KUCHARZ Gorzów Wielkopolski oferta pracy Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Data publikacji: 2016-10-03
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pracodawca: Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MARCINKOWSKIEGO 90, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: 6 m-cy doświadczenia na podobnym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
MARCINKOWSKIEGO 90, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : kont.osob.10-12
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Ulica pracodawcy: MARCINKOWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 90
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.10.2016
Data dodania oferty pracy: 03.10.2016
Oferta pracy ważna do: 02.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie homos, kebab, falafel. Przygotowywanie surówek.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Białobrzegi (mazowieckie)
Wymagane półroczne doświadczenie w zawodzie, dyspozycyjność. Kontakt osobisty lub telefoniczny. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
MAGDALENA KOZYRA - 2018-10-15 - Rybnik (śląskie)
prace biurowe
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Przasnysz (mazowieckie)
produkcja do sprzedaży pizzy na wynos, w lokalu, smażenie hot -dogów, przygotowywanie i smażenie gofrów do sprzedaży, frytek, lodów, ciast gotowych, kawy, herbaty oraz napojów zimnych
kontakt przez PUP - 2014-08-22 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
prygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, amerykańskiej, ustalanie karty dań,nadzór nad jakością i świeżością zamówionej żywności, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad BHP w kuchni,dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie, przyrządów kuchennych,znajomość zasad dotyczących żywienia,dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami
"Pruszynka" Gastronomia Piotr Pruszyński - 2016-05-19 - Białystok (podlaskie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce szkolnej, dbanie o czystość stołów na stołówce szkolnej i na kuchni, zaznajomienie się z tworzeniem jadłospisów dekadowych
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Pszczyna (śląskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2016-11-24 - Krzyżowa (dolnośląskie)
w zawodzie
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2017-08-02 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie i sporządzanie dań obiadowych oraz pizzy
Marcin MODZELEWSKI "MAESTRO" USŁUGI GASTRONOMICZNE - 2018-09-04 - Żagań (lubuskie)
Praca w kuchni, przygotowanie dań kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie potraw. Zastępca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 3500 do 4500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca również w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiejętności związane z zawodem kucharza. Wymagana znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: a.perzynska (at) swr.pl
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-17 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni hotelowej, przygotowywanie potraw wg zamówień gości restauracji i na bankiety i konferencje.
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Sieraków (wielkopolskie)
- Dom Dziecka "Zakątek" w Katowicach zgłasza zapotrzebowanie na stanowisko: Kucharz.- Obowiązki: 1. Przygotowywanie obiadów zgodnie ze sztuką kucharską, koordynacja prac wszystkich pracowników kuchni przy przygotowywaniu posiłków.2. Dbanie o wysoką jakość sporządzonych potraw oraz estetykę podania.3. Sporządzanie porcji posiłków oraz ich wydawanie zgodnie z ustaloną gramaturą.4. W sytuacjach, kiedy wymagają tego przepisy, sporządzanie codziennie próbek pokarmowych zgodnie z obowiązującymi przepisami.5. Znajomość wszystkich instrukcji i procedur GHP i GMP oraz standardów HCCP i ich przestrzeganie.6. Utrzymywanie w czystości pomieszczenia kuchni i obieralni oraz zabezpieczanie przed zalaniem, pożarem, kradzieżą oraz dbanie o higienę osobistą, noszenia odzieży ochronnej.- Osoba zatrudniona: 1. Jest uprawniona do korzystania z wszelkich przywilejów wynikających ze stosunku pracy ujętych w prawie i przepisach szczegółowych. 2. Jest uprawniona do zgłaszania kierownikowi administracyjno-gospodarczemu propozycji zmian organizacyjnych w pracy pracowników kuchni. 3. Jest uprawniona do zgłaszania intendencte przepisów na nowe potrawy. 4. Jest uprawniona do sugerowania intendencte zmian w jadłospisie.- Wynagrodzenie: 1635 zł/brutto (w tym zawiera się 20 % premi regulaminowej). Praca na umowę o pracę na czas określony 12 miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%).- Praca na dwie zmiany 6:00-14:00, 11:00-19:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Wysmagane doświadczenie zawodowe w gastronomii jako kucharz lub na podobnym stanowisku. Wymagane umiejętności: Estetyczne serwowanie dań; umiejętność pieczenia niewyszukanych ciast; umiejętność planowania i organizacji pracy. - Kontakt OSOBISTY w godzinach 7:30-15:30 (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice) lub dokumenty aplikacyjne można wysłać POCZTĄ na adres: ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice.
DOM DZIECKA "ZAKĄTEK" - 2017-08-04 - Katowice (śląskie)
Pryzgotowanie posiłków obiadowych i garmażeryjnych
Rancho-Catering" Kazimiera Żegleń - 2017-03-23 - Skomielna Biała (małopolskie)
przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-01-07 - Radocza (małopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW: OBIADY,KLACJE, OBIADOKOLACJE, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY
PUCYFIK Morze Wypoczynku - 2016-09-22 - Błądzikowo (pomorskie)
znajomość kuchni ukraińskiej
INELEKTRA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Sienno (wielkopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
x
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Brzoza (kujawsko-pomorskie)
Prace pomocnicze w kuchni - obieanie, rozdrabnianie, wyrób pierogów, klusek i krokietów.Miejsce pracy: Wrocław, ul. KomandorskaPrzewidywany okres zatrudnienia: 1 rok 180 h pracy w miesiącu, dyspozycyjność 7-17Sala G
BOSS KLUSEK ANDRZEJ RUTKOWSKI - 2018-03-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-01-16 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej, przygotowywanie cateringu.
Firma Handlowo Usługowa >STYL< Jerzy Stefańczyk - 2017-04-13 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie dań z karty menu, marynowanie mięs, obróbka cieplna mięsa. Umowa zlecenie lub o pracę.
MONIKA CZERWIŃSKA-ZIEMANN VILLA PALLADIUM - 2016-07-22 - Miszewo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
"ZAJAZD POD KŁOBUKIEM" Danuta Białaś - 2018-06-13 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)