KUCHARZ Pszczółki oferta pracy KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: -Praca w Hotelu BARTNIK, Pszczółki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
Data publikacji: 2017-06-12
Lokalizacja: Pszczółki (pomorskie)
Pracodawca: KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tczewska 1, 83-032 Pszczółki, powiat: gdański, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-Praca w Hotelu BARTNIK, Pszczółki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pszczółki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gdański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pszczółki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.06.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Pomorska 1, 83-032 Pszczółki, powiat: gdański, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: gdański
Gmina pracodawcy: Pszczółki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pszczółki
Ulica pracodawcy: Pomorska
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.06.2017
Oferta pracy ważna do: 12.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-07-19 - Ksawerów (łódzkie)
przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów; przygotowywania dań na przyjęcia okolicznościowe; obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-04-08 - Zielona Góra (lubuskie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE USŁUGOWE I PRODUKCYJNE "TARA" IRENA TARNOWSKA - 2017-10-31 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
wg zawodu
TOP-24H Skład Materiałów Budowlanych Karolina Dmowska - 2016-05-09 - Grębków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 50 osób
Przedsiębiorstwo STIGMA Sp. z o.o. - 2016-03-03 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2017-08-08 - Bralin (wielkopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, deserów, ciast
Dom Architekta SARP Aneta Marciniak, Restauracja KWADRANS - 2017-09-08 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Kobylanka (małopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Kuchnia Domowa D.Jaroszewska - 2017-03-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań z karty menu przygotowywania dań na przyjęcia okolicznościowe;
B & B Bogdan Roszkowski - 2017-05-05 - Zielona Góra (lubuskie)
koordynacja pracy pracowników w kuchni, dbanie o jakość produktów, dobra organizacja pracy własnej i podległego personelu, obowiązkowść, sumienność, dyspozycyjność.
DASK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-12 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pracownik obsługi
kontakt przez OHP - 2016-10-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na kuchnii
Restauracja "DWOREK" (8) - 2015-11-30 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie warzyw, sosów oraz kebabów, obsługa klienta, sprzedarz
DOLAR Marian Kotarski - 2016-04-18 - Kraków (małopolskie)
WymaganiaK wykształcenie bez znaczenia, wymagane doświadczenie na podanym stanowisku, mile widziane prawo jazdy kat. BZakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem
Marcin Rosa - 2018-02-14 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Staż dla os. powyżej 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla Mieszkańców, porcjowanie przygotowanej żywności, dbanie o właściwą jakość i estetykę posiłków i potraw, przestrzeganie ilościowego, higienicznego i terminowego przygotowania posiłków zgodnie z jadłospisem.
Dom Pomocy Społecznej w Sieradzu - 2018-02-05 - Sieradz (łódzkie)
kierowca -przewóz towarów samochodem dostawczym
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Milin (wielkopolskie)
praca w kuchni w restauracji
Karpacz Group Marek Czopek - 2016-08-04 - Karpacz (dolnośląskie)
Jw.
ASPEN Sp. z o.o. - 2017-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie pizzy
Sylwia Matysiak Gastro Pizzeria - 2016-06-21 - Ryki (lubelskie)
Wykonywanie specjalistycznych robót ziemnych na drogach , podjazdach przy układaniu kostki brukowej.WYMAGANIA: 6 m-cy doświadczenia, uprawnienia do obsługi koparko-ładowarki, mile widziane prawo jazdy kat.B.
GRZEGORZ DUDA "KLINK-BRUK" - 2017-04-04 - Morawsko (podkarpackie)
obróbka wstepna surowców, przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Żagań (lubuskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków techniką sous-vide, gotowanie z elementami kuchni molekularnej, znajomość kuchni ukraińskiej, nowoczesnej, cukiernictwo nowoczesne z wykorzystaniem tekstur
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2017-04-21 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń gastronomicznych, zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Kuczów (świętokrzyskie)
prace pomocnicze na obszrze kuchni;godz. pracy 07.00-15.00. 12.00-20.00, 06.00-14.00;
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "JUTRZENKA" - 2018-04-18 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowanie oraz wydawanie dań kuchni polskiej i włoskiej, doświadczenie zawodowe 6 lat
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2016-03-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Leszno (wielkopolskie)