie pracy pomocom kuchennym ,sprawowanie nadzoru nad własciwym wykonywaniem pracy przez pomoce kuchenneUmowa na czas określony, nastepnie na czas nieokreślony.sala GKontakt kandydatów z pracodawcą: .tel.713349528,529,564email:d.erdmanska (at) dcchp.pl, i.wlosik (at) dcchp.pl, g.dabrowska (at) dcchp.pl, s.paszkowska (at) dcchp.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 450 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 450 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: podstawowe i zasadnicze zawdowe, oraz przysposobiebnia zawodowegostaz: 1 roksala G
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Dolnośląskie Centrum Chorób Płuc we Wrocławiu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Grabiszyńska 105, 53-439 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Grabiszyńska
Numer budynku pracodawcy: 105
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.12.2018
Oferta pracy ważna do: 16.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 15.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
Firma "RAF-PAF-KAR" usługi budowlane i transportowe Robert Bochenek - 2016-10-19 - Zakrzów (małopolskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie: mile widziane, ks. sanepidowska; obsługa kasy fiskalnej; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków typu fast food, kebab, zapiekanki, sałatki; dbanie o czystość, sprzedaż posiłków; jedna zmiana w godz. 11:00-19:00; miejsce pracy: Gliwice
POKER FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA HENRYK CHUDZIK - 2015-12-30 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, składanie zamówień, układanie menu, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Żyrardów (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem (przygotowywanie i wydawanie posiłków).
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2018-05-14 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie produktów do produkcji wyrobów garmażeryjnych, wyrabianie ciasta, pakowanie wyrobów gotowych do sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Klęczany (małopolskie)
przygotowywanie posiłków z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, pomoc w wydawaniu posiłków, inwentaryzacja, sporządzanie menu, sprzątanie, zaopatrzenie w produkty, zamawianie towaru,
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-03-16 - Niemcza (dolnośląskie)
praca przy linii produkcyjnej, układanie mat z włókna szklanego, wylewanie żywicy poliestrowej, obługiwanie wózka widłowego
Jupiter Group Polska Sp. z o.o. - 2019-01-28 - Trzeszczyn (zachodniopomorskie)
montaż, demontaż konstrukcji stalowych
MIG-MAG ARTUR TAMIOŁA - 2018-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, przestrzeganie przepisów BHP i zasad higieny w kuchni
P.W."JARD" Jarosław Dziemian - 2016-06-14 - Białystok (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, obieranie warzyw. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 8.00-18.00 w systemie dzień/dzień w Bielsku-Białej (grafik do ustalenia).
"FALA" SPÓŁKA CYWILNA KOCZUR MAŁGORZATA & KOCZUR KRZYSZTOF - 2017-03-08 - Bielsko-Biała (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-14, 14-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-12 po wcześniejszym umówieniu telefonicznym
Hotel Jantar - 2017-09-06 - Ustka (pomorskie)
PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-10-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Zgierz (łódzkie)
- obsł. sekretariatu,- obsł. urządzen biurowych,- sporządzanie pism,- dystrybucja dokumentów (umowy,pisma urzędowe),- wspólpraca z kierownikami komórek.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potrwaw kuchni ukraińskiej
FHU "RUSIA" RUSLANA SIVAK - 2018-09-24 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
prowadzenie kuchni, ustalanie jadłospisu, przygotowanie i wydawanie posiłków, przygotowanie menu na specjalne uroczystości/ imprezy, kontrola zaopatrzenia, tworzenie własnych przepisów, dbanie o czystość w miejscu pracy
QPRO360 sp. z o.o. - 2018-11-14 - Mołowiste (podlaskie)
w/g zawodu
Olga Wyszomierska Restauracja Stylowa - 2018-05-18 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
wybór surowców , przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Radwanków Szlachecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Malbork (pomorskie)
Sprzedaż asortymentu w barze,przygotowywanie prostych posiłków. Praca w od godz 6 lub 14.
kontakt przez PUP - 2018-01-27 - Mysłowice (śląskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2017-03-24 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z rozporządzeniem
MID OCEAN LOGISTICS POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-05 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie posiłków
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-29 - Bełchatów (łódzkie)
g
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Przydatki Gołaszewskie (kujawsko-pomorskie)
OFERTA PRACY DLA OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNEJPrzygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, realizowanie usług gastronomicznych na najwyższym poziomie
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-25 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie i wypiekanie pizzy zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, deserów, ciast oraz napojów z zastosowaniem narzędzi, maszyn znajdujących się w zakładach gastronomicznych.
STOWARZYSZENIE "DOBRY DOM" - 2018-07-18 - Leżajsk (podkarpackie)
Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów, sprawdzanie towarów pod względem ilościowym i jakościowym, uiszczanie należności za dostarczone produkty, przygotowanie posiłków, organizacja pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)