KUCHARZ Gliwice oferta pracy SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; min. roczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym; znajomość HACCP; książeczka sanepidowska; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; właściwe wydawanie i rozdział gotowych potraw zgodnie ze stanem żywienia; utrzymywanie czystości stanowiska pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
Data publikacji: 2016-11-04
Lokalizacja: Gliwice (śląskie)
Pracodawca: SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zygmunta Starego, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; min. roczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym; znajomość HACCP; książeczka sanepidowska; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; właściwe wydawanie i rozdział gotowych potraw zgodnie ze stanem żywienia; utrzymywanie czystości stanowiska pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gliwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gliwice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy:
SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
-, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 12:00-15:00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 12:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: -
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.11.2016
Oferta pracy ważna do: 02.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
Atol Hotele Sp.z o.o. - 2016-08-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Secemin (świętokrzyskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Dąbki (zachodniopomorskie)
wg. stanowiska
LOG-TECH SPÓŁKA Z OO. - 2016-05-20 - Syców (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, sprawdzenie jakości produktów i ich weryfikowanie, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy, obsługa klienta.
Firma "RELAX" s.c Dorota Kreft, Tadeusz Kreft - 2017-11-06 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PETRO GUM SERWIS Sp. z o.o. - 2017-11-14 - Otorowo (wielkopolskie)
Prace ogólnobudowlane
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie pizzy, gotowanie potraw, I umowa okres próbny, dwie zmiany (10.00-18.00, 14.00-22.00)
DELISZYS MARTA STODOLNA - 2016-11-30 - Zgorzelec (dolnośląskie)
do uzgodnienia
RĘBISZ I SYNOWIE SP ZOO HURTOWNIA SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWA - 2016-06-15 - Kolbuszowa (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI I NA ZAPLECZU
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Skierniewice (łódzkie)
praca w kuchni przy przygotowywaniy posiłków
Hotel-restauracja OSTOJA - 2016-09-06 - Lipówki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw dla restauracji z karty i dla bankietów.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Kraków (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, pieczenie ciast.
PHZ Spółdzielni Mleczarskich Lacpol Hotel "Witoldówka" - 2015-11-02 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
metody utrwalania żywności, obsluga narzędzi i urządzeń,obróbka art. spoż., przygotowywanie i wydawanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku na staanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Sulechów (lubuskie)
- przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych zgodnie z recepturą, zabezpieczanie przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Jarosław (podkarpackie)
- przygotowanie posiłów przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,- dbanie o nawyższą jakość i smak przygotowanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- przestrzeganie przepisów BHP i PPOZ,- przekazywanie przełożonym uwag i skarg zgłaszanych przez gości,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonego.
STAPOL Piotr Staszków - 2018-03-29 - Człuchów (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
LACZENIE PRZYPRAW ORIENTALNYCH CELEM SPORZADZENIA POTRAW RODEM Z JEMENU, UMIEJETNOSC KOMUNIKACJI Z ZESPOLEM OBCOKRAJOWCOW PRACUJACYCH W OBU LOKALACH
MARHABA SP. Z O.O - 2018-06-14 - Radom (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej, samodzielna praca na zmianie, I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, dwa dni pracy, dwa dni wolne
EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2017-04-24 - Bogatynia (dolnośląskie)
Sporządzenie dań i różnych posiłków.
KAMDECO - 2017-02-01 - Gdańsk (pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Tuplice (lubuskie)
przygotowanie i wyrób wyrobów garmażeryjnych głównie pierogów i naleśników
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
obsługa klienta, przyjęcie towaru
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Chojnice (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, planowanie produkcji, udoskonalanie menu, kreowanie nowych pomysłów, kompozycji i potraw
"EKO-INSTAL" EWA CZAPLA Hurtownia Elektryczna - 2017-08-22 - Opole Lubelskie (lubelskie)
sporządzanie potraw
Hotel "Wodnik" Sp. z o.o. w Łebie - 2016-11-18 - Łeba (pomorskie)
-przygotowanie i wydawanie potraw,-utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2016-07-27 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Skladanie zapotrzebowania na produkty.
PPHU "SEZAM"-Piekarnia, Sklepy, Zajazd- Zofia Bełzak - 2017-03-02 - Stalowa Wola (podkarpackie)