KUCHARZ Węgorzewo oferta pracy KARCZMA Halina Grąziewicz Węgorzewo
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2016-04-13
Lokalizacja: Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: KARCZMA Halina Grąziewicz Węgorzewo
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 10, 11-600 Węgorzewo, powiat: węgorzewski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Węgorzewo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: węgorzewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Węgorzewo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Nazwa pracodawcy: KARCZMA Halina Grąziewicz Węgorzewo
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Węgorzewie
Adres pracodawcy:
Zamkowa 10, 11-600 Węgorzewo, powiat: węgorzewski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: węgorzewski
Gmina pracodawcy: Węgorzewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Węgorzewo
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Węgorzewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.04.2016
Data dodania oferty pracy: 12.04.2016
Oferta pracy ważna do: 12.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Frezowanie elementów form wtryskowych zgodnie z rysunkiem technicznym
SATEL SP. Z O.O. - 2017-08-31 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-04-06 - Łeba (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
praca na kuchni
Gastronomia Teresa Grzywa - 2017-02-17 - Bestwinka (śląskie)
przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Biłgoraj (lubelskie)
przygotowanie stali zbrojeniowej oraz montaż samodzielnie wykonanych szalunków do betonowania. Wykonanie zbrojenia w oparciu o rysunek techniczny i konstrukcyjny. Montaż zbrojenia w konstrukcjach budynków. Przygotowanie mieszanek betonowych.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, w tym zup, mięs.
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2016-07-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi procedurami i zasadami.Dbałość o jakość przyrządzonych potraw oraz ich estetykę podania
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Legnica (dolnośląskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Osoby zaintersowane prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-06 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Świętochłowice (śląskie)
przyrządzanie potraw według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
KANG KAI SP. Z O.O. - 2018-08-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo- Usługowa Krzysztof Grabowski - 2016-11-04 - Filipówka (warmińsko-mazurskie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Puławy (lubelskie)
zarządzanie produkcją kebap.tel.621 433 966
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Chmielnik (świętokrzyskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2016-03-29 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PPU "Gal" - 2016-06-02 - Witaszewice (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej według orginalnych receptur
Firma Wielobranżowa "GANGES" Spółka Jawna - 2017-08-18 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie kebabów, sałatek, sosów według tradycyjnych tureckich receptur
ANTALYA DONER KEBAB Salman Buluş - 2017-11-16 - Zamość (lubelskie)
Ścisła współpraca z pozostałym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisów BHP, właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, udział w planowaniu menu i przygotowaniu według niego racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę oferowanych posiłków I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-05-18 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie, gotowanie, wydawanie potraw.
P.H.U. "BARTOSZ" HELENA BARTOSZ - 2018-06-13 - Żagań (lubuskie)
gotowanie, znajomość kuchni ukraińskiej, rosyjskiej i gruzińskiej
Restauracja "KAMIONKI" Mariusz Niziałek - 2016-02-08 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
VAN VO NGOC - 2017-10-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-05-29 - Rzeszów (podkarpackie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów, i wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
Kształtownie korony drzew owocowych, regulacja owocowania, zbiór i sortowanie owoców
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Julianów (mazowieckie)
przygotowywanie dań gorących i przystawek
Małe Atelier Agnieszka Zarzycka - 2016-09-05 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-10-10 - Wrocław (dolnośląskie)