KUCHARZ/GARMAŻER Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/GARMAŻER
Wynagrodzenie: do 1 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków np. pierogi, sałatki, galareta, mięsa;Praca czwartku do poniedziałku w przedziale 14:00-22:00;100 h pracy miesięcznie; Sala G
Data publikacji: 2017-01-17
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków np. pierogi, sałatki, galareta, mięsa;Praca czwartku do poniedziałku w przedziale 14:00-22:00;100 h pracy miesięcznie; Sala G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Około 100 h miesięcznie
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/GARMAŻER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: garmażer
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.02.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Garmażer (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe zasadnicze gastronomiczne, 5 lat stażu pracy na danym stanowisku, aktualna książeczka sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: garmażer
Data dodania oferty pracy: 20.01.2017
Oferta pracy ważna do: 10.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie potraw
Firma Usługowo – Handlowa Bar Przy Stacji Krystyna Perka - 2016-10-27 - Płock (mazowieckie)
SPORZĄDZANIE POTRAW, GOTOWANIE, OBSŁUGA KLIENTÓW ZAGRANICZNYCH
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Glewice (zachodniopomorskie)
gotowanie w restauracji wegetariańskiej, gotowanie farszy, sosów, dań, zup, przygotowanie surówek, przyjmowanie dostawpraca na umowę zlecenie około 160 godzin w miesiącu, praca również w weekendy, praca w godzinach 6:30-14:30oferta dostępna w sali G
JR Company sp. z o.o. - 2017-10-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków,sprzedaż w kasynie, dbanie o jakość i usługi
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Czarne (pomorskie)
przygotowanie pizzy, inne dania z karty
NOWATOR Wiktor Przepiórkowski - 2018-01-10 - Kutno (łódzkie)
wyrób ciasta, kręcenie pizzy
PPHU Dariusz Niciński - 2016-01-25 - Kutno (łódzkie)
Trasy na terenie UEPolska-Hiszpania
Zakład Usług Mechanizacyjnych Jerzy Susarski - 2016-11-17 - Rogaszyce (wielkopolskie)
Wyrób pizzy, przygotowywanie posiłków. Wymagane doświadczenie w zawodzie min. 3 miesiące. Tel. 725 192 361 Żaneta Matkowska
Matkowska Żaneta BISTRO GOOD TIME - 2017-12-11 - Krzeszyce (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.
"AMD" Spółka z o.o. - 2016-06-23 - Rukławki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie śniadań, organizacja kuchni
JEANS LAND PPHU S.C. JANINA,BOGUSŁAW,EWA,JACEK SKRZYNIARZ - 2016-06-02 - Malbork (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharza.
BAR/PUB PEEREL DAWID OCHNIO - 2016-03-18 - Wejherowo (pomorskie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - róznych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych). Dyspozycyjność w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesiącu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)
wyksztalcenie zawodowe gastronomiczne, staż pracy min. 1 rok, aktualna ksiązeczka sanepid, przygotowywanie dań bezglutenowych oraz potraw kuchni vegańskiej,
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Ząbki (mazowieckie)
gotowanie i przyrządzanie dań i potraw w Gościńcu
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Czyże (podlaskie)
gotowanie potraw, przygotowywanie menu
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Obieranie i krojenie warzyw, zmywanie naczyń i utrzymywanie czystości w kuchni; praca zmienna w godz. 9-24; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 9-21
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "DUET" Sylwia Kiedrowicz - 2016-06-28 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Oferta stażu: przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw tajskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Nauka oraz pomoc w :-pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;- Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;- Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;- Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);- Gastronomiczne rozbieranie mięsa;- Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowuymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;- Odkładanie próbek wydawanej żywności zbiorowej;- Wypełnianie dokumentacji haccp;- Przygotowywanie potraw, napojów i deserów;- Utrzymywanie na nieżąco czystości na stanowisku pracy a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;- Przestrzeganie przepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;- Stosowanie zasad polityki firmy oraz działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Banino (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Bukowno (małopolskie)
przygotowywanie posiłków -praca w nowo otwieranej restauracji
BRIGA TERESIŃSKA JOANNA - 2018-04-12 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań, catering, imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość posiłków
WIKA ANNA HENDRIK - 2017-04-21 - Słubice (lubuskie)
1. Nauka przepisów BHP.2. Przygotowywanie sałatek, surówek.3. Pieczenie mięsa.4. Sporządzanie ciasta do pizzy.5. Pieczenie frytek, cząstek ziemniaczanych.6. Rozkładanie składników na pizzy.7. Polewanie sosów, napełnianie sosów.8. Sporządzanie kebabów, hamburgerów.9. Sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Miechucino (pomorskie)
Samodzielne sporządzanie posiłków według przepisu szefa kuchni oraz pizzy. Praca w godzinach: wt-czw: 11.00- 22.00; pt-sb: 13.00- 01.00, ndz: 13.00- 22.00
PLEJADA Karol Grzegorczyk - 2016-05-12 - Łęczna (lubelskie)
Kierownik Wydziału podlega bezpośrednio Pełnomocnikowi Komendanta ds. Ochrony Informacji Niejawnych, odpowiada za kierowanie całokształtem pracy kancelraii w 4 RCLog, sprawowanie nadzoru nad właściwym obiegiem dokumentów, przestrzeganiem przepisów o ochornie informacji niejawnych w zakresie przetwarzanie dokumentów niejawnych, prowadzenie kontroli bieżących ochorny informacji niejawnych wobez bezpośrednio podległych pracowników praz kontroli w zakresie funkcjonowania kancelarii tajnych w jednostkach bezpośrednio podległych, organizowanie szkoleń dla personelu kancelarii, kadry i pracowników RON w zakresie swojej odpowiedzialności, opracowanie projektów dokumentów normalizujących onszar działaniapraca na umowę na czas określony, na okres zastępstwa, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali E
4 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA - 2017-05-25 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej w restauracji w galerii handlowej.
''POLAKOWSKI M1'' S.C. Adam Sergiusz Galos, Paweł Cisowski - 2016-02-11 - Kraków (małopolskie)
Przyrządzanie posiłków (pizzy).
"ALFORNO" ADAM CIĄPAŁA, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W ŁAŃCUCIE - 2015-12-15 - Łańcut (podkarpackie)
Praca jako kucharz w przedszkolu, przygotowywanie śniadań, obiadów, podwieczorków. Praca na 3/4 etatu w godz.: od 6:00-6:30 do 12:00-12:30. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 798 6777, 72 85 06 364.
Przedszkole Nr 21 - 2016-03-31 - Wrocław (dolnośląskie)