KUCHARZ/SPRZEDAWCA KEBAB Kraków oferta pracy DOLAR Marian Kotarski
Stanowisko: KUCHARZ/SPRZEDAWCA KEBAB
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie warzyw, sosów oraz kebabów, obsługa klienta, sprzedarz
Data publikacji: 2016-04-18
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: DOLAR Marian Kotarski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Basztowa, 00-000 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie warzyw, sosów oraz kebabów, obsługa klienta, sprzedarz
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Miejsce pracy Kraków, praca na dwu zmianowa.
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/SPRZEDAWCA KEBAB
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kraków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kraków
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kraków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepid
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, książeczka sanepid, znajomość języka angielskiego (podstawowy), dobry kontakt z klientami, miła aparycja.
Nazwa pracodawcy: DOLAR Marian Kotarski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Przejście Podziemne Basztowa-Lubicz, 31-034 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Telefonicznie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Przejście Podziemne Basztowa-Lubicz
Profil działalności pracodawcy:
Pozostała działalność usługowa, gdzie indziej niesklasyfikowana
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 18.04.2016
Oferta pracy ważna do: 20.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w równoważnym systemie pracy w godz. 8-18.
Ośrodek "BURSZTYN" - Zakład Usług Geodezyjnych i Kartograficznych "PRYZMAT" Sp. z o.o. - 2015-11-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Sklep Wielobranżowy "AURA" PAWEŁ KRÓLIKOWSKI - 2015-12-11 - Brdów (wielkopolskie)
praca w kuchni
Kawiarnia "Paprotka" Helena Rosik - 2017-12-28 - Mirsk (dolnośląskie)
produkcja kołder i poduszek
"ALL IN ONE" Sławomir Furtek - 2017-11-17 - Miejsce Piastowe (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, przygotowywanie sushi. Praca na umowę zlecenie, 168 godzin pracy w miesiacu, dyspozycjność do prcay w godz.15:00-23:00
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Sulbiny (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Praca na trzy zmiany: 8-16, 16-24, 18-2, Mały Rynek 7.
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2016-07-28 - Kraków (małopolskie)
Do obowiązków na w/w stanowisku należy przygotowanie dań niemieckiej kuchni regionalnej w firmie obiadów lub menu wieczornego.
kontakt przez OHP - 2016-10-21 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego w szkole podstawowej.
INVESTO Kamil Stopikowski - 2016-08-10 - Serock (mazowieckie)
wg. stanowiska
Złoty Potok Resort Sp. z o.o. - 2017-03-07 - Złoty Potok (dolnośląskie)
Wypiek pizzy. Godziny pracy do uzgodnienia.
PIZZERIA GRUBY BENEK MICHAŁ HMURA - 2018-04-16 - Płock (mazowieckie)
obsługa klienta zagranicznego, maile i telefony, obsluga reklamacji, kontakt z dostawcami, budowanie kanału B-2-B, zarządzanie kontami sprzedaży typu marketplaces np. ebay, amazon, ricardo.ch, rakuten, cddiscount, praca z klientem i współpracownikami obcojęzycznymi w języku niemieckim i angielskiempraca na umowę na czas nieokreślony poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym praca jednozmianowaoferta dostepna w sali C
Benbow.pl Paweł Konopa - 2018-03-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa klientów, sprzedaż artykułów spożywczo-przemysłowych.
Sklep Spożywczo-Przemysłowy, Krzysztof Sowa - 2018-04-26 - Dąbrowa (małopolskie)
wydawanie posiłków, czynności porządkowe.
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-10 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Kucharz kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Kielce (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
prowadzenie dokumentacji pracowniczej,rozliczanie czasu pracy i naliczanie wynagrodzeń, itp.
Biuro Usługowo-Handlowe Beata Niebieszczańska - 2017-04-28 - Proszówka (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie ciast, znajomość HACCAP, przestrzeganie przepisów BHP i regulaminu DPS.
DOM OPIEKI POD KLONAMI DRZAZGA MAŁGORZATA - 2016-06-14 - Transbór (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca na sezon. Pomoc kucharzom w trakcie Gladmat Food Festival oraz zastępstwa w czasie urlopów.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 4 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie, układanie, wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Sadowa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowanie potraw pod okiem szefa kuchni.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
Praca w kuchni w restauracji. Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk - 2017-02-09 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków-śniadania, obiady, kolacje, utrzymywanie czystości na kuchni, zarządzanie pracą zespołu
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-08 - Mielno (zachodniopomorskie)
kuchnia ciepła, kuchnia zimna, przygotowywanie posiłków
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-26 - Zblewo (pomorskie)
jw.
VIVANDIER ŁUCJA KELUS - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw tureckich, nadzór nad jakością zamawianej żywniości, nadzorowanie świeżości składników spożywczych, wymahane min. 3 miesiące doświadczenia
FHU Małgorzata Kurt, Mehmet Kurt - 2017-06-23 - Wolsztyn (wielkopolskie)
wynikający ze stanowiska pracy
MAŁA GASTRONOMIA ROŻEN SKLEP "SOPLICA" - 2017-06-19 - Tarnów Jezierny (lubuskie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; doświadczenie zawodowe lub osoba do przyuczenia zawodu podczas zatrudnienia; samodzielność; zaangażowanie; wyrabianie ciasta i wypiekanie pieczywa; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2016-12-02 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie posiłków wg standardów obowiązujących w firmieumowa zlecenie/umowa o pracę
Tekla Bar & Restauracja Jarosław Stochmal - 2016-10-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- przyjmowanie produktów z magazynu żywnościowego,- przygotowywanie posiłków wg jadłospisu- dbałość o stanowisko pracy
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 5286 - 2016-06-13 - Czerwieńsk (lubuskie)