KUCHARZ Kępno oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych. Wymagane doświadczenie zawodowe.
Data publikacji: 2018-07-02
Lokalizacja: Kępno (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marcinkowskiego 9/C, 63-600 Kępno, powiat: kępiński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych. Wymagane doświadczenie zawodowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kępno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kępiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kępno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.07.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Adres pracodawcy:
Kręta 1, 63-600 Kępno, powiat: kępiński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kępiński
Gmina pracodawcy: Kępno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kępno
Ulica pracodawcy: Kręta
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Przygotowywanie i podawanie napojów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.07.2018
Oferta pracy ważna do: 01.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharzpraca na dwie zmiany: 10.00-17.0017.00-23.00
Drink Bar " Max " Janusz Marud - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowyawnie dań kuchni tajskiej. Umowa o prace na cazs okreslony. Praca na dwie zmiany: 6:00-14:00; 14:00-22:00. Równoważny system czasu pracy. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-12-06 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ ORIENTALNEJ (SUSHI), POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI KULINARNYCH, ZABEZPIECZANIE PRZED ZEPSUCIEM, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW, WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, UTRZYMYWANIE NA BIEŻĄCO CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Mielec (podkarpackie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Gorlice (małopolskie)
Sporządzanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością żywności, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
Folwark Pszczew Łukasz Robak - 2018-06-21 - Pszczew (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, wynagrodzenie 10zł/h brutto
Firma usługowa "Kubuś" Monika Asztemborska - 2016-04-08 - Ustka (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem,godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
F.H.U. WIT Wiesława Skorupka - 2018-03-06 - Pszczyna (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma "Woltom" Tomasz Wołoch, Hotel "Pegaz" - 2017-07-25 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2017-01-05 - Trzebosz (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, KREATYWNOŚĆ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LAT DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00; 05.00-13.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
Jes SC PHU Janina Słupska Edward Słupski - 2017-04-21 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
praca w pizzerii, może być do przyuczenia
Małgorzta Gostyńska "RESTAURACJA OZORKÓW"" - 2018-01-10 - Ozorków (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Kontakt tel. 604 414 095
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2017-01-02 - Chęciny (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków dla uczniów zgodnie z obowiązującymi recepturami
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
sporządzanie posiłków, zabezpieczanie surowców i półproduktów przed zepsuciem; dbanie o czystość w miejscu pracy; praca w godz. 13.00-22.00 zgodnie z grafikiem, także w weekendy; I umowa na okres próbny, następnie na czas nieokreślony
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
praca na stacji paliw w Połupinie
F.P.H. MICHAŁ GRZYBOWSKI - 2016-07-28 - Połupin (lubuskie)
Przygotowywanie potraw z karty , imprez okolicznościowych. Dbanie o czystosć na stanowisku pracy.
PIZZERIA "PALERMO" - 2016-07-08 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie sniadań. Wydawka ciepłych posiłków.
KATARINA-MG Marian Dariusz Gidziński - 2017-06-12 - Pszczółki (pomorskie)
sporządzanie oraz prowadzenie korespondencji biurowej, m.in. sporządzanie różnego rodzaju pism (w tym pism urzędowych w wymaganych językach) z zastosowaniem techniki komputerowej,obsługiwanie programów oraz urządzeń biurowych (faksu, kserokopiarki, skanera itp.)sporządzanie rzeczowego wykazu akt, porządkowanie i przechowywanie akt;organizowanie pracy biurawykonywanie czynności kancelaryjnych, w tym przyjmowanie i znakowanie korespondencji, rozdzielanie pism itp.;przygotowywanie korespondencji do wysłania pocztą tradycyjną i pocztą elektroniczną;udzielanie informacji telefonicznych;
kontakt przez PUP - 2017-12-11 - Otwock (mazowieckie)
wg.zawodu
Szary s.c. Elżbieta Szary, Mirosław Szary - 2016-08-30 - Michałowice (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Ogólne obowiązki:a.Realizacja i przestrzeganie podstawowych obowiązków, uprawnień i odpowiedzialności przypisanych stanowisku, określonych w obowiązującym Regulaminie Pracy, innych wewnętrznych dokumentach regulujących organizację, przebieg oraz bezpieczeństwo wykonywania pracy,b.Realizacja i przestrzeganie podstawowych obowiązków pracownika określonych w art. 100 Kodeksu Pracy,c.Realizacja i przestrzeganie podstawowych obowiązków w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy określonych w art. 211 Kodeksu Pracy oraz szczegółowych obowiązków z zakresu bhp i ppoż. określonych w instrukcjach, zarządzeniach i regulaminach,d.Realizacja i przestrzeganie przepisów z zakresu ochrony przeciwpożarowej oraz ochrony środowiska,
ZPB KACZMAREK S.A. - 2017-09-21 - Wszemirów (dolnośląskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami
ŚLĘŻAŃSKI MŁYN Zagroda Turystyczna - 2015-12-21 - Szczepanów (dolnośląskie)
Organizacja pracy własnej i innych, przestrzeganie właściwego podziału pracy i nadzór nad jej wykonywaniem, przestrzeganie zasad technologi i etyki oraz przepisów BHP, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków, pomysłowość w urozmaicaniu posiłków, właściwe porcjowanie, utrzymywanie czystości w kuchni, współpraca ze specjalistą do spraw żywienia i zaopatrzenia oraz pomocą kuchenną.
Przedszkole Miejskie Nr 1 - 2018-07-10 - Legionowo (mazowieckie)
Wytwarzanie pizzy od podstaw. Miejsce pracy: Wrocław ul. KościuszkiKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Wrocław (dolnośląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Jagłowice (lubuskie)