KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ- PIAST脫W Piast贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ- PIAST脫W
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 wed艂ug receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, hindi/bengalski do kontakt贸w z pracownikami, praca 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
Data publikacji: 2016-11-07
Lokalizacja: Piast贸w (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Piast贸w, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie da艅 wed艂ug receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, hindi/bengalski do kontakt贸w z pracownikami, praca 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ- PIAST脫W
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Piast贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pruszkowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.11.2016
Data zako艅czenia pracy: 21.11.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne, minimum 3 lata do艣wiadczenia w pracy na wnioskowanym stanowisku, umiej臋tno艣膰 filetowania mi臋sa, luzowania oraz obr贸bki termicznej, dobra znajomo艣膰 j臋zyka bengalskiego w celu kontaktu z pracownikami.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Drzyma艂y 30, 05-800 Pruszk贸w, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Pruszk贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pruszk贸w
Ulica pracodawcy: Drzyma艂y
Numer budynku pracodawcy: 30
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Kebab
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.11.2016
Oferta pracy wa偶na do: 21.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.11.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pomoc w opiece nad dzie膰mi i w pracach gospodarskich. Przygotowywanie posi艂k贸w. Czynno艣ci porz膮dkowe.
Europejska Fundacja na Rzecz Os贸b Potrzebuj膮cych Plac贸wka Opieku艅czo-Wychowawcza typu Rodzinnego "NASZ NOWY DOM" - 2018-08-24 - Strza艂ki (mazowieckie)
PLANOWANIE POSI艁K脫W Z INTENDENTEM, PRZYGOTOWYWANIE, GOTOWANIE POSI艁K脫W, PRZESTRZEGANIE RECEPTUR, TECHNOLOGII, ESTETYKI ORAZ PRZEPIS脫W HIGIENICZO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP I P.PO呕WYMAGANIA: 艢REDNIE ZAWODOWE LUB ZASADNICZE ZAWODOWE UMO呕LIWIAJ膭CE WYKONYWANIE ZAWODU, UMIEJ臉TNO艢CI GASTRONOMICZNE, PRACA W ZESPOLEUPRAWNIENIA: KUCHARZ - MISTRZ W ZAWODZIECO NAJMNIEJ 2 LETNI STA呕 PRACY W KUCHNIWYNAGRODZENIE 2300,00 z艂. + DODATEK STA呕OWYCV NA ADRES E-MAILPRACA W PRZEDSZKOLU PUBLICZNYM NR 66
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 66 - 2018-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wyksz. zawodowe gastronomiczne lub osoba z do艣wiadczeniem w gastronomii, osoba zarejestrowana w PUP przed 07.,11.2016, profil II, spe艂niaj膮ca warunek art. 49 (2-6)
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Warszawa (mazowieckie)
obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przyrz膮dzanie da艅, dbanie o higien臋 w miejscu pracy, organizacja stanowiska pracy, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, sporz膮dzanie i przyjmowanie zam贸wie艅 towaru
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Miejska G贸rka (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DA艃 ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI STANDARDAMI, POMOC W ORGANIZACJI PRACY W KUCHNI.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Praca na stanowisku kucharz przetw贸rstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezp艂atny dow贸z do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, L臋borka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwie艅skich B艂ot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowo艣ci zgodnych z tras膮 dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-03-02 - Kartoszyno (pomorskie)
Praca wkuchni , samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe. Umowa zlecenie 120 godzin w miesi膮cu. Praca r贸wnie偶 w wolne dni.
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
1. Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP I P.PO呕.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP I P.PO呕.3. Instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie 艣rodkami myj膮cymi przy u偶yciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie r臋czne talerzy, sztu膰c贸w, sosjerek, zmywanie narz臋dzi kuchennych: chochle, no偶e, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczy艅: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w nale偶ytej czysto艣ci. Mycie pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na cz臋艣ci artyku艂贸w spo偶ywczych: warzywa, mi臋sa, sery, sosy, sma偶enie na urz膮dzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produkt贸w, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sa艂atek, panierowanie, obsma偶anie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mi臋s.9. Przechowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w: sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urz膮dze艅 ch艂odniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sul臋czyno (pomorskie)
sporz膮dzanie da艅 zgodnie ze standardami Restauracji (przekazywane podczas przyjmowania do pracy), zarz膮dzanie osobami na stanowisku pomocy kuchennych. Praca w godz. 13-21. Kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 13-19.
Restauracja Anna De Croy Jaros艂aw Domaradzki - 2016-08-12 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowanie potrawpolskich i ukrai艅skich. restauracji
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE ROBERT KOWAL - 2017-01-05 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
DINER Bogus艂aw Zaremba - 2016-05-04 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrz膮szcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, rozdzielanie prac pomocnikom pracyj膮cym w kuchni,ustalaestetycznych sposob贸w podawania potraw,nadzorowanie swie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, wsp贸艂praca z szefem kuchni.
