KUCHARZ/GARMAŻER Ruda Śląska oferta pracy "FIRMA MADEJ & WRÓBEL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/GARMAŻER
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: produkcja wyrobów, pakowanie wyrobów, odpowiedzialność za surowce w magazynie;
Data publikacji: 2016-07-18
Lokalizacja: Ruda Śląska (śląskie)
Pracodawca: "FIRMA MADEJ & WRÓBEL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Magazynowa 45, 41-700 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
produkcja wyrobów, pakowanie wyrobów, odpowiedzialność za surowce w magazynie;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: złotych brutto - do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/GARMAŻER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Ruda Śląska
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: garmażer
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.08.2016
Data zakończenia pracy: 18.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka sanepidowska (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
mile widziane doświadczenie jako kucharz / garmażer (wymagany staż - lata: 1)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
"FIRMA MADEJ & WRÓBEL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chorzowie
Adres pracodawcy:
Magazynowa 45, 41-700 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: natychmiast, Godziny : 08-14
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Ruda Śląska
Gmina pracodawcy: Ruda Śląska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ruda Śląska
Ulica pracodawcy: Magazynowa
Numer budynku pracodawcy: 45
Profil działalności pracodawcy:
WYNAJEM I DZIERŻAWA SAMOCHODÓW OSOBOWYCH I FURGONETEK
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chorzowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: garmażer
Data dodania oferty pracy: 19.07.2016
Oferta pracy ważna do: 17.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, dbanie o porzządek i higienę w miejscu pracy, czytanie receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej
Kebab King Star-MD Saiful Islam - 2016-03-30 - Sochaczew (mazowieckie)
gotowanie,kierowanie pracami w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Kraków (małopolskie)
Praca przy dociepleniach budynków, malowanie, układanie paneli, kafelkowanie. Wymagane wykształcenie zawodowe - docieplenia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
USŁUGI WIELOBRANŻOWE KAROL TUREK - 2018-04-17 - Jejkowice (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 11-23 w równoważnym systemie czasu pracy w restauracji Pod Wnogronami w Kołobrzegu.
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczyńska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2016-09-28 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji, organizacja pracy na kuchni, tworzenie karty menu
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Dobiesz (mazowieckie)
kucharz
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2017-04-06 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków dla pacjentów szpitala, pomoc w wydaniu posiłków pacjentom szpitala
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Kazimierzy Wielkiej - 2017-12-06 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, deserów
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "PIEPRZYK" Sp. z o.o. - 2016-06-10 - Rawicz (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ, DOPRAWIANIE
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów. Wymagania: zawodowe. Pracodawca prosi o kontakt mailowy: lukasz (at) tokocushi.pl, kontakt telefoniczny w godzinach 12-16.
TOKO SUSHI S.C. - 2017-08-18 - Rumia (pomorskie)
Nadzór nad właściwym składowaniem wyrobów na placu magazynowym i prowadzenie kontroli składowania,nadzorowanie harmonogramu wysyłki prefabrykatów wg ustalonych ilości i terminów, nadzór nad załadunkiem wyrobów na środki transportu, właściwym ich ułożeniem oraz wystawianie dowodów WZ, prowadzenie ewidencji wykonanych usług transportowych, wydawanych wyrobów i innych elementów służących do załadunków, wprowadzanie danych do systemu komputerowego oraz wystawianie FV, raportowanie, współpraca z innymi wydziałami przedsiębiorstwa.
Comfort S.A. - 2016-09-08 - Rakowice Małe (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem
Catering Ogródek Piotr Osnowski A Piotr Gancerwicz spółka cywilna - 2016-09-16 - Starogard Gdański (pomorskie)
Gotowanie potraw
Hotele Sanssouci Dauc Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2017-04-05 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Ogólnokrajowa Spółdz. Turyst."GROMADA"Region Mazurski, Hotel - 2016-09-23 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla przedszkolaków
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Żelistrzewo (pomorskie)
organizacja wyżywieniaprzygotowanie posiłków
Biuro Podróży "SKONTO" MAREK MALINOWSKI - 2016-03-18 - Śmiardowo Złotowskie (wielkopolskie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków,porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonych, inne. Praca na 2 zmiany
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Kraków (małopolskie)
Gotowanie potraw na imprezy.
Restauracja Na Wyspie Adam Dobrowolski - 2016-12-01 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Kobyla Góra (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy Restauracja Swantewit- Tujsk
SWANTEWIT Elżbieta Kruszyńska - 2018-05-08 - Tujsk (pomorskie)
Obsługa gościa indywidualnego oraz gościa bankietowego i weselnego. Dbanie o czystość i porządek, odbieranie towaru.
COFFEE sp z o.o. - 2017-10-18 - Kroczyce (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem.System, rozkład czasu pracy oraz wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.
Restauracja "Pod Dębem" - 2017-03-24 - Ustka (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) w godz. 6-14. Praca na ul. Łobzowskiej lub ul. Krakowskiej. Wynagrodzenie 2560-2800 zł brutto na okresie próbnym (w zależności od doświadczenia).
HTI Sp. z o.o. - 2018-07-27 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast food.
Szewczyk Investo Maciej Szewczyk - 2017-03-23 - Żukowo (pomorskie)