KUCHARZ-REFUNDACJA KOSZTÓW WYPOSAŻENIA LUB DOPOSAŻENIA STANOWISKA Polkowice oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ-REFUNDACJA KOSZTÓW WYPOSAŻENIA LUB DOPOSAŻENIA STANOWISKA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI STANDARDAMI, POMOC W ORGANIZACJI PRACY W KUCHNI.
Data publikacji: 2018-07-10
Lokalizacja: Polkowice (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Polkowice, powiat: polkowicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI STANDARDAMI, POMOC W ORGANIZACJI PRACY W KUCHNI.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ-REFUNDACJA KOSZTÓW WYPOSAŻENIA LUB DOPOSAŻENIA STANOWISKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Polkowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: polkowicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie w gastronomii
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Polkowicach
Adres pracodawcy:
Legnicka 15, 59-100 Polkowice, powiat: polkowicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: polkowicki
Gmina pracodawcy: Polkowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Polkowice
Ulica pracodawcy: Legnicka
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Polkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.07.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Karsk (zachodniopomorskie)
Brak danych
Grupa Producentów Rolnych KŁOS - 2016-06-14 - Cewice (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej, obróbka mięs, przygotowanie sałatek, sosów,garmażu.Przygotowywanie imprez okolicznościowych-catering.
SERWIS SMAKU S.C. - 2017-09-27 - Gdynia (pomorskie)
kucharz kuchni indyjskiej
SING SP Z O.O - 2016-06-15 - Poznań (wielkopolskie)
Oobróbka wstępna warzyw i ziemniaków, zmywanie naczyń kuchennych i stołowych , sprzątanie pomieszczeń produkcyjnych i kuchennych, przygotowywanie posiłków i wydawanie ich na stołówkę.
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Krasnystaw (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
LOKAL GASTRONOMICZNY "HONOTU" DARIUSZ JÓZEFCZYK W ŁAŃCUCIE - 2016-10-24 - Łańcut (podkarpackie)
Wydawanie i podawanie zamówionych potraw i produktów, dbanie o czystość na sali konsumpcyjnej.Kontakt z pracodawcą osobisty.
ETAT HR SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-02-26 - Rybnik (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z wcześniej ustalonym menu, gotowanie, pieczenie, smażenie.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wykształcenie minimum zawodowe.
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie oraz wydawanie wyrobów kulinarnych w placówce gastronomicznej. Zatrudnienie od 02.05.2018r. Praca na dwie zmiany w zakresie godzin 12.00-24.00
PRESTIGE-ART MARIUSZ SZULC - 2018-04-19 - Piła (wielkopolskie)
- obsługa klienta,- uporządkowanie miejsca pracy,- obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego-sporządzanie i wydawanie posiłków
Hilińska Zenona - 2016-02-10 - Zgierz (łódzkie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2016-04-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw arabskich, obsługa klienta, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Kraszewo (mazowieckie)
W ZAWODZIE. STAŻ NIE JEST WYMAGANY
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2017-09-07 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 5-13, 11-22 w Kołobrzegu, również w weekendy.
HNS 16 Sp. z o.o. (Hotel New Skanpol) - 2017-01-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Olszowiec (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłkówMiejsce wykonywania pracy: Bar Familijny,ul. Herdera 26 w Olsztynie
MARDOM S.C. Marcin Prusinowski, Justyna Kraczkowska - 2016-10-10 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotywanie posiłków/kebab ,inne dania kcuhni arabskiej
ABLA COMPANY FOUAD ABLA - 2015-11-10 - Przasnysz (mazowieckie)
Gotowanie dań, sosów i farszy z menu,przygotowywanie dań typu placki ziemniaczane, gołąbki, zapiekanki, robienie surówek - kuchnia wegetariańska
JR Company sp. z o.o. - 2016-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
pomocnik stolarza
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Maków Podhalański (małopolskie)
Wykonywanie potraw chińskich.
"BEN-POL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-05 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
koordynowanie zadań, praca na głównej kuchni
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-06-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-07-14 - Gliwice (śląskie)
obsługiwanie i nadzorowanie urządzeń do uboju drobiu,obróbki poubojowej,obsługa i prace na linii rozbiorowej,prace pomocnicze
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Łazisko (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Ustrzyki Górne (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków (gotowanie, pieczenie, smażenie).Obsługa urządzeń kuchennych.Obługa urządzeń i zmywalni.
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Gorzewo (mazowieckie)
Obsługa sekretariatu szkoły, praca w godzinach 7-15
ZESPÓŁ SZKÓŁ "SILESIA" - 2016-03-02 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
GK-LIS sp. z o.o. sp. k. - 2017-08-14 - Mielec (podkarpackie)
-Wykonywanie opisów technologicznych,-Doradztwo technologiczne,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt osobisty w siedzibie firmy, Tczew, ul. Piaskowa 3 lub kontakt tel. 58 530-09-32.
KANWAS SP. Z O.O. - 2017-01-02 - Tczew (pomorskie)