KUCHARZ Zagórz oferta pracy Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: do uzgdn
Data publikacji: 2017-08-18
Lokalizacja: Zagórz (podkarpackie)
Pracodawca: Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piłsudskiego, 38-540 Zagórz, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgdn
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sanocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zagórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Adres pracodawcy:
Osiedlowa 4, 36-200 Brzozów, powiat: brzozowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: brzozowski
Gmina pracodawcy: Brzozów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Brzozów
Ulica pracodawcy: Osiedlowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: handel detal.- sprzedaż art. spożywczo - przem.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.08.2017
Oferta pracy ważna do: 17.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 18.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 18.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Kłobuck (śląskie)
sporządzanie sniadań oraz potraw z karty menu
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Oferta stażu. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w zawodzie kucharza, wykonywanie różnych potraw, porcjowanie potraw, dekorowanie i estetyczne wykonywanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Łosice (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, kontakt telefoniczny z pracodawcą od godz. 10.00
Firma Produkcyjno Handlowo Usługowa Maryland Maria Długokęcka - 2016-08-30 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Świerklaniec (śląskie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; 2 zmiany; miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-02-28 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, samodzielność i kreatywność na zajmowanym stanowisku pracy, znajomość kuchni ukraińskiej
Centrum Usług Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2017-09-25 - Brzeg (opolskie)
murowanie obiektów budowlanych. Czytanie rysunku technicznego.
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Wypiekanie gruzińskigo chleba- jedyne zajęcie;Praca w godzinach 7:00-15:00;Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Strzegomska 200sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Lublin (lubelskie)
Wstępna obróbka owoców i warzyw oraz innych surowców. Rozdrabnianie produktów i zimna obróbka. Gotowanie zup, kompotów i ziemniaków. Przyrządzanie potraw mięsnych, półmięsnych, bezmięsnych, rybnych i jaj. Porcjowanie i wydawanie gotowych posiłków zgodnie z planowanym jadłospisem.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Zamość (lubelskie)
Gotowanie posiłków tajskich i kuchni japońskiej, zachowanie czystości na stanowisku, dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.
THAO THAI RESTAURANT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-13 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, cateringu. Wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2016-09-07 - Słońsk (lubuskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Radom (mazowieckie)
Obsługa klienta.
ZBIGNIEW GÓRSKI PHU "MAZURIANA" - 2017-06-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii Włoskiej,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres cezary77 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta będzie od poniedziałku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2016-02-22 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków,układanie menu
Firma Usługowo Handlowa Marcin Gosik - 2016-04-25 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie obowiązków szefa zespołu – przygotowywanie potraw z tradycyjnej europejskiej kuchni, wspomaganie szefa kuchni, pomoc w kreowaniu menu restauracji
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
nadzór nad działem finansowym, kształtowanie strategii finansowej
ILC Miedzynarodowe Centrum Pracy Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością - 2016-08-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sprzedaż materiałów budowlanych i nawozów
Krzysztof Bajorek Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe i Skupu AGROBUD - 2017-10-19 - Wyszków (mazowieckie)
samodzielne prowadzenie kuchni
PRO ARTE HOTEL RESTAURACJA Hanna Wacław - 2016-06-22 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie dań z obowiążującymi recepturam, zachowanie estetyki wydawanych potraw, zapewnienie najwyzszej jakości produktów, praca w zespole.
RETRO Ewa Paprocka - 2017-05-16 - Świdwin (zachodniopomorskie)
Opracowywanie menu dla dzieci w przoedszkolu oraz przygotowywanie posiłków.
Szkoła Zarządzania Sp. z o.o. - 2016-06-13 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków zarówno ciepłych jak i zimnych , grilowanie , ustalanie menu , dbałość o stanowisko pracy, rozdzielanie obowiązków zespołowiprzepracowywanie na umowie zlecenia +ZUS około 80 godzin w miesiącu według potrzeb, dyspozycyjność od 9:00 do23:00
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw. Praca na umowę zlecenie (możliwość umowy o pracę) w godz. 6-18 w Kołobrzegu.
Anlech Anna Lechocka - 2017-06-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
bieżący serwis i nadzór maszyn elektromechanicznych
T-AQUA Tomasz Niewiadomski - 2016-07-26 - Marki (mazowieckie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Kielce (świętokrzyskie)
Sporządzanie posiłków
Kuchnia Smakosza Malec Barbara - 2018-01-24 - Zamość (lubelskie)
przygotowanie posiłków, obsługa gastronomiczna lokalu
KRAKOWSKI KLUB KAJAKOWY - 2017-10-13 - Kraków (małopolskie)