KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Sosnowiec oferta pracy Firma Wielobranżowa "GANGES" Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni orientalnej według orginalnych receptur
Data publikacji: 2017-08-18
Lokalizacja: Sosnowiec (śląskie)
Pracodawca: Firma Wielobranżowa "GANGES" Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Partyzantów 3/5/7, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej według orginalnych receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sosnowiec
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
ukończony kurs gastronomii w Indiach lub w Bangladeszu, 3 lata doświadczenia w restauracjach w Indiach lub w Bangladeszu, znajomośc orginalej kuchni orientalnej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Firma Wielobranżowa "GANGES" Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
Partyzantów 3/5/7, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: I kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sosnowiec
Adres strony pracodawcy: www.bombaj-tandori.pl
Ulica pracodawcy: Partyzantów
Numer budynku pracodawcy: 3/5/7
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.08.2017
Oferta pracy ważna do: 25.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 18.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 18.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
S. C. AGAWA G. KUMOREK A. SMAGA - 2017-04-27 - Tarnów (małopolskie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "ELRO" Elżbieta Pufal - 2016-04-25 - Malbork (pomorskie)
obsługa klientów sklepu spożywczego, sprawdzanie towaru, terminów ważności, obsługa kasy fiskalnej
FHC-2 Sp. z o.o. - 2015-12-08 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
pełnienie obowiązków szefa kuchni w szkole
Szkoła Podstawowa Nr 34 z Oddziałami Integracyjnymi - 2018-03-29 - Gdynia (pomorskie)
Wykonywanie wszelkich robót remontowych wewnętrznych i zewnętrznych (murowanie, tynkowanie, malowanie, kafelkowanie)
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiejI zmiana 11:00-19:00II zmiana 15:00-23:00praca w Restauracji Nowa Tradycja
GK-LIS sp. z o.o. sp. komandytowa - 2016-07-19 - Mielec (podkarpackie)
Czynności związane z przygotowywaniem i wydawaniem potraw oraz innych środków do spożycia w zakładzie żywienia
Dom Pomocy Społecznej w Kozarzach - 2017-06-07 - Kozarze (podlaskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
sprzedaż odzieży na targowisku
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA DOLAR - EWA WOJCIECHOWSKA - 2016-08-05 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni kukraińskiej
HANDEL-MAŁA GASTRONOMIA JERZY KIREJ - 2018-02-06 - Słubice (lubuskie)
lepienie pierogów
AGP Pękala Galiński S.J - 2016-06-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie dań i przystawek rybnych;- czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obsługa kasy fiskalnej.
B.H. Idea Sp z o.o. - 2018-08-24 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowanie posiłków dbanie o stanowisko pracy, kuchnia polska
Zakład Handlowy Mirosław Ślęzak - 2018-03-22 - Garnek (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-05-09 - Siedliska (podkarpackie)
opracowywanie menu kuchni tajskiej, przygotowanie dań kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
F.H.U. "DWA ŚWIATY" BOBA KRZYSZTOF - 2017-06-12 - Góra (śląskie)
Staż dla osób do 30 roku życia realizowany w ramach projektu współfinansowanego z EFS "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (II)" PO WER.Zapoznanie się z asortymentem, pomoc w przygptowywaniu produktów do sprzedaży, pomoc w przyjmowaniu dostaw. Praca na 2 zmiany, I zm. w godz od 8-16, II zm. w godz od 15:23 oraz w soboty.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz pozostałych posiłków zgodnie z aktualnym menu, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Kępno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Zakopane (małopolskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2018-08-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej RUDEK Gabinety Rehabilitacji Medycznej Andrzej Rudek - 2016-06-27 - Rzeszów (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Krosno (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-09-30 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Hotel "Beata***" Beata Lisowska - 2017-02-24 - Złockie (małopolskie)
przygotowywanie bieżącej produkcji posiłków z produktów świeżych. Wydawanie dań zamówionych z karty menu
Michał Cieślak, Robert Szczepankowski S.C. w Białowieży - 2017-10-31 - Białowieża (podlaskie)