KUCHARZ DAŃ MĄCZNYCH Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ DAŃ MĄCZNYCH
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2016-03-17
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
ul. Marymoncka 75A, 01-802 Warszawa+teren całego kraju.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ DAŃ MĄCZNYCH
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.03.2016
Data zakończenia pracy: 27.03.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe. Wymagania: mile widziane doświadczenia w zawodzie. Wymagania: umiejętność przygotowania dań kateringowych, przygotowanie dań na bazie produktów mącznych częste wyjazdy na terenie Polski w związku z działalnością kateringową pracodawcy.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.03.2016
Oferta pracy ważna do: 28.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej oraz potraw na cateringi.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 miesiąc, z możliwością przedłużenia.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:00-14:00. Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt telefoniczny (7:00-17:00) (Tel. 797-023-839) lub e-mail: mcc.katowice (at) eurest.pl
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-23 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących.
CENTRUM INTEGRACJI SPOŁECZNEJ W DĄBROWIE - 2017-04-12 - Lubaczów (podkarpackie)
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej. Praca dwuzmianowa w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy American Trading Company Sp. z o.o we Wrocławiu.
AMERICAN TRADING COMPANY Sp. z o.o. - 2016-08-22 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW/DAŃ WEDŁUG MENU KUCHNI EGZOTYCZNEJ ZASTOSOWANIE METOD, TECHNIK I PRZYPRAW KUCHNI AZJATYCKIEJ.WYMAGANIA:STAŻ PRACY/PRAKTYKA W ZAWODZIECERTYFIKATYWYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE,UMIEJETNOŚC GOTOWANIA-KUCHNIA EGZOTYCZNA,MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚC JEZYKA NIEMIECKIEGO I ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYMWYNAGRODZENIE 2400,00 BRUTTO
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie śniadań, obiadów, kolacji ( ok.35-40 osób ) w pensjonacie "Henczel".
Willa "Henczel" Beata Henczel w Busku-Zdroju - 2018-03-08 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Praca zespołowa wymagająca umiejetności pracy w grupie, zamiłowania do ładu i porządku. Charakter tej pracy wymaga szybkiego tempa pracy, dokładności oraz odporności na wysokie temperatury, dużą wilgotność, pracę w pozycji stojącej w dni robocze, jak i weekendy i święta. Do zadań należy przygotowywanie dań zgodnie z jadłospiosem, rozdzielaie zgodnie z gramaturą, sporządzanie list zapotrzebowań, rozdzielanie prac pomocnikom kuchennym, planowanie menu pod zamówienia, przestrzeganie przepisów technologicznych, sanitarnych i higienicznych.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Pokój (opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Radom (mazowieckie)
Praca na stanowisku kucharz/kucharka, przygotowywanie posiłków.
Restauracja Gryf Stanisław Sypion - 2017-01-20 - Żukowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw
Artmar Pizzeria-Restauracja Artur Garncarek, Mariusz Garncarek S.C. - 2017-05-15 - Chorzów (śląskie)
Wstępna obróbka owoców i warzyw oraz innych surowców. Rozdrabnianie produktów i zimna obróbka. Gotowanie zup, kompotów i ziemniaków. Przyrządzanie potraw mięsnych, półmięsnych, bezmięsnych, rybnych i jaj. Porcjowanie i wydawanie gotowych posiłków zgodnie z planowanym jadłospisem.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Zamość (lubelskie)
Wypiek ciast, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Firma Produkcyjno-Handlowa MALMAR Maria Malinowska - 2017-11-03 - Nysa (opolskie)
w/g stanowiska
BISTRO Grażyna Zegadło - 2018-03-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Zgodnie z programem stażu m.in:- pomoc w przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Żywiec (śląskie)
umiejętność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, znajomość oryginalnych i regionalnych potaw i surowców
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Ozorków (łódzkie)
•przygotowywanie i wydawanie posiłków regeneracyjnych •przygotowanie i wydawanie pozostałych posiłków•przyjmowanie towaru zgodnie z zamówieniem,•dbanie o wysoką jakość i termin ważności, •utrzymanie wysokiego standardu przygotowanych posiłków oraz dbałość o ich jakość i wygląd, •dbanie o czystość w kuchni
Prime Food sp. z o.o. - 2017-05-26 - Przechlewo (pomorskie)
Gotowanie dań, sosów i farszy z menu, rozkładanie dostaw. Dbanie o jakość i bezpieczeństwo żywności na zakładzie, stosowanie fifo, przestrzeganie standardów BHP na obszarze zakładu. Praca w godz. 6:30-15:30. Praca w Restauracji VEGE LIFE ul. Legnicka 58 Wrocław.
JR Company sp. z o.o. - 2016-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
praca zgodnie z zawodem
RESTURACJA "PROWINCJA" S.C. - 2018-04-20 - Plastowo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, dań kuchni lokalnej ukraińskiej, dbanie o dokładny dobór składników, ustalanie karty menu,
DREMAN Sp. z o.o. - 2017-10-18 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw - Karczma JANDURA.Równoważny system czasu pracy w godz. 10-22, peny etat, możliwość nadgodzin.
"AL - TUR" Biuro Turystyczne Aleksander Durtka, Alina Durtka, Janeczko Krzysztof - Spółka Jawna - 2018-02-14 - Trześń (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż
TOM-FOOD TOMASZ GRAŚ - 2016-05-31 - Drezdenko (lubuskie)
Zgodny
P.H.U. "AGAT" CIEŚLEWICZ EWELINA - 2017-01-24 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lata w branży gastronomicznej na stanowisku kucharza. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2017-01-06 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Sushi Bar Kaiseki (Kuchnia Japońska), praca w systemie dwuzmianowym w godz. 11-22 wg grafiku
M 3 s.c. M. Jakubowski M. Pączek M. Klimaszewski - 2018-02-13 - Opole (opolskie)
Kucharz w przedszkolu. Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
GRAŻYNA DEREBECKA, ALEKSANDRA URBAŃSKA S.C. - 2017-07-21 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchni (prosta kuchnia polska), obsługa klienta, prace porządkowe w celu utrzymania czystości w części restauracyjnej i hotelowej
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw wg przepisów w języku wietnamskim,
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-06-05 - Ząbki (mazowieckie)
praca w restauracji z kuchnią włoską
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Kraków (małopolskie)
Pomoc kuchenna
SONIA Sonia Majewska - 2017-04-07 - Gostyń (wielkopolskie)