KUCHARZ Wola Chorzelowska oferta pracy Rado Zdzisław - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ,,Rado''
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 6:00-14:00II zmiana 14:00-22:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Data publikacji: 2017-04-18
Lokalizacja: Wola Chorzelowska (podkarpackie)
Pracodawca: Rado Zdzisław - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ,,Rado''
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:39-333 Wola Chorzelowska 56 b, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 6:00-14:00II zmiana 14:00-22:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wynagrodzenie adekwatne do umiejętności
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wola Chorzelowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie kierunkowe gastronomicznePasja do gotowaniaDoskonała organizacja pracyMile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
Rado Zdzisław - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ,,Rado''
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
39-333 Wola Chorzelowska 56 b, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby bezrobotne, posiadające ustalony odpowiedni profil pomocy, spełniające wymagania pracodawcy proszone są o zgłoszenie się do doradcy klienta w Powiatowym Urzędzie Pracy w Mielcu w celu otrzymania skierowania. Pozostałe osoby proszone są o bezpośredni kontakt z pracodawcą.Osoby zainteresowane ofertą proszone są o przesyłanie aplikacji na adres a.pegiel (at) hotelrado.plProsimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez firmę Hotel Rado , Wola Chorzelowska 56 B (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych, Dz.U. z 2002 r., nr 101 poz 926, ze zm.). Podanie danych jest dobrowolne. Oświadczam, że zostałem/am poinformowany/na o prawie dostępu do moich danych osobowych, ich poprawiania i aktualizowania.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: pn.-pt., Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wola Chorzelowska
Numer budynku pracodawcy: 56 b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.04.2017
Data dodania oferty pracy: 14.04.2017
Oferta pracy ważna do: 13.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie pizzy, sałatek. Praca w godz: 12-20
MAESTRO PIZZA&PANNINI ADRIANA MAGDZIARZ - 2018-04-09 - Opole (opolskie)
produkcja wyrobów, pakowanie wyrobów, odpowiedzialność za surowce w magazynie;
"FIRMA MADEJ & WRÓBEL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-18 - Ruda Śląska (śląskie)
Parzenie kaw i herbat, przygotowywanie zimnych napojów i koktajli, obsługa ekspresu ciśnieniowego.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Brzesko (małopolskie)
jw.
Caritas Diecezji Warszawsko - Praskiej - 2016-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
ORGANIZACJA I PRZYGOTOWANIE ZAPLANOWANEJ PRODUKCJI DZIENNEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z PROCEDURĄ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
według stanowiska
REST - KRAK GASTROX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-04-22 - Krzyszkowice (małopolskie)
Wg. harmonogramuFP
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
-
CENTRUM PODRÓŻY BENTUR S.C. OŚRODEK NEPTUNO RESORT - 2016-05-06 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
przygotowaywanie posiłków
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-05-13 - Dęblin (lubelskie)
przygotowywanie potraw
KARCZMA Halina Grąziewicz Węgorzewo - 2016-04-13 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
- produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów,- sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,- planowanie produkcji, - dbanie o asortyment, - kreowanie oferty posiłków,- udoskonalanie menu,
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2017-07-20 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Kuchnia Polska- przygotowanie, gotowanie
Restauracja PARADISO Kawice - 2016-11-28 - Prochowice (dolnośląskie)
Wykonywanie prac pomocniczych przy układaniu kostki brukowej.
"STAN - BRUK" S. C. Jacek Such, Dariusz Stypuła - 2018-08-29 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowanie potraw z bio-produktów, starterów, dań głównych oraz deserów, organizacja pracy w kuchni, przygotowanie menu, zakup produktów, przestrzeganie przepisów BHP oraz przepisów dotyczących przechowywania produktów
Bio-Hotel Kolonieschänke - 2017-01-09 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków wg karty menu oraz ich wydawanie zgodnie z przyjętymi standardami.
KONSORCJUM 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-29 - Lublin (lubelskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Prace produkcyjne i obsługa maszyn produkcyjnych, montaż układów kierowniczych i kolumn, prace pomocnicze na zakładzie. Praca trzyzmianowa w Czechowicach-Dziedzicach. Zatrudnienie w ramach umowy o pracę tymczasową (umowa na 5 miesięcy z możliwością przedłużenia).
RANDSTAD POLSKA SP. Z O. O. - 2016-06-07 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-02-05 - Rząska (małopolskie)
doświadczenie wymagane, praca sezonowa, do podstawy wynagrodzenia doliczana jest premia
FIRMA HANDLOWA ZATOKA ŁAWNICZAK ANNA - 2016-04-06 - Starkowo (wielkopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw na potrzeby cateringu. Praca dwuzmianowa w godz. pomiędzy 8.00 a 19.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
ZESPÓŁ SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCHY I HANDLOWYCH - 2017-12-20 - Bielsko-Biała (śląskie)
rekrutowanie pracowników, współpraca z nowymi klientami, monitorowanie procesu rekrutacji
RTC Robert Capała - 2018-02-06 - Dęblin (lubelskie)
przygotowanie posiłów, układanie jadłospisów, przygotowywanie napojów alkoholowych i bezalkoholowych
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Opoczno (łódzkie)
Nauczanie matematyki i techniki w Niepublicznej Szkole Podstawowej i Niepublicznym Gimnazjum w Izdebkach Kosnach.
Stowarzyszenie Kulturalno Oświatowe KOSEM - 2017-08-22 - Izdebki-Kosny (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków
CENTRUM CATERING RESTEURACJA - PODBIELNIAK K. - 2016-04-20 - Słupca (wielkopolskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy
FINEZJA Halina Rogozik - 2016-03-22 - Klucze (małopolskie)
Gotowanie dla mnichów oraz gości Domu Gości oraz Restauracji
"BENEDICITE" Jednostka Gospodarcza Opactwa Benedyktynów w Tyńcu - 2018-03-24 - Kraków (małopolskie)