KUCHARZ Po艂upin oferta pracy F.P.H. MICHA艁 GRZYBOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽350 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca na stacji paliw w Po艂upinie
Data publikacji: 2016-07-28
Lokalizacja: Po艂upin (lubuskie)
Pracodawca: F.P.H. MICHA艁 GRZYBOWSKI
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:WIDOK 1, 66-615 Po艂upin, powiat: kro艣nie艅ski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: praca na stacji paliw w Po艂upinie
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽350 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 10.00-22.00, 2 dni- 2 dni wolne
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Po艂upin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kro艣nie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: D膮bie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽350 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.08.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
OSOBY Z DOSWIADCZENIEM W ZAWODZIE KUCHARZ, LUB PO SZKOLE GASTRONOMICZNEJ
Nazwa pracodawcy: F.P.H. MICHA艁 GRZYBOWSKI
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kro艣nie Odrza艅skim
Adres pracodawcy:
Pozna艅ska 19E/7, 66-600 Krosno Odrza艅skie, powiat: kro艣nie艅ski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: kro艣nie艅ski
Gmina pracodawcy: Krosno Odrza艅skie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Krosno Odrza艅skie
Ulica pracodawcy: Pozna艅ska
Numer budynku pracodawcy: 19E
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kro艣nie Odrza艅skim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.07.2016
Oferta pracy wa偶na do: 27.08.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.07.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw z karty da艅. Praca w restauracji Sobie Pan.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Violetta Muszy艅ska - 2018-04-09 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w domowych
Prywatny Zak艂ad Piel臋gnacyjno- Opieku艅czy - 2017-12-19 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w w/g ustalonej receptury, estetyka da艅, przestrzeganie zasad higieny i porzadku na kuchni.Wymagane wykszta艂cenie kierunkowe zawodowe, min. 1 rok doswiadczenia zawodowego. Wynagrodzenie miesieczne 3205z艂.
Sady Operator Sp. z o.o. - 2018-02-13 - Stare Sady (warmi艅sko-mazurskie)
DOSTARCZANIE PRZESY艁EK NA TERENIE NIEMIEC (OKOLICE HANOWERU)
"CISZEK" CISZEK KRZYSZTOF - 2016-12-20 - D臋bica (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 z艂 brutto do uzgodnienia, wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 po godz. 10.00
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2017-01-04 - S艂upsk (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie kebabu w oparciu o receptur臋 indyjsk膮.Rozk艂ad czasu pracy: 10-18 do uzgodnienia.
BD POLSKA Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wykszta艂cenie zawodowe-kucharz, do艣wiadczenie w zawodzie min. 5 lat
Centrum Us艂ug Cateringowych DARIA KRYSZTOFIAK - G艁ODAS - 2016-07-18 - Krotoszyn (wielkopolskie)
rozwo偶enie towaru z bran偶y mi臋snej
Zak艂ad Masarski Micha艂 Kreczkowski - 2017-09-22 - Mi艂akowo (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska
Przedsi臋biorstwo Gastronomiczno-Handlowe "Lech-Pol" Teresa Dydyna - 2016-03-30 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wsp贸艂praca z kelnerami , znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Legionowo (mazowieckie)
Przewo偶enie os贸b i towar贸w, dyspozycyjno艣膰 w dni wolne od pracy, wykonywanie innych zada艅 zleconych przez dyrektora szko艂y
SZKO艁A PODSTAWOWA W WOJBORZU - 2018-06-12 - Wojb贸rz (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska ( praca w Brzegu Dolnym - kontakt z pracodawc膮 tel: 514085575 )
INVICTI Sp. z o.o - 2018-02-26 - Brzeg Dolny (dolno艣l膮skie)
Do zada艅 na stanowisku Kucharz b臋dzie nale偶a艂o: 鈥rzygotowanie da艅 - produkt贸w o najwy偶szej jako艣ci i walorach smakowych celem pozyskania jak najwi臋kszej sprzeda偶y i sta艂ych klient贸w,鈥dzia艂 w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez,鈥ba艂o艣膰 o posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia: porcje posi艂k贸w, jako艣膰, smak, estetyka wydawanych posi艂k贸w, 鈥obieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazyn贸w w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮,鈥apewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug,鈥bs艂uga klienta zgodnie z wysokimi standardami,鈥trzymanie porz膮dku w miejscu pracy,鈥ba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t kuchenny,鈥ealizacja wszystkich wska藕nik贸w, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wynik贸w w zakresie audyt贸w.
Hotele Diament S.A. - 2017-07-31 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, st贸艂 szewdzki.
PPHU "Birmex" Wroc艂aw -"Laguna" O艣rodek Wczasowy - 2018-03-17 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, napoj贸w, ciast i deser贸w. Przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy. Przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) i Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP).
PPHU Hortulus Iwona Bigo艅ska - 2018-03-19 - Dobrzyca (zachodniopomorskie)
Tworzenie propozycji menu. Sporz膮dzanie zam贸wie艅. Sporz膮dzanie i serwis potraw. Kontola zasob贸w magazynowych. Dbanie o organizacj臋 i porz膮dek w miejscu 艣wiadczenia us艂ug.
Agencja Rozwoju i Promocji ZAMEK Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2017-09-05 - Gostynin (mazowieckie)
realizowanie zada艅 w zakresie sprzeda偶y, dbanie o stanowisko pracy, prezentowanie towaru obs艂uga i sprzeda偶 dla klient贸w chi艅skoj臋zycznych, przygotowanie produkt贸w do sprzeda偶y
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
jw
Muratori Bis Sp. z o. o. - 2017-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
ROYAL-BALTIC M.W. BURZY艃SCY - 2018-02-20 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PPU "Gal" - 2016-02-19 - Witaszewice (艂贸dzkie)
prace budowlane
PROREM ENGINEERING Sp. z o.o. - 2017-06-13 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2017-10-09 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w 艣niadania-obiady
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2017-01-13 - W艂adys艂awowo (pomorskie)
przygotowywanie produkt贸w zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwy偶sz膮 jako艣膰, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, wsp贸艂praca w zespole i wsparcie w realizacji cel贸w restauracji
PRZEMYS艁AW BANDURA BMD - 2017-08-29 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)