KUCHARZ Rzeszów oferta pracy FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 630 PLN
Zakres obowiązków: OFERTA PRACY DLA OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNEJPrzygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, realizowanie usług gastronomicznych na najwyższym poziomie
Data publikacji: 2015-11-25
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 20-23, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
OFERTA PRACY DLA OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNEJPrzygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, realizowanie usług gastronomicznych na najwyższym poziomie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 630 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 630 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
oferta pracy dla osoby niepełnosprawnej umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, wysoka motywacja do pracy oraz duże zaangażowanie w powierzane zadania,odpowiedzialność, umiejętność budowania dobrych relacji w zespole,dyspozycyjność, gotowość do pracy w godzinach nocnych, uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych,doświadczenie zawodowe : minimum 2 lata
Nazwa pracodawcy:
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 32, 35-001 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 32
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.11.2015
Oferta pracy ważna do: 16.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 25.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 25.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
lepienie pierogów
"Pani Pierożek" Monika Jabłońska - 2017-01-04 - Białystok (podlaskie)
Sporządzanie potraw i napojów, produkcja wyrobów garmażeryjnych, obsługa sprzętu do obróbki termicznej, porcjowanie i dekoracja wyrobów.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Płock (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW NAPOI, DESERÓW
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE RÓŻNORODNYCH SURÓWEK, SOSÓW KUCHNI ARABSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków - osoba do przyuczenia
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-13 - Bełchatów (łódzkie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Zabrze (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
BAR KOLOROWA ANTONI ZARZECKI - 2016-07-29 - Michałowice (mazowieckie)
produkcja od surowca wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów i dzieci przedszkolnych
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Zabrze (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-18 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami restauracji
Hotel 1231 Sp. z o.o. - 2016-04-25 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie dań zimnych i gorących, garmażu
LECH RESORT & SPA - 2017-04-12 - Łeba (pomorskie)
sporządzanie różnegio rodzaju potraw, pizzy, obróbka ryb i owoców morza, zamówienia produktów
"Niebo w gębie" Czesława Derda - 2018-03-01 - Augustów (podlaskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, przede wszystkim potraw kuchni ukraińskiej. Praca w hotelu w Szczyrku od poniedziałku do niedzieli w systemie równoważnym, według ustalonego grafiku w godz. 12-24.00.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Szczyrk (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem kucharz
SORENO Alina Maciejewska - 2018-07-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków np. pierogi, sałatki, galareta, mięsa;Praca czwartku do poniedziałku w przedziale 14:00-22:00;100 h pracy miesięcznie; Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Wrocław (dolnośląskie)
ewidencja zamówień, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Lubin (dolnośląskie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej weług oryginalnych receptur, praca w godz. 10-16 lub 15-21
GALERIA NOWY ŚWIAT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-29 - Janki (mazowieckie)
Sporządzanie potraw, ciast i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych. Przygotowywanie posiłków dla kieltów restauracji. (GCP KONIECPOL)
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Częstochowa (śląskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia:
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie surówek, potraw, obsługa klienta, kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Kęty (małopolskie)
1) Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2) Utrzymanie czytsości i porządku naczyń i pomiszczeń. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjnośc w godz.: 12-24. W późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na umowę o pracę.
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań, przygotowywanie pizzy.
HANDEL ART.SPOŻYWCZYMI I GASTRONOMIA DARIUSZ GRELA, Pizzeria Ontario - 2016-01-20 - Zamość (lubelskie)
wyrób pizzy innych dań podawanych w lokalu
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Wieluń (łódzkie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - róznych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych). Dyspozycyjność w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesiącu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)