KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Data publikacji: 2018-01-29
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Praktyczna znajomość przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej, znajomośc oryginalnych receptur kuchni azjatyckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.01.2018
Oferta pracy ważna do: 12.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-03-01 - Tuszyn (łódzkie)
obsługa kasy fiskalnej, podawanie dań, pomoc przy obróbce wstępnej na kuchni, dbanie o czystość lokalu
MARATOX s.c. R. Rabinek, T.Skowronek, M. Mrozek - 2017-03-31 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-18 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
-
Hotel "Pastel" - 2016-09-09 - Białystok (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wyształcenie średnie zawodowe kierunkowe(gastronomiczne), doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiejętności: regionalne potrawy ukraińskie,kuchnia myśliwska. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół, warzyw i innych produktów stosowanych w kuchni, obsługa zaawansowanego technologicznie sprzętu kuchennego, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Lublin (lubelskie)
mile widziana znajomość branży,elastyczny czas pracy,możliwość przyuczenia do zawodu,możliwość rozwoju zawodowego,stabilne zatrudnienie;sprawdzanie dostaw, dbanie o porządek,
"SOMERO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (Bricomarche) - 2018-02-02 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka" Iwona Ławruk - 2016-01-15 - Mielec (podkarpackie)
sporządzanie posiłków gorących, zimnych, obsługa imprez okolicznościowych wesel, pikników, cateringów
B.M.G. Rydwańscy ZAJAZD "TARCZA" - Bronisław Rydwański, Maria Rydwańska, Grzegorz Rydwański Sp. j. (Karczma Solna) - 2016-05-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Gotowanie barszczu kuraińskiego, gałuszek. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na 1/2 etatu. Praca jednozmianowa. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów Szpitala w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-05 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 6:00-14:00II zmiana 14:00-22:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Zdzisław - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ,,Rado'' - 2017-04-18 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
wg. zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Obsługa oraz konserwacja maszyn czyszczących, organizacja pracy oraz znajomość procesów i technologii związanych z doczyszczaniem obiektów pobudowlanych (13,70 zł / godz. brutto - minimum 20 godzin pracy w tygodniu)
CLEANTIME W.Rogowski, A.Wrona s.c. - 2017-12-14 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.
Przedsiębiorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c. - 2017-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Strzelce Wielkie (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg tradycyjnej receptury kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe, min. 4-letnie doświadczenie zawodowe związane ze znajomością tradycyjnej kuchni ukraińskiej. Praca - Ośrodek Wypoczynkowy "Zielony Cypel" Lubniewice.
"ALIFF" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-07-18 - Lubniewice (lubuskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie posiłków
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2018-07-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napojów dla gości obecnych w hotelu,catering na przyjęcia okolicznościowe,wykańczanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie posiłków,utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
HOTEL STACJA KUTNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-14 - Kutno (łódzkie)
Obróbka wstępna produktów, przygotoywanie i podawanie dań. Praca na pełny etat, 7 dni w tygodniu w godzinach 9-22
KHAN Sp. z o .o - 2017-01-27 - Janki (mazowieckie)
tworzenie planów produkcyjnych długo i krótkoterminowych; monitorowanie stanów magazynowych produktu gotowego oraz surowców; planowanie zakupów surowców w oparciu o plany produkcyjne; zapewnianie terminowości realizacji zamówień; współpraca z działem kontraktacji, produkcji, technologii, logistyki i działem handlu; opracowywanie prognoz, raportów i zestawień
Animex Foods Spółka z o.o. Spółka Komandytowa Oddział w Iławie - 2017-08-18 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klienta zgodnie ze standardami firmy.
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych w formie cateringu zgodnie z menu
F.H.U. MIAMI Wiesław Głuś - 2017-07-12 - Dobczyce (małopolskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Kozienice (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, zup, sosów, obróbka mięsa i warzyw, sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Płock (mazowieckie)
Sporządzanie potraw, obsługa kelnerska
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-12-28 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
-
WIESŁAW BRZESKI OŚRODEK REHABILITACYJNO - WCZASOWY "BURSZTYN" - 2016-07-04 - Jantar (pomorskie)
Przygotowywanie zup, dań mięsnych oraz garmażeryjnych zgodnie z recepturami i jadłospisem, porcjowanie oraz wydawanie posiłków, dbanie o jakość przygotowywanych potraw. Praca między godz. 5:00 a 18:00
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM. L.A. HELCLÓW - 2018-04-12 - Kraków (małopolskie)