PPHU "FORMA" Przemys艂aw Kleszcz - Le艣na - 2018-02-14 - Le艣na (dolno艣l膮skie)
samodzielne prowadzenie kuchni typu domowa; menu dla du偶ej restauracji w tym na imprezy masowe okoliczno艣ciowe;
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
Stolarz szalunkowy. Praca na podstawie umowy zlecenia przez pierwszy miesi膮c, nast臋pnie umowa o prac臋 na czas okre艣lony.
SKOBIERSKI STROPY SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-01-19 - Trzebie艅 (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w i obs艂uga go艣ci
Przedsi臋biorstwo ZEMAR Marek Hornowski Radzy艅 Podl. - 2016-03-18 - Domaszewnica (lubelskie)
praca w dziale finansowo-ksi臋gowym
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Komorowo (mazowieckie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w : 艣niadania, obiady, kolacje dla wychowank贸w
Plac贸wka Opieku艅czo - Wychowawcza "Jaworowy Start" - 2016-11-14 - Jawor (dolno艣l膮skie)
recepcjonista
INDIGO SYSTEM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-19 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Dow贸z betonu do klient贸w.
ZAMBET ODRZYKO艃 SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-22 - Odrzyko艅 (podkarpackie)
Prowadzenie gastronomii orientalnej kuchni indyjskiej, prowadzenie lokalu, przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie zam贸wie艅 towar贸w spo偶ywczych.
Ravinder Kumar - 2016-02-08 - Namys艂贸w (opolskie)
鈥bieranie meldunk贸w z punkt贸w zimowego utrzymania dr贸g i przekazywanie ich do GDDKiA,鈥oordynowanie pracami podleg艂ych mu punkt贸w zimowego utrzymania dr贸g,鈥ysponowanie dodatkowym sprz臋tem na poszczeg贸lne odcinki dr贸g,鈥bieranie informacji o warunkach atmosferycznych i warunkach jakie panuj膮 na drogach.
Zak艂ad Bezpiecze艅stwa Ruchu Drogowego ZABERD S.A. - 2017-12-20 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
Przygotowanie i serwowanie potraw tureckich, obs艂uga klienta, sk艂adanie zam贸wie艅 towaru w j臋zyku tureckim
DONER KEBAP "SIDE-ALANYA" OMER DEMIR - 2016-01-20 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, organizowanie pracy w kuchni.Praca na p贸艂 etatu przez pierwszy miesi膮c pracy, nast臋pnie zatrudnienie na pe艂ny etat.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Praca w zawodzie kucharza w restauracji a-la carte.Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju posi艂k贸w, w tym przystawek, da艅 g艂贸wnych, sa艂atek, zup, deser贸w.
Gastst盲tte Niemtscher M眉hle Rosemarie Dobra - 2018-02-09 - Niemcy (Niemcy)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Zgierz (艂贸dzkie)
Sta偶 dla osoby bezrobotnej pow. 30 roku 偶ycia zarejestr. w tut. Urz臋dzie posiad. II profil pomocy i spelniaj膮cej kryteria na sta偶 w ramach Dzia艂ania 7.2 RPO.Praca od poniedzia艂ku do soboty w systemie dwuzmianowym w godz. od 6:00 do 14:00 i od 14:00 do 22:00.1.Przeszkolenie w zakresie BHP i ppo偶.2.Zapoznanie si臋 z obowi膮zkami i uprawnieniami sta偶ysty.3.Zapoznanie si臋 ze struktur膮 organizacyjn膮 i regulaminem pracy.4.Nauka rozmieszczania towar贸w w sklepie i dob贸r asortymentu na p贸艂kach.5.Nauka obs艂ugi kasy fiskalnej, w tym sprzeda偶 za got贸wk臋 z udzia艂em kasy fiskalnej.6.Nauka sporz膮dzania raport贸w dekadowych.7.Nauka sporz膮dzania raport贸w kasowych.8.Przyjmowanie towar贸w do sprzeda偶y ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem ich ilo艣ci i jako艣ci.9.Cenowanie towar贸w wystawionych do sprzeda偶y.
kontakt przez PUP - 2018-02-18 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
przygotowanie da艅 w przydzielonej swkcji, dbanie o gospodark臋 magazynow膮 dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy15 z艂 brutto/godzinaPraca w godzinach: do ustalenia z pracodawc膮 wykonywanie zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2017-05-24 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Sporzadzanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i obowi膮zuj膮cymi zasadami technologii 偶ywienia. Przygotowywanie mieszanek niemowl臋cych, zleconych diet uczniowskich i pozosta艂ych posi艂k贸w.Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. ParkowaPraca w godzinach 7-19Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: osobisty od poniedzia艂u do pi膮tku w godzinach 7:30-14:30, Sala G
ZESP脫艁 PLAC脫WEK OPIEKU艃CZO-WYCHOWAWCZYCH DZIECI臉CY DOM - 2017-07-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)