KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca na kuchni
Data publikacji: 2017-01-30
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca na kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.01.2017
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0:
średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Al. 3 Maja 36, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, orzeczenie o st. niepełnosprawnosci
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Ulica pracodawcy: Al. 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 36
Profil działalności pracodawcy: Restauracja McDonald's
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.01.2017
Oferta pracy ważna do: 28.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
rodzajOferty_1: DLA_ZAREJESTROWANYCH
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-03-13 - Tczew (pomorskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Praca polegająca na przygotowywaniu dań obiadowych.
"GASTRO EWEL" Ewelina Śliwka - 2016-03-24 - Sosnowiec (śląskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
GOSPODA U WIEDŹMY Bohaczyk Włodzimierz - 2016-05-12 - Lipiny (podkarpackie)
Rozładunek i załadunek towarów, przyjmowanie dostaw, wydawanie towaru klientowi, obsługa programu komputerowego.
ROBOD S.A. - 2017-07-17 - Gdańsk (pomorskie)
prace pomocnicze ( wykończeniowe) przy wykonywaniu pokryc dachowych, obróbka blacharska pokryć dahowych, wykonywanie dociepleń.
kontakt przez PUP - 2019-09-06 - Wojcieszyce (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków wg ustalonego menu (wieloporcjowe). Praca w godz. 6-14.00 i 9.30-17.30 w Bielsku-Białej wg ustalonych grafików.
PPHU "POD GWIAZDĄ" S.C.BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA - 2016-01-28 - Bielsko-Biała (śląskie)
gotowanie - kuchnia polska, przygotowywanie pizzy
Andrzej Szostak FHU AS - 2017-02-10 - Bochnia (małopolskie)
Kucharz
LS PROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-09 - Torzym (lubuskie)
Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię. pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu dań, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw, owoców na późniejsze potrawy, dbałość o utrzymanie porządku, o czystość w pomieszceniach kuchennych, pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom.
Centrum Handlowe "PANORAMA" M. Grzybowska w Ciechanowie - 2017-11-24 - Ciechanów (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne, spec. kucharz, kelner; mile widziana znajomość jęz. niemieckiego, angielskiego; dwie zmiany; miejsce pracy: Pyskowice;
Restauracja HOME LAKE Cieśluk Małgorzata - 2019-03-19 - Pyskowice (śląskie)
•Ewidencja rozpraw przed wojewódzkimi sądami administracyjnymi i Naczelnym Sądem Administracyjnym;•Analiza akt spraw i pomoc w redagowaniu odpowiedzi na skargi do wojewódzkich sądów administracyjnych;•Możliwość udziału w rozprawach przed wojewódzkimi sądami administracyjnymi i Naczelnym Sądem Administracyjnym;•Bieżące wsparcie w zadaniach i projektach realizowanych przez Wydział Postępowań Sądowych.
GŁÓWNY INSPEKTORAT TRANSPORTU DROGOWEGO - 2016-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i dań z zastosowaniem urządzeń z zakładzie gastronowicznym, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, bieżąca konserwacja urządzeń gastronomicznych i wyposażenia lokalu
kontakt przez PUP - 2019-10-08 - Myszków (śląskie)
Praca w restauracji, przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy. Godz. pracy 13-21. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15.
ARMO Sp. z o.o. - 2017-05-26 - Zajączkowo (pomorskie)
wg stanowiska
Centrum Zdrowia i Rekreacji GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2017-08-14 - Dąbki (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w god. 7-22
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Kobylnica (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, obsługa klienta.
"JANTAR" USŁUGI PRODUKCJA HANDEL MAREK TARASZKIEWICZ - 2017-03-24 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
frezer/tokarz
Ragor Zakład Małej Mechanizacji Sp. z o. o. - 2019-01-29 - Radzionków (śląskie)
BHP, zapoznanie z regulaminem pracy, instruktaż stanowiskowy, zapoznanie z zasadami HACAP, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia produktów, zabezpieczanie produktów przed zepsuciem, mycie, obieranie i rozdrabnianie artykułów spożywczych, wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców, stosowanie receptur gastronomicznych, dobieranie surowców do sporządzania posiłków, przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw, panierowanie, obsmażanie, gotowanie, przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowych, porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie, wykorzystywanie różnych technik dekorowania, zapoznanie ze sprzetem i urządzeniami wykorzystywanymiw kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego ich używania, mycie i czyszczenie naczyń, narzędzi, sprzętu odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni środkami myjącymi, sprzątanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-07-31 - Głogów (dolnośląskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Niemodlin (opolskie)
przygotowanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2019-04-05 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków garmażeryjnych, mącznych, zup oraz dań fit.
NOWA PIEKARNIA Z ŁUKOWA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-02-22 - Łuków (lubelskie)
Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie przygotowanie zgodnie z wewnętrznymi procedurami oraz standardami bufetu śniadaniowego dla gości hotelowych oraz całokształt czynności przed i po rozpoczęciu śniadania, a także pomoc w pracy na kuchni zgodnie z wytycznymi Szefa Kuchni.
"HABENDA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-10-23 - Budzyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw (surowców) - dań kuchni włoskiej, orientalnej i polskiej. Prace porządkowe - mycie sprzętów i sprzatanie kuchni po zakończonym dniu pracy. 168 godzin pracy miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni
Paweł Miszczak KUŹNIA SMAKÓW - 2018-07-27 - Małe Pułkowo (kujawsko-pomorskie)
Sprządzanie różnego rodzjau potraw, ciasta, napoje ,desery z zastosoawaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Miejsce pracy: Wrocław ul. Marco Polo Kontakt kandydatów z pracodawcą: telefoniczny+ elektroniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI
Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda - 2018-04-09 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Puławy (lubelskie)