KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ (J. UKRAI艃SKI, J. ROSYJSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ (J. UKRAI艃SKI, J. ROSYJSKI)
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-04-12
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ (J. UKRAI艃SKI, J. ROSYJSKI)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.04.2016
Data zako艅czenia pracy: 13.10.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, techniczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: rosyjski, w mowie - s艂aby, w pi艣mie - bieg艂y
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: ukrai艅ski, w mowie - s艂aby, w pi艣mie - bieg艂y
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie 艣rednie techniczne-kucharz kuchni ukrai艅skiej, rosyjskiej; umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni ukrai艅skiej i cateringu; zdolno艣ci organizacyjne i przyw贸dcze; 3 lata do艣wiadczenia; znajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego oraz rosyjskiego w mowie-komunikatywna i w pi艣mie-bieg艂a. Obowi膮zki: magazynowanie 偶ywno艣ci; organizacja zaopatrzenia kuchni szkolenia nowych pracownik贸w; przygotowywanie tradycyjnych ukrai艅skich potraw na imprezy okoliczno艣ciowe; uk艂adanie karty da艅. Etat. Praca w godz: 10-18.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 18.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kompleksowa obsluga klienta tj. strzy偶enie, farbowanie, uk艂adanie itp.Pocz膮tkowo zatrudnienie na 1/2 etatu. Docelowo pe艂en etat. Praca w godz. 8:00-14:00; 14:00-18:00
Salon Fryzjerski "Agnieszka"Agnieszka Chalbert - 2016-06-13 - Nowa S贸l (lubuskie)
Przygotowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w, sporz膮dzanie da艅 kuchni tajskiej.Umiej臋tno艣膰 stosowania przypraw i sk艂adnik贸w kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
szycie odzie偶y, mundur贸w, odzie偶y ochronnej
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE BRANTA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-03 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie obowi膮zk贸w na st. kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Legnica (dolno艣l膮skie)
-
DABROV P.H. KAZIMIERZ D膭BROWSKI - 2018-03-15 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (kebab)
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Przemy艣l (podkarpackie)
Praca kucharza dania proste domowe, przyjmowanie zam贸wie艅(okienko), sprz膮tanie pokoi, dbanie o porz膮dek na sali restauracyjnej
Bac贸wka na Obidzy Ewa Polakiewicz - 2018-04-25 - Piwniczna-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z pobranych z magazynu produkt贸w, porcjowanie produkt贸w spo偶ywczych, w艂a艣ciwa organizacja pracy pracownik贸w na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W NOWEJ D臉BIE - 2018-04-26 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
Prace ogrodnicze. Kontakt z pracodawc膮: REKRUTACJA (at) ABC-SERVICE.PL lub 713544354 w godz.: 08:00-14:00, nr wewn. tel 28.
ABC-Service Sp. z o.o. - 2016-03-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni przedszkolnej ,przygotowanie posi艂k贸w,zmywanie naczy艅, wykonanie prac porz膮dkowych
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - 艁askarzew (mazowieckie)
Przygotowywanie posilk贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Malbork (pomorskie)
fachowe i zgodne z receptur膮 oraz zasadami technologii przygotowanie i przyprawienie potraw; w艂a艣ciwe i zgodne z zasadami higieny porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w w艂a艣ciwe przygotowanie oraz wykonanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej przyrz膮dzanych potraw; w艂a艣ciwa obs艂uga sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni; utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy
Jednostka Wojskowa 1156/ Jednostka Wojskowa 2823 / 31 BAZA LOTNICTWA TAKTYCZNEGO W POZNANIU-KRZESINACH - 2017-01-12 - Pozna艅 (wielkopolskie)
obs艂uga koparko - 艂adowarki
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - 艁uk贸w (lubelskie)
przygotowanie produkt贸w do sporz膮dzania posi艂k贸w, nauka gotowania, sprz膮tanie, wydawanie posi艂k贸w, zmywanie, obs艂uga klient贸w i kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - 呕ory (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Firma "Woltom" Tomasz Wo艂och, Hotel "Pegaz" - 2016-04-11 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, przygotowanie cateringu, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣cipraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca wed艂ug grafiku w przedziale godzinowym 7:00-19:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Obr贸bka produkt贸w i przygotowanie posi艂k贸w (pe艂ne obowi膮zki).
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - S臋p贸lno Kraje艅skie (kujawsko-pomorskie)
SPORZADZANIE DA艃 Z KARTY MENU DLA KLIENT脫W OBCOJ臉ZYCZNYCH W TYM KLIENT脫W Z UKRAINY, PRZYGOTOWANIE MENU UKRAI艃SKIEGO NA PODSTAWIE STRON INTERNETOWYCH
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZ臉SACZ - 2017-11-02 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie sur贸wek, kebab贸w, potraw kuchni pakista艅skiej, dbanie o czysto艣膰.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty 偶ywno艣ciowe, odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej pod nadzorem hinduskiego szefa kuchni, sk艂adanie zam贸wie艅 na produkty u hinduskich dostawc贸w, samodzielne przygotowywanie potraw kuchni indyjskiejwyszukiwanie
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Jab艂onowo (mazowieckie)
OBS艁UGA KLIENTA, SPRZEDA呕 CIAST, WYR. CUKIERNICZYCH, PRZYGOTOWYWANIE DESER脫W, KAW, HERBATY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, KOMUNKATYWNO艢膯, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Organizacja dnia pracy. Przygotowanie urz膮dze艅. Sporz膮dzanie potraw (sa艂atki, burgery, frytki). Wykonywanie obr贸bki r臋cznej. Utrzymywanie porz膮dku.
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, opracowywanie karty da艅, ozdabianie potraw, dobieranie gramatur sk艂adnik贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Obr贸bka jelit naturalnych po obr贸bce trzody chlewnej.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Kutno (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych.
Krakowska Fundacja Centrum, Informacji, Spotka艅, Dialogu, Wychowania i Modlitwy w O艣wi臋cimiu - 2018-05-17 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Przygotowanie stanowiska pracy. Obieranie, mycie i rozdrabianie jarzyn do zup. Poznanie receptur farszy do pierog贸w. Robienie ciasta pierogowego i nale艣nikowego. Wykonywanie pierog贸w. Mycie narz臋dzi i garnk贸w po sko艅czeniu produkcji. Nauka porcjowania zup i innych potraw. Planowanie zapotrzebowania towar贸w na nast臋pny dzie艅 roboczy. Mycie termos贸w z cateringu.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla 偶ywienia zbiorowego, utrzymywanie stanowiska pracy w czysto艣ci, sprawdzanie wa偶no艣ci produkt贸w
US艁UGI TURYSTYCZNE "MIESZKO" S.C. - 2016-05-24 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji.
Kontrahent Urz臋du Pracy - 2016-09-28 - Rotmanka (pomorskie)
do uzgodnienia
BAR-RESTAURACJA "KRYJ脫WKA" TERESA DZIEDZIC - 2016-10-07 - Rzesz贸w (podkarpackie)
jw.
M.K.PL Spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia - 2018-02-05 - Warszawa (mazowieckie)