KUCHARZ Śmiardowo Złotowskie oferta pracy Biuro Podróży "SKONTO" MAREK MALINOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 500 PLN
Zakres obowiązków: organizacja wyżywieniaprzygotowanie posiłków
Data publikacji: 2016-03-18
Lokalizacja: Śmiardowo Złotowskie (wielkopolskie)
Pracodawca: Biuro Podróży "SKONTO" MAREK MALINOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:77-424 Śmiardowo Złotowskie 73, powiat: złotowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: organizacja wyżywieniaprzygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Śmiardowo Złotowskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zakrzewo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2016
Data zakończenia pracy: 31.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe: mile widzianeinne: umiejętność przygotowania posiłków
Nazwa pracodawcy: Biuro Podróży "SKONTO" MAREK MALINOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotowie
Adres pracodawcy:
77-424 Śmiardowo Złotowskie 73, powiat: złotowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: złotowski
Gmina pracodawcy: Zakrzewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Śmiardowo Złotowskie
Numer budynku pracodawcy: 73
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.03.2016
Oferta pracy ważna do: 15.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Mońki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, utrzymywanie czystości w miesiącu pracy, wykonywanie zadań przydzielonych przez przełożonego. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianowa: 10-18. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgdn
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna - 2017-08-18 - Zagórz (podkarpackie)
przygotowanie posiłków,stosowanie zasad higieny pracy,przestrzeganie standardów restauracji dot.przygotowania posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę. - Wynagrodzenie: 13,15 do 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w piątek, sobotę w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-09 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Zakopane (małopolskie)
Produkcja potraw; wydawanie posiłków; utrzymanie czystości na kuchni
COMPAS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Praca na umowę zlecenie (możliwość umowy o pracę) w godz. 6-18 w Kołobrzegu.
Anlech Anna Lechocka - 2017-06-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Prace gastronomiczne w restauracji.
AMAZONKA - 2016-06-20 - Gdańsk (pomorskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; min. roczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym; znajomość HACCP; książeczka sanepidowska; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; właściwe wydawanie i rozdział gotowych potraw zgodnie ze stanem żywienia; utrzymywanie czystości stanowiska pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-04 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie dań w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Zamość (lubelskie)
gotowanie potraw, przygotowywanie posiłków
A&P s.c. Paweł Tęcza - Artur Zbyszewski - 2015-11-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
cv
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Skorochów (opolskie)
Planowanie jadłospisu, przygotowywanie spisu produktów zamówień) gotowanie potraw, pilnowanie potraw w bemarach, utrzymywanie temperatury w bemarach, zapobieganie przypaleniau itp. Praca w godzinach 7:00-16:00 - wg potrzeb;Praca 5 dni w tygodniu, średnio 40 godzin w tygodniu.Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Wrocław (dolnośląskie)
-Praca w Hotelu BARTNIK, Pszczółki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI - 2017-06-12 - Pszczółki (pomorskie)
przygotowywanie pizzy i dań typu fast food
Joanna Borycka "ARIA" - 2018-07-27 - Człuchów (pomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni polskiej, włoskiej oraz pizzy
PHU ALEKSANDRA PIOTROWSKA Kawiarnia ALFREDO - 2017-07-27 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Praca co drugi dzień w godz. od 6 do 18.
"Kalmar", Maciej Marcinkiewicz - 2017-10-16 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowanie potraw
W.W.W. s.c. Marcin Piotrowski & Łukasz Lipiński - 2017-04-25 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej. Zamawianie produktów w hurtowniach branżowych
KOLARZYK AS ADAM SUROWIECKI - 2018-06-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę. - Wynagrodzenie: 2000-3000 zł brutto (w zależności od posiadanego doświadczenia). Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godz.: 8:30-19:30. Wymagania: wykształcenie min. podstawowe. Wymagane min. 3 miesiące doświadczenia w gastronomii, w pracy na kuchni. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Wymagana umiejętność gotowania zup, kompozycji sałatek, wypieku burgerów wegańskich, innych potraw wegańskich. Wymagana umiejętność zachowania czystości i dbałość o czystość. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (tel.: 796-875-361) w godz.: 8:30-19:30 lub e-mail: kontakt (at) reburger.pl
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw
Obiady Szkolne " U Ewy " Ewa Łapsa - 2018-02-21 - Ludźmierz (małopolskie)
Kucharka
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Justynów (łódzkie)
praca w kuchni oraz na terenie restauracji; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach 10-16 oraz e-mailowy.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe RENE Wiesław Kolatowicz - 2016-04-14 - Przewłoka (pomorskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej szczególnie wietnamskiej i tajskiej;Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Zachodnia 20/35;Praca w godzinach 9:00-17:00;Później możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę;Nie mniej niz 20 h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Sprzątanie pokoi i sanitariatów.
Firma Usługowa "Pod Brzózką" Piotr Świątek - 2018-05-07 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Naprawa, przeglądy ,serwis różnych marek, diagnostyka samochodowa, dbanie o ład i porządek w miejscu pracy, pozostałe czynności zlecone na rzecz serwisu.
Partsclub.pl Maciej Piekarz - 2018-08-03 - Bąkowo (pomorskie)
pst
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Radomsko (łódzkie)
Sporządzanie polskich potraw, obsługa imprez okolicznościowych.
Klasztor Karmelitów Bosych - 2016-02-22 - Czerna (małopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą. menu, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Pątnów (łódzkie)