KUCHARZ Chęciny oferta pracy Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Kontakt tel. 604 414 095
Data publikacji: 2017-01-02
Lokalizacja: Chęciny (świętokrzyskie)
Pracodawca: Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Branickiego 32, 26-060 Chęciny, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Kontakt tel. 604 414 095
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chęciny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chęciny
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.01.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe 1 rok
Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Północ 127, 26-060 Chęciny, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: kielecki
Gmina pracodawcy: Chęciny
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chęciny
Ulica pracodawcy: Północ
Numer budynku pracodawcy: 127
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż hurtowa wyrobów chemicznych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.01.2017
Oferta pracy ważna do: 31.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań według receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, hindi/bengalski do kontaktów z pracownikami, praca 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Piastów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw (prace pomocnicze w kuchni)
Zajazd "RYŚ" Anna Gosk - 2018-05-09 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Spała (łódzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 22.00
Zakład Gastronomiczny Tawerna Adamek Andrzej Jakuczun - 2017-04-24 - Słupsk (pomorskie)
-
Restauracja PROWENT Sp. z o. o. - 2015-12-30 - Świętochłowice (śląskie)
- przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażanych,- prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych,- kontrola temperatury surowców, dodatków.Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00. Okres próbny 3 miesiące, następnie na czas określony
MIRKO Spółka z o.o. - 2017-03-27 - Głobino (pomorskie)
przechowywanie surowców i pólproduktów, przechowywanie dań, obróbka artykułów spożywczych
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Rąbień AB (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków,organizacja pracy kuchni,zlecanie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Istebna (śląskie)
obsługa klienta, przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
wykształcenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane doświadczenie i dobre umiejętności chęci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 zł brutto + premia (uzależniona od umiejętności)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2018-03-14 - Antonin (wielkopolskie)
Przygotowanie całodziennych posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej w Bochni - 2017-10-13 - Bochnia (małopolskie)
Wymagania: wykształcenie i doświadczenie bez znaczenia, prawo jazdy kat B.
PEAMCO Materiały Budowlane s.c. - K.J.Rosińscy - 2018-03-15 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Obróbka metalu, cięcie i szlifowanie rur
''SPAWOSTAL'' STEPHAN WŁODZIMIERZ - 2017-08-31 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Kucharz- wymagania: wykształcenie średnie, zawodowe gastronomiczne, udokumentowane roczne doświadczenie, badania sanepid, praca w przedszkolu. Sporządzanie posiłków z wymogami racjonalnego żywienia, porcjowanie posiłków, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Nowy Sącz (małopolskie)
praca przy układaniu zewnętrznych sieci i instalacji wodno-kanalizacyjnych
Przedsiębiorstwo Budownictwa Inżynieryjnego Sp. z o.o. - 2017-04-04 - Suwałki (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Czekaj (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej
KING 72 SP. Z O.O. ŻARY - 2016-06-16 - Żary (lubuskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych w Nowym Mieście Lubawskim
KMORDER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-06 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka mięsa, prawidłowe przechowywanie art. spozywczych i produktów kulinarnych, znajomośc receptur i przepisów kulinarnych. Poczucie estetyki, podzielność uwagi, znajomość podstawowych zasad BHP oraz zagadnień higieniczno-sanitarnych.
Jan Chmielarz Firma Rekreacyjno - Rozrywkowa " DONER-HOP" - 2016-12-14 - Konradów (śląskie)
Kucharz, praca w Karczmie Polskiej, ul. Partyzantów 2, 39-300 MielecDwie zmiany:I zmiana 9.00-17.00II zmiana 14.00-22.00
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-06-08 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie posiłków, potraw, zamawianie półproduktów u dostawców
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, bogata wyobraźnia, pomysłowość, układnaie menu, przygotowanie imprez okolicznościowych i obsługa indywidualnych klientów.
KASSANDRA - Restauracja-Hotel Jakubowscy - 2016-09-21 - Węgierki (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Słupsk (pomorskie)
obsługa załadunków i rozładunków samochodów ciężarowych przy użyciu wózka widłowego
AMINEX SP Z. O.O. - 2017-04-26 - Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)
- przygotowywanie i wydawanie śniadań w pensjonacie, - sprzątanie kuchni,- mycie naczyń, - pomoc w obsłudze imprez
KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-30 - Bolesławów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Mława (mazowieckie)
kucharz
WYŻSZA SZKOŁA HOTELARSTWA I GASTRONOMII - 2016-03-18 - Poznań (wielkopolskie